Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Telepítési problémák Windows 98 alatt

Recommended Posts

Computerfriend
Posted

A Windows 98-ban bármit megpróbálok telepíteni ami Windows Installert használ, hibaüzenetet ír ki, amiben betûk és számok vannak, és nem lehet feltelepíteni a programot, sõt azokat a programokat, amik eleinte Windows Installerrel lettek telepítve, nem lehet letörölni.

Posted

Frissítsed az installert a Windows Update-rõl.

• 11 months later...
Posted

Microsoft USB driver telepítésénél az alábbi hibaüzenetet kapom!

Unabble to get role for this RID. Mi a manó a hiba?

• 3 weeks later...
Posted

Helósztok!

Most telepítettem újra egy számítógépet amire Win98-at telepítettem! Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, mert a telepítés után rögtön ez az üzenet fogadott még a Windowsba való belépés előtt:

-----------------------------------------------------

NDIS eszköz inicializálása során:

Windows védelmi hiba. Újra kell indítani a számítógépet.

-----------------------------------------------------

Csökkentett módban indul a gép, de másképp nem... csak ezt az üzenetet mutatja újra és újra! PLS VALAKI!! Minek lehet baja? Már újratelepítéssel is próbálkoztam, de ugyanígy problémát ír ki!!!

Posted

Huh, ez már felmerült a régi Segélyvonalon is, viszont az sajnos már nem hozzáférhetõ. Hálózati kártya ugye van a gépben? Ha jól emlékszem, az azzal való gubanc produkálja ezt a hibaüzenetet. Nálam pl. egy tûzfal telepítése után jelentkezett ez a jelenség.

Posted

Hmm... ahogy nézem nincs benne, de ha van, akkor ezt a BIOS-ban elméletileg le lehet tiltani?

• 1 year later...
Posted

Hi all!

Tudna valaki segiteni,Win 98 se product keyre lenne szükségem,egy régi gép újraélesztéséhez.

Nem találom a neten seholsem..

köszike

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem Genius VideoCAM TRek Internet USB Video Camerához a telepítõ cd-n lévõket feltelepítettem Windows 98 van a gépen ennek ellenére amikor a Webcamerát csatlakoztatom a géphez

és azt írja ki a gép hogy a windows telepíti az új hardverhez a softvert, és ezután egy másik ablak is feljön, amiben azt írja hogy a kstvtun.ax fájl nem található és kéri hogy helyezzem be a Windows 98 Second Edition CD-ROM ot. Ez a telepítõ cd- lenne mert ilyenem sajnos nincs.

Mit lehetne ilyenkor tenni. Kérlek segítsetek!

Köszi!

Edus

Halasi Miklós
Posted

Ez a WDM forrásokhoz szükséges fájl. Win98-nál ezért érdemes a telepítõkészletet a merevlemezen tárolni, majd amikor kéri, azt megadni neki. :hááát:

Talán még egy DirectX 9 telepítés segíthet.