Guest GoodSpeed Share Posted June 10, 2005 Sziasztok! éppen ma vettem észre, hogy az msn-es címem eddig 2 MB-os tárhelye,- melyet sûrûn kellett átnéznem a kis tárhely miatt - 1000x-esére nõtt, és immáron tehát 2000 MB-os tárhely elérhetõ rajta - így már nem kell olyan sûrûn átnéznem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pannonboy 0 Share Posted June 18, 2005 És ez ingyenes? Mert akkor rögtön létrehozok magamnak egyet. Pop3, Imap elérhetõsége van ezeknek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fecogee 0 Share Posted July 26, 2005 Én úgy tudom, hogy a hotmail Magyarországon "csak" 25 MB tárhelyet ad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aadaam 0 Share Posted July 30, 2005 Nekem még mindig 2 MB-os? Most mi van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpetya 0 Share Posted March 30, 2007 Sziasztok! Valaki esetleg nem tudja, hogy Hotmail en belül hol kell beállítani azt hogy az elküldött leveleket elmentse? Elõre is kösszi Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted May 10, 2007 A Hotmail is belekerült a Live-os szolgáltatások közé! Mostmár az 1 helyett 2 GB a tárhely, mindez tök ingyé'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
titi 0 Share Posted March 24, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Nem tudok sem üzenetet küldeni, sem törölni a hotmail-en, illetve máshol sem, hogy regisztrálni tudjak kellett csinálnom egy másik email címet, a gépemmel lehet valami, mert másik gépen működik minden, nem értem? Nekem egy (asus f5m) típusú hordozható gépem van, ha tud valaki segíteni, hogy mit sikerült elállítanom vagy mi történhetett, akkor azt nagyon megköszönném. Előre is köszi! :titi:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted March 25, 2008 A hordozható gépeden milyen böngészõvel próbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted July 28, 2009 500 GB-os lett a Hotmail fiók! A Microsoft nem erõsítette meg, de úgy tûnik, hogy igaz. Szépen csönben megnövelték a hotmail méretét. Bár ugyanúgy ahogy az 5GB-os (kezdetben) tárhelyet úgy az 500 Gb-o t se fogjuk megtölteni, de azért cool, hogy akár meg is tehetnénk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonykor 0 Share Posted March 1, 2010 Live Hotmail-ban levelet írok. Csak ilyen linket tud beilleszteni a levelezõ: Egy weboldal linkjének a szövegét akartam bemásolni a levélbe és nem csak a szöveget másolta be, hanem a linket is. Ime: Erre kattintva megnyílott a weboldal. Hogy kell ilyen linket készíteni a hotmail-os levélbe? Mert úgy tûnik, hogy lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aadaam 0 Share Posted March 1, 2010 Az mitõl függ hogy melyik Hotmail/MSN emailcímet ill. postafiokot lehet használni az outlook.com felületén keresztül ? Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri005 0 Share Posted March 1, 2010 @sonykor Berakod a linket, és fent formázott szöveg (RTF)-bõl HTML kódban való szerkeztésre váltasz. <a href="http://google.hu/">http://google.hu</a> Itt a második http://.....-t átírhatod amire akarod. @aadaam Ezt próbáld meg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aadaam 0 Share Posted March 1, 2010 @geri: Köszi, de nem erre gondoltam. Bár érdekes az is amit belinkeltél. Hosszas keresés után megtaláltam a neten a válaszomat. Az outlook.com oldalon keresztül (Microsoft Outlook Live Beta) csak olyan live azonosítokkal lehet belépni amik oktatási intézményhez vagy üzleti céghez tartoznak, mezei MSN címmel nem. Link Mert van egy címem ami müködik az outlook.com-on és annak jobban tetszik a felülete, mint az MSN Hotmail-é - ezért gondoltam a másik MSN Hotmail címemet is ott akarnám használni, de ez nem fog menni. Egyébként az Outlook connector amit belinkeltél az automatikusan beállítja az SMPT is fiókhoz ? HALI Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri005 0 Share Posted March 1, 2010 Ne haragudj, figyelmetlenül olvastam el... IDÉZET(aadaam @ 2010. március 1. 21:27) 414565[/snapback] @geri:Egyébként az Outlook connector amit belinkeltél az automatikusan beállítja az SMPT is fiókhoz ?HALI Amennyire én tudom igen... nekem a kimenő levelek is simán mentek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonykor 0 Share Posted December 31, 2010 A Hotmail és a Windows Live Mail levélküldõket összekapcsolták és ugyan az látható mind a kettõben. Ide szeretnék felvenni egy indamail-os fiókot. Vagy új mappának is lehet nevezni. A korábbi beállítást meg tudtam csinálni, de most teljesen átvariálták az egészet és nem igazodok ki. Le tudnátok írni a lépéseket hogy kell felvenni egy új indamailos fiókot a Hotmailba? Nagyon köszönöm a segítséget! BUÉK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Share Posted April 5, 2018 Van valakinek ötlete, hogy a hotmail-os (Outlook) fiókomból hogyan tudom kitörölni a Skype integrálásakor beragadt kapcsolatokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts