Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Need For Speed Underground I-II

Recommended Posts

Posted

Volt nemegyszer, hogy kijátszottam mindkét részét az NFS Undergroundnak, illetve újra kezdtem kijátszani õket... de! Amikor újra kellett telepítenem a számítógépemet, nem tudtam megtalálni a mentéseket/profilokat... hol találhatom meg ezeket? Nagyon kellenének, mert nem szoktam sokat játszani, ezért, hogy ne is játszak sokat, mindig onnan akarom kezdeni a játékot, ahol abbahagytam! :S

Posted

Szia!

1:Valahol a c:\documents and settings\all users\application data környékén , ha jól emlékszem.

2: c:\doc&sett\"a Te felhasználóneved"\local sett\applic data\NFS Underground 2

Üdv

JanowolF

Posted

Az elsõben :nyíl: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

A másodikban :nyíl: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

(Utólag:) Szia JanowolF! :)

Posted

Ezek közül elég ha az egyikrõl készítek másolatot, és késõbb visszamásolom?

Posted

Szerintem mentsd el mind a kettõt, nem nagy méretûek, és így a biztos.

Posted

Nagyon kösz mindenkinek!

Mellesleg, hogyha jobban belegondolunk, szinte minden játékban beérték a játék mappájában egy save almappával, ahol mindent meg lehetett találni a mentések közül. Õk nekik miért nem volt ez jó??? Ezt max azzal tudom magyarázni, hogy egyediek akarnak lenni...

Posted

Nem tudom, ez mire jó, de sok játék pakol még vackokat a Dokumentumok mappába pl: a GTA3 és a Vice City is, õket sem lehet lebeszélni errõl.

Posted

Hali!

Amúgy a save-ek rejtett mappákban vannak :ötlet: tedd láthatóvá õket ;)

(csak azért írtam, mert ezt még senki nem írta le és ez is a témába vág :D:) )

Posted

Nekem minden rejtett file/mappa mutatása be van állítva, de semmi nem jelenik meg. :mérges: De, ha már ezek mûködnek, amiket Adani-ék megadtak, akkor már nincs probléma, de azért Kösz! 8)

• 4 weeks later...
lajos.sandor
Posted

Szerintem :ötlet: a 'documents and settings'-be vannak a mentesek.

Posted

Igen ott vannak, de már le lett írva :ötlet:

Posted

Hi!

Nem tudja valaki, hogy miért nem mûködik az nfsu2 LAN része?Megcsinálom a szervert,de a többiek nem tudnak rácsatlakozni!

Posted

A LAN játék eddig igazából senkinek se sikerült. Vagy legalább is én nem tudok róla. Azt hiszem, hogy a hostnak csatiznia kell hozzá a netre, de ez nem biztos... :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

Nincs kedve valakinek az NFSU-val neten játszani?

Szívesen játszanék! ;)

Posted

Mi tudtunk a 2-vel lanon játszani minden további nélkül.

Neten is játszanék vele szívesen de sajnos van egy probléma ami miatt nem megy....... :upsz:

Posted

Én az NFSU 1-re gondoltam! Az megy! :D

Posted

Ja ja persze. Mondjuk szerintem a 2 sokal jobb de mind a kettõt végig vittem és nagyon tetszettek. Az egyet nem próbáltuk még lanon.

Posted

Felvettelek MSN-re, ott majd megbeszélhetjük! ;)

Posted

Szerény véleményem szerint mindkét NFS jó. Azt nem lehet rájuk mondani, hogy tökéletes játékok, azért a 2-es UGD már sokkal jobbra sikeredett, mint az 1-es. A vége felé mindkét játék nagyon monoton, a pályák szinte ugyanazok, nincs semmi kihívás a játékban. Ez azért idegesítõ. A játék befejezése pedig kimondottan rosszra sikeredett! Fél percet vertem a muksóra! :)

• 3 weeks later...
Posted

Szerintem az NFSU 2-az egyik legjobb autósjáték amit valaha is láttam :D , csak a végefelé szerintem is egy kicsit ellaposodik és túl egyszerûen meg lehet a pályákat nyerni.

Az NFSU1-el viszont az a problémám van hogy az elsõ collect riward-nál mindig kilépa játékból, pedig már több féle cd-vel is próbálkoztam feltelepíteni. Ha esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj az megírná :?: Elõre is köszönöm.

Posted

Ha már arcade, akkor én a Burnout 3-ra esküszök. Azt hiszem csak konzolra van, meg nem is a tuning a lényeg, hanem a kocsik megszerzése, de ott a "ha már lúd, legyen kövér" alapelvet követték, és az ütközésekért is pont jár, meg a majdnem súrolod az autót ami mellett elhaladsz. Hihetetlen jól meg van csinálva.

Az NFSU2 a jobb vagy az 1? Mert a héten szerzek egy konzolt és hozzá kérek játékokat. Szívesen kipróbálnám a jobbikat.

Posted
...Az NFSU1-el viszont az a problémám van hogy az elsõ collect riward-nál mindig kilépa játékból, pedig már több féle cd-vel is próbálkoztam feltelepíteni. Ha esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj az megírná :?:  Elõre is köszönöm.

Esetleg kiemeltem a kérdésedben mi lehet a baj. :fütyül:

Posted

@Greene: A 2 sokkal jobb, mert ott szabadon mászkálhatsz egy városban, és sokkal több dolog van benne...

Posted

A 2 is olyan nehéz mint az 1 volt? :upsz:

(Én mondjuk nem vagyok az a gamer típus, de az NFSU 1-el amikor játszottam, elég béna voltam a körversenyekben, és úgy tûnt nagyon erõs a mezõny. Bár amikor már egy tuningolt verdával mentem gyorsulni, akkor elég jó voltam. Poénból egyszer-kétszer széthajtottuk az autót nitróval :D )

Posted

Szerintem egyáltalán nem az, én végignyomtam mind a kettõt, talán a kettõ mintha könnyebb lenne az 1-nél.