Hamster 0 Share Posted June 13, 2005 Hogyan lehet passzív hangfalat a windowsos halk hangról fejjebb húzatni , hogy maximálisan kilehessen használni erõsítõ nélkül a hnagfal adottságait!!! Létezik erre program , vagy rejtett beállítás??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 13, 2005 Szerintem nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 13, 2005 Nos nézzük csak. A hangkártyád kimenete max 0,2-0,5 W-ot tud leadni a hangfal 8 Ohmos terhelésére. Ezzel nem fogsz falat döngetni, ráadásul a hangkártyádat is veszélyezteted. Jobban jársz egy kis erõsítõ beszerzésével. Ha igazán jót akarsz, akkor keressél Orion SE-1025-öt. Régi, csúnya, de szép hangja van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 14, 2005 Igazat adok Arpsoft-nak, mert én is éltem ilyen megoldással (kb. 4 évvel ezelõtt )... Én nem ezt a kis erõsítõt használom, de régen egy haonló típusú/teljesítményû cuccost használtam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts