vmiki Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Az otthoni gépemre feltelepítettem az IIS 5-t, hogy internet nélkül is megnézhessem az oldalt amit csinálok, és szeretnék hozzá MySQL servert és PHP-t is. Hogy oldhatnám meg?
tzoli Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 EasyPhp nevû program. Nem is kell IIS, mert van benne Apache is... easyphp.org
Mezofi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Csak, hogy bele szóljak. Az easyphp-t használom és szuper, még magyarul is tud. Csak arra vigyázz, hogy inditáskor ne legyen bekapcsolva a Panda, mert hibát fog jelezni az easyphp. Én elöször kikapcsolom a Pandát és utána inditom a prg-t, ha elindult vissza lehet kapcsolni a Pandát. Ennyi jó tanács. Üdv.
Halasi Miklós Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 A Segélyvonal CD-n van egy ingyenes webszerver, ami tud PHP-t is, csak látogass el a weboldalára! KF Webserver a neve.
Lex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Vagy a következõ oldalon részletesen leírják, hogyan lehet Az Apache-ot és a PHP-t feltelepíteni Windows alá. Azért is jó, mert a legtöbb szerveren az Apache fut, így nincs eltérés a feltöltött oldal mûködéséhez képest. Apache és PHP telepítése (WebLabor)
arpsoft Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 A már említett EasyPHP is ugyan ezt teszi, sõt! Apache + PHP + MySQL.
web Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Hi! Akarom kérdezni, hogy én meg olyat akarok csinálni, hogy ne csak én hanem más is megtudja nézni a honlapot amit a szerveremen tárolok, azaz mint egy rendes hétköznapi szerveren tárolt weblapok. Ezt hogyan oldhatom meg?
Kovács Dávid ( Davs ) Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A júniusi mellékleten a HSF vagy mi nem ilyesmire való? Volt egy cikk is, hogy webszerver 10 min alatt...Esetleg GuiltFTP? Habár az ftp..
Halasi Miklós Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 A Segélyvonal CD-n a KF Webserver van, és a cikk, amire gondolsz, az FTP kiszolgáló készítését mondja el (GuildFTPd).
roszika Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Sziasztok! a segítségeteket kérném, feltelepítettem az apache-t, de ezt irja ki: (OS 10048)Az ÷sszes szoftvercsatorna-cÝm hasznßlatßnak ßltalßban csak egy m·dja (protokoll/hßl·zat cÝm/port) engedÚlyezett. : make_sock: could not bind to addr ess 0.0.0.0:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs Note the errors or messages above, and press the <ESC> key to exit. 5.... mit csináljak hogy mûködjön???? elõre is köszi!
arpsoft Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Az easyphp nem lenne jobb választás? Az be is konfigurálja a kiszolgálót.
Greene Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jó az Apache is, csak be kell állítani pár dolgot rajta.
roszika Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 sziasztok! olyan problémám lenne, hogy miután feltelepítettem az apache-t, ezt a hibaüzenetet irja ki: (OS 10048)Az ÷sszes szoftvercsatorna-cÝm hasznßlatßnak ßltalßban csak egy m·dja (protokoll/hßl·zat cÝm/port) engedÚlyezett. : make_sock: could not bind to addr ess 0.0.0.0:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs Note the errors or messages above, and press the <ESC> key to exit. 25...25... ha valakinek van ötlete, légy szíves segítsetek...
Mezofi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fölöslegesen erõlködsz! Mint ahogy arpsotf javasolta töltsd le a easyphp nevü programot, installáld és használd, nem kell semmit beállítanod, tartalmazza az apach-ot, a php-t, a phpMyAdmin-t, és magyarul beszél. www.easyphp.org>>>>Download
roszika Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 hát nem semmi...egy egész hétvégén ezzel szórakoztam... és nem akart mûködni... köszönöm a jótanácsot, bejött: easyphp-val 2 perc volt...
gyurma34 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Segítsetek! Felteleptettem a easyPhp-t, de hogyan állítsam be hogy megnézhessem az oldalaimat? Hogyan kell kitölteni az adminisztrációt?
Mezofi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Az EasyPhp mappában találsz egy www nevû mappát oda tedd be az oldalaidat, és onnan indítsad, mert az lesz a szervered.
Atys Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Én az easyphp-t használom, de még csak a php4-et támogatja. Van ettõl frissebb?
Atys Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Nem kellett semmit telepíteni hozzá, mindent elintézett az EasyPHP. Szóval én nem raktam hozzá pluszban semmit.
Mezofi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A kérdés arra utalt, hogy szeretnéd használni a php5-öt gondolom. De amikor majd feltelepíted a lapodat a neten lévõ szerverre, az a szerver vajon támogatja-e a php5-öt. Mert ha nem akkor minek az othoni gépeden az 5?
Atys Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Értem. Annyira nem támogatják még az 5-ös PHP-t? Amit könyvet vettem, az tavalyi kiadású. Tanuljuk meg a PHP5 használatát 24 óra alatt. A KISKAPU kiadótól van. Akkor õk ennyire gyorsak lennének?
Mezofi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Van ahol már van, és van ahol még nincs. Ha a te tárhelyeden már van akkor hajrá. De ha még nincs akkor még ne erõltesd. Ez van a Flash-el is. Sokan már beszerezték a 8-as környezetet, de mentéskor még 6-os 7-es be mentenek, mert kevesen töltötték fel böngészõjüket a 8 as kiegészítökkel.
Atys Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Túl gyorsan feljõdik a számítástechnika. Halandó ember követni nem tudja.
Recommended Posts