Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Chatbox készítése


MicroNet

Recommended Posts

MicroNet

Hi

Szerettem volna egy kisebb chatboxot készíteni a weboldalamra ezért letöltöttem a minichat 2 nevû php programot. Feltöltöttem az oldalra, de valamiért nem mûködik.

Ezt a hibaüzenetet írja ki:

 

Warning: touch(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 244111 is not allowed to access /home/freeweb owned by uid 0 in /disk/raid2/p/o/pottyosazigazi/chat/minichat2.inc.php on line 102

 

Warning: touch(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 244111 is not allowed to access /home/freeweb owned by uid 0 in /disk/raid2/p/o/pottyosazigazi/chat/minichat2.inc.php on line 103

/home/freeweb//chat/minichat2.latest or /home/freeweb//chat/minichat2.archive is not writable. Please check your permissions and try again.

 

Mit kellene beállítanom?

Link to comment
Share on other sites

Ajnász

A server safe-mode-ban van, ami azt jelenti, hogy jópár funkció le van tiltva, phpinfo() függvénnyel megnézheted, hgoy mik az engedélyezettek. Tulajdonképpen egy fájlt nem tudott létrehozni, valószínûleg a minichat2.archive nevû fájlt. Hozd létre magad, és másold be a chat mappába. A fájl teljesen üres, szövegs fájl legyen, kiterjesztése az archive legyen. Valószínûleg írási jogosultságot kell bállítani rá a tárhelyen.

Link to comment
Share on other sites

MicroNet

Megpróbáltam, feltöltöttem a két fájlt minichat2.latest, minichat2.archive, megadtam az írási jogokat, de így is ugyan azt a hibaüzenetet kapom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...