csum-pi 0 Share Posted June 5, 2005 Volt nemegyszer, hogy kijátszottam mindkét részét az NFS Undergroundnak, illetve újra kezdtem kijátszani õket... de! Amikor újra kellett telepítenem a számítógépemet, nem tudtam megtalálni a mentéseket/profilokat... hol találhatom meg ezeket? Nagyon kellenének, mert nem szoktam sokat játszani, ezért, hogy ne is játszak sokat, mindig onnan akarom kezdeni a játékot, ahol abbahagytam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted June 5, 2005 Szia! 1:Valahol a c:\documents and settings\all users\application data környékén , ha jól emlékszem. 2: c:\doc&sett\"a Te felhasználóneved"\local sett\applic data\NFS Underground 2 Üdv JanowolF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 5, 2005 Az elsõben íl: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground A másodikban íl: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 (Utólag:) Szia JanowolF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted June 5, 2005 Ezek közül elég ha az egyikrõl készítek másolatot, és késõbb visszamásolom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 5, 2005 Szerintem mentsd el mind a kettõt, nem nagy méretûek, és így a biztos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted June 5, 2005 Nagyon kösz mindenkinek! Mellesleg, hogyha jobban belegondolunk, szinte minden játékban beérték a játék mappájában egy save almappával, ahol mindent meg lehetett találni a mentések közül. Õk nekik miért nem volt ez jó??? Ezt max azzal tudom magyarázni, hogy egyediek akarnak lenni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 5, 2005 Nem tudom, ez mire jó, de sok játék pakol még vackokat a Dokumentumok mappába pl: a GTA3 és a Vice City is, õket sem lehet lebeszélni errõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted June 5, 2005 Hali! Amúgy a save-ek rejtett mappákban vannak tedd láthatóvá õket (csak azért írtam, mert ezt még senki nem írta le és ez is a témába vág ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted June 7, 2005 Nekem minden rejtett file/mappa mutatása be van állítva, de semmi nem jelenik meg. De, ha már ezek mûködnek, amiket Adani-ék megadtak, akkor már nincs probléma, de azért Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajos.sandor 0 Share Posted July 2, 2005 Szerintem a 'documents and settings'-be vannak a mentesek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priby 0 Share Posted July 3, 2005 Igen ott vannak, de már le lett írva Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumisi 0 Share Posted July 7, 2005 Hi! Nem tudja valaki, hogy miért nem mûködik az nfsu2 LAN része?Megcsinálom a szervert,de a többiek nem tudnak rácsatlakozni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
priby 0 Share Posted July 7, 2005 A LAN játék eddig igazából senkinek se sikerült. Vagy legalább is én nem tudok róla. Azt hiszem, hogy a hostnak csatiznia kell hozzá a netre, de ez nem biztos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
priby 0 Share Posted July 21, 2005 Nincs kedve valakinek az NFSU-val neten játszani? Szívesen játszanék! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 21, 2005 Mi tudtunk a 2-vel lanon játszani minden további nélkül. Neten is játszanék vele szívesen de sajnos van egy probléma ami miatt nem megy....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
priby 0 Share Posted July 21, 2005 Én az NFSU 1-re gondoltam! Az megy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 21, 2005 Ja ja persze. Mondjuk szerintem a 2 sokal jobb de mind a kettõt végig vittem és nagyon tetszettek. Az egyet nem próbáltuk még lanon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priby 0 Share Posted July 22, 2005 Felvettelek MSN-re, ott majd megbeszélhetjük! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picu 0 Share Posted July 25, 2005 Szerény véleményem szerint mindkét NFS jó. Azt nem lehet rájuk mondani, hogy tökéletes játékok, azért a 2-es UGD már sokkal jobbra sikeredett, mint az 1-es. A vége felé mindkét játék nagyon monoton, a pályák szinte ugyanazok, nincs semmi kihívás a játékban. Ez azért idegesítõ. A játék befejezése pedig kimondottan rosszra sikeredett! Fél percet vertem a muksóra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpa 0 Share Posted August 9, 2005 Szerintem az NFSU 2-az egyik legjobb autósjáték amit valaha is láttam , csak a végefelé szerintem is egy kicsit ellaposodik és túl egyszerûen meg lehet a pályákat nyerni. Az NFSU1-el viszont az a problémám van hogy az elsõ collect riward-nál mindig kilépa játékból, pedig már több féle cd-vel is próbálkoztam feltelepíteni. Ha esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj az megírná Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted August 9, 2005 Ha már arcade, akkor én a Burnout 3-ra esküszök. Azt hiszem csak konzolra van, meg nem is a tuning a lényeg, hanem a kocsik megszerzése, de ott a "ha már lúd, legyen kövér" alapelvet követték, és az ütközésekért is pont jár, meg a majdnem súrolod az autót ami mellett elhaladsz. Hihetetlen jól meg van csinálva. Az NFSU2 a jobb vagy az 1? Mert a héten szerzek egy konzolt és hozzá kérek játékokat. Szívesen kipróbálnám a jobbikat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted August 9, 2005 ...Az NFSU1-el viszont az a problémám van hogy az elsõ collect riward-nál mindig kilépa játékból, pedig már több féle cd-vel is próbálkoztam feltelepíteni. Ha esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj az megírná Elõre is köszönöm. Esetleg kiemeltem a kérdésedben mi lehet a baj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 9, 2005 @Greene: A 2 sokkal jobb, mert ott szabadon mászkálhatsz egy városban, és sokkal több dolog van benne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted August 9, 2005 A 2 is olyan nehéz mint az 1 volt? (Én mondjuk nem vagyok az a gamer típus, de az NFSU 1-el amikor játszottam, elég béna voltam a körversenyekben, és úgy tûnt nagyon erõs a mezõny. Bár amikor már egy tuningolt verdával mentem gyorsulni, akkor elég jó voltam. Poénból egyszer-kétszer széthajtottuk az autót nitróval ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 9, 2005 Szerintem egyáltalán nem az, én végignyomtam mind a kettõt, talán a kettõ mintha könnyebb lenne az 1-nél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts