Computerfriend 0 Share Posted June 14, 2005 A Windows 98-ban bármit megpróbálok telepíteni ami Windows Installert használ, hibaüzenetet ír ki, amiben betûk és számok vannak, és nem lehet feltelepíteni a programot, sõt azokat a programokat, amik eleinte Windows Installerrel lettek telepítve, nem lehet letörölni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 14, 2005 Frissítsed az installert a Windows Update-rõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted May 23, 2006 Microsoft USB driver telepítésénél az alábbi hibaüzenetet kapom! Unabble to get role for this RID. Mi a manó a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 13, 2006 Helósztok! Most telepítettem újra egy számítógépet amire Win98-at telepítettem! Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, mert a telepítés után rögtön ez az üzenet fogadott még a Windowsba való belépés előtt: ----------------------------------------------------- NDIS eszköz inicializálása során: Windows védelmi hiba. Újra kell indítani a számítógépet. ----------------------------------------------------- Csökkentett módban indul a gép, de másképp nem... csak ezt az üzenetet mutatja újra és újra! PLS VALAKI!! Minek lehet baja? Már újratelepítéssel is próbálkoztam, de ugyanígy problémát ír ki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 13, 2006 Huh, ez már felmerült a régi Segélyvonalon is, viszont az sajnos már nem hozzáférhetõ. Hálózati kártya ugye van a gépben? Ha jól emlékszem, az azzal való gubanc produkálja ezt a hibaüzenetet. Nálam pl. egy tûzfal telepítése után jelentkezett ez a jelenség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 13, 2006 Hmm... ahogy nézem nincs benne, de ha van, akkor ezt a BIOS-ban elméletileg le lehet tiltani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 13, 2006 Igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR ZKR 0 Share Posted August 16, 2007 Hi all! Tudna valaki segiteni,Win 98 se product keyre lenne szükségem,egy régi gép újraélesztéséhez. Nem találom a neten seholsem.. köszike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edus 0 Share Posted December 2, 2007 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem Genius VideoCAM TRek Internet USB Video Camerához a telepítõ cd-n lévõket feltelepítettem Windows 98 van a gépen ennek ellenére amikor a Webcamerát csatlakoztatom a géphez és azt írja ki a gép hogy a windows telepíti az új hardverhez a softvert, és ezután egy másik ablak is feljön, amiben azt írja hogy a kstvtun.ax fájl nem található és kéri hogy helyezzem be a Windows 98 Second Edition CD-ROM ot. Ez a telepítõ cd- lenne mert ilyenem sajnos nincs. Mit lehetne ilyenkor tenni. Kérlek segítsetek! Köszi! Edus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 2, 2007 Ez a WDM forrásokhoz szükséges fájl. Win98-nál ezért érdemes a telepítõkészletet a merevlemezen tárolni, majd amikor kéri, azt megadni neki. Talán még egy DirectX 9 telepítés segíthet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts