Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Elektronikus térkép Európáról

bvoneki

Recommended Posts

bvoneki

Szükségem volna egy olyan szoftverre, amiben benne volnának Európa országai. Olyasmi, mint pl az ÚtInfo, csak egész Európa benne kéne, hogy legyen. Távolságok mérésére kéne országutat, vagy autópályát használva. Ha csak a google-ba írom be a két várost, akkor repülõtársaságok honlapja jön be, ahol csupán légvonalban kapom meg a távolságot. Ha meg volna egy térkép, akkor tudnék útvonalakon keresztül is távolságot mérni. Az se baj, ha fizetõs, a lényeg, hogy van-e ilyen progi... és ha igen, mi a neve (nevük) ennek a program(ok)nak?

Darcy Tucker

Szia! Ha jól tudom, van a Microsoftnak egy Map nevû útvonaltervezõ programja. (Azt hiszem, valamelyik PC WORLDben benne is volt a bemutatása a közelmúltban.)

Bocsánat! Nem voltam pontos. :upsz:Microsoft MapPoint a szoftver neve. És közben utána néztem. A 2004. októberi szám 87. oldalán olvashatsz róla.

De ha ingyenes, internetes megoldás is érdekel, akkor ezt ajánlanám: ViaMichelin: route planner

Adani

Vagy ott a hazai Aeromap, bár ez nemtudom mennyire tájékozott Európa útjaiban, ezt inkább a hazai utakra tervezték.

Putty Mutty

Európa autóatlasz - teljesen magyar nyelvü - Multimédia Holding kiadása (Metróban 2987-ért vettem)

bvoneki

Köszönöm a gyors válaszokat! A ViaMichelin-es oldal nagyon bejött, mellesleg még ingyenes is, és nem is kell pazarolni a helyet a gépemen az óriási térképnek. :D

• 3 weeks later...
alomhozo

Én az AND Mapping AutoRoute Express programját próbáltam, nagyon meg voltam vele elégedve. Összevissza 1 CD és elég részletes, akér megéri a géprõl is futtatni (<700 MB)