andrasbiro Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Kellemes estét. Nemrég óta van kábeltévés internetem, és az a gyanum hogy nem igazán hozza az igért sebességet, de nem tudom lemérni. Tudnátok valamit ajánlani erre a célra? Koszi.
Guest Realitycheck Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Mondjuk ezt: Infotechna.HU sávszélesség mérõje
Faresz Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Pontosan ugyan ezt akartam kérdezni: Kábeles vagyok, de a letöltések sokszor lassúak. Mivel tudom mérni a sebességet, hogy utána a szolgáltató felé panaszt tehessek? (Egyáltalán tegyek?) Valaki tudott már egyáltalán panaszt tenni? És mi lett az eredménye?
Halasi Miklós Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A Segélyvonal CD-n van egy program: NET Traffic Meter. Az nem segíthet?
Faresz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Mondjuk ezt: Infotechna.HU sávszélesség mérõje Köszi, többször is megmértem, persze egyszer sem hozta a szerzõdött sebességet csak kb 66%-ot. Ez a mérés mennyire lehet hiteles? Csináltam róla egy fényképet is. Kiváncsi vagyok, hogy mit szól a UPC testvér!
Faresz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Köszönöm, mindjart megpróbálom Szia, kiváncsi vagyok a véleményedre! Megpróbáltad az ajánlott szoftverrel? Össze hasonlítottad a fentebb említett linkelt mérési lehetõséggel?
Maverick Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Infotechna.HU sávszélesség mérõje Szvsz inkább EZZEL!
Faresz Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Infotechna.HU sávszélesség mérõje Szvsz inkább EZZEL! Szia, Kipróbáltam az általad javasolt mérést is: Az eredmény ugyan az, mint az Infotechnikánál: 1142Kb/sec. 1500 helyett. A héten ha idõm engedi, felhívom a UPC-t, utána pedig ugyan azzal a lendülettel a fogyasztóvédelmi felügyelõséget. Megkérdezem, hogy az 1kg húsért miért kell fizetnem 1,5kg hús árát!?
Maverick Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Mondjuk ezek nem hitelesített eszközök/módszerek, de azért nem hinném, hogy ennyit tévednének... Még olyasmit is kipróbálhatsz, hogy egy jó nagy file-t letöltesz valahonnan, és stopperrel méred a letöltési idõt, majd a file mérete és az idõ alapján kiszámolod az átlagsebességet... Persze olyan helyrõl kell tölteni, ahonnan folyamatosan a teljes sávszéllel töltõdik le a file..
repcsi Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Kellemes estét. Nemrég óta van kábeltévés internetem, és az a gyanum hogy nem igazán hozza az igért sebességet, de nem tudom lemérni. Tudnátok valamit ajánlani erre a célra? Koszi. Nekem segített az internetszolgáltatóm. van saját sebességmérõje . ami szinte pont a megfelelõ sebességet mérte.De kipróbáltam amit mondtatok ott a felét sem érte el.Viszont ahogy mondták nekem lehet csinálni egy új internetcsatlakozást azonosító adsl@test jelszó test ha ez megvan akkor a www.adslteszt.matav.hu- t kell beírni és ott szinte ua jött ki sebességre
Joebácsi Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Szélessávú kapcsolatom van /kábeles/. Tudtok oyan progit ajánlani ami a valósidejû átviteli sebességet méri?
nagygabor Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 DU meter, DU Super controler. Utóbbival tudod a sebességet limitálni is.
Joebácsi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 DU meter, DU Super controler. Utóbbival tudod a sebességet limitálni is. Kösz nagygabor! A DU meter tökéletes! Üdv!
nyekk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sziasztok! Feltettem ezt a du-meter progit, de nekem nem akar mérni!Felismeri a hálókártyákat, az intel Pro/Wirelesst is,de nem mér semmit. Elöször gondoltam a Cfosspeed miatt, de letiltottam, kivettem iduló progik közül is,nem is indul el,de ugyanaz a probléma van. Mit kell beállítani?Vagy az alap elég?Belõttem a kártyát,a net típusát, meg átengedtem a tûzfalon is! Van valami ötletetek?
warynski Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ezt ismeritek? Speedtest Azonkívül, hogy meg tudod mérni a le- és feltöltési sebességet, a Global Stats fül alatt régiókra, sőt városokra is kereshetsz. Érdekes adatokat lehet megtudni.
LiLO Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A speedtest.net szerint a 8 megabites ADSL Maximum helyett 40kbps a letöltés! A feltöltésig el sem jut... ír: Már elég régóta van... a cache legyen a mentségemre... A speedtest.net hibázik, vagy a Firefoxszal van a probléma?
Pjotr Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Kezdj el tölteni egy fájlt, aztán figyeld, mennyivel jön.
Recommended Posts