google Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Quintessential Player-t használok, és nagyon kedvelem, nagyon kézreálló, és szép felületû program. Egy nagy gondom azonban van vele: Ahányszor csak elindítom, állandóan ki akar menni a netre, információt gyûjteni a netes adatbázisból. Hát nekem ne gyûjtsön, amúgy sincs semmi köze az internethez, minek menjen ki, kell nekem a sávszél másra. Így mindig letiltom. De már rettentõen idegesít, hogy állandóan megkérdezi! És nem tudom róla leszoktatni! Az opciók között is csak a CDDB beállításait találom, letiltani nem lehet. Képtelen vagyok ráakadni, hol tudnám elejét venni a dolognak! Lecserélni pedig semmiképpen sem szeretném emiatt.
cölöp Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Tulajdonságok - hálózat - nincs internetkapcsolatom plussz tûzfalban letilt
google Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Hálás köszönet! A tûzfalban hiába tiltottam le, a Sygate sajnos nagyon feledékeny bizonyos programoknál... A baj az volt, hogy a preferences megnyitásakor a settings már le volt gördítve, és nem gondoltam volna, hogy a fõmenü is tartalmaz beállításokat, hiába néztem végig aprólékosan az összes almenüt. Meg is találtam, és már végre nem zavar.
cölöp Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hurrá én már azóta ezt használom hogy elõször rajt volt a lemezmellékleten
Recommended Posts