csum-pi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Nekem Nokia3650-esem (ping-pong ütõm) van, nagyon szeretem dromedár kinézete ellenére is, mert olyan tudással rendelkezõ telefont röffentettem belõle, hogy én azt nem gondoltam volna soha amikor megvásároltam... Ide Nokia (lehetõleg Symbian op. rendszerrel, de lehet mindenfélével rendelkezõ) telefonokhoz készült programok, alkalmazások letöltõhelyét várom... Megkérek minden Google-t kedvelõt, hogy ne említse, hogy millió egyet lehet vele találni, mert ez egy olyan fórum ahol nem csak ilyesmivel foglalkozunk, hanem egyéb problémákkal is! Itt van egy csomó cuccal rendelkezõ weblap: Nokia Programok
ProFiler Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Arra azért kérnék mindenkit, hogy figyeljen - nehogy illegális letöltõ oldalakat linkeljen be - ugyanis ebbõl többet találok, mint hivatalos oldalakat. Ciao.
csum-pi Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Teljesen igazad van ProFiler! Illetve mindenkinek szeretném a figylmébe ajálnlani a http:\\www.nokiaprogramok.hu\ weboldalat, ahol már két hete nem lehet valami miatt regisztrálni!
pannonboy Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 NOKIA sector Én ebbe regisztáltam. Mindenféle progit, alkalmazást, játékot megtalálsz. Nem illegális, de 24 óra múlva 'törölnöd kell' a letöltéseket. Persze ezt senki nem fogja ellenõrzni.
Recommended Posts