Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Skype 7

Recommended Posts

Posted

Igaz-e hogy az intenetes csevegõprogramok bármelyikén keresztül kaphatok bármiféle vírust, vagy bármiféle támadás érhet úgy, hogy csak a haverokkal dumálok, vagy csetelünk? (Tegyük föl, hogy még file-okat sem cserélünk rajta). Ez igaz, vagy ez csak egy tévhit? Kösz szépen a segítséget.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hát ha nem a haverod küldi...Akkor kb. nem...De ez függ attól is, hogy a vonal mennyire védett, vagy mi.

Posted

Hát ha nincs se vírusvédelem, se tûzfal, és a géped fent van az interneten, akkor még csevegned sem kell, máris bekaphatsz valamit. Ha van megfelelõ védelem, akkor nem.

De ha jól értem a kérdést, attól félsz, hogy miközben csevegsz, közben -- a csevegõprogram valamilyen hiányosságát kijátsszva -- fertõznek meg. Ennek szinte 0 az esélye. Pláne, ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy "bármelyik", ami azt feltételezi, hogy mindegyik csevegõben van valami biztonsági rés, ami kijátszható, ami elvileg lehetséges volna, gyakorlatilag nem.

De még egyszer mondon: ha védelem nélkül mész csevegni, akkor megfertõzõdhetsz csak úgy simán, a csevegõprogramtól teljesen függetlenül is!

• 5 months later...
Posted

Nálam a skype-nál csúszott a hang. A videó viszont jól ment. :pislog:

Posted

@ nagygabor:

Nekem teljesen jól mûködött. Csak az még rossz benne, hogy a saját képemet nem láthatom nagyobban. Nem azért hiányzik, mert magamat szeretném nézegetni, hanem mert így képtelenség beállítani a kamera helyzetét és képélességét. Ugyanis nem szokásom fix pozícióban, fix fókuszon használni a camot. Erre nem gondoltak a fjlesztõk? :hááát: Egyébként a magyar verzió még elég feles' fordítású, mert a videó rész és az új menük csakis angolul vannak. De azért örülök a programnak, jó lett.

Ciao.

Posted

Hali! Néztétek már hogy igazán ingyenes a telefonálás bármilyen hálozatba?A creditet azt honnan töltsek rá? :?:

Posted

Nem ingyenes. A Skype-al fizetõs. Az oldalukon megtalálsz minden infót.

Ciao.

Posted

Letöltöttem én is a Skype-ot, de az info oldaluk sajna nem magyar nem tudom, hogy mennyi a zsé érte, ha telefonálok. Nem tudnátok bõvebb infót róla? Valami €10 kell talán fizetni vagy mi? Írjatok már róla?! :?:

• 3 weeks later...
Posted
Nálam a skype-nál csúszott a hang. A videó viszont jól ment. :pislog:

Milyen sebességû a neted ? (fel és letöltés)

Ruzsa Dániel
Posted (edited)

Én 2.**-ás beta-t használok, ezzel nekem nincs semmi bajom, de ahogy ovasgattam a Skype honlapját, mindegyik Skype csak Xp-re vagy 2000-re elérhetõ, nincs esetleg olyan verzió ami 98-ra is jó?Köszönöm a gyors válaszokat elõre! ;)

Edited by gyoridanee
  • 2 weeks later...
Posted

A Skype legfrissebb verzióját használom, és nem hajlandó felismerni a FUJI gépemet webkameraként. Pedig a Windows meg az MSN is látja. Sõt, a Video4Skype is. Ez amolyan BETA-dolog lehet, vagy van rá megoldás?

Ruzsa Dániel
Posted

Szerintem bétás hiba... :hááát:

Posted

Annak ellenére, hogy már nem béta, a beállításoknál a Video mellet még ott szerepel zárójelbe a beta szó...

Posted

Még mindig bugos. Találtam pár apróbb problémát.

Ciao.

Posted

Letöltöttem a Béta helyett a végleges Skype-ot 2k-s rendszerre. Az eredmény az, hogy mostmár nem láthatok képet, mert azt nem tudja a "végleges". Hû, de nagy újítás!

Tud valaki valamilyen értelmes megoldást?

Üdvözlet - zalfoldy

Posted

@ PF --- Például? (Hibák)

Ma én is frissítettem & letöltöttem a végleges változatot. A videó részét nem tudtam kipróbálni, mert nem volt bejelentkezve egy partnerem sem.

Posted

Nézd meg a Beállításokban Video (Béta) -t, ott le is van írva, hogy csak XP-ben meg a Skype-video. A Bétában legalább ment egy segéd (idegen) progival.

Üdv . zalfoldy

Posted
@ PF --- Például? (Hibák)

Például:

- a videókat néha automatikusan elindítja, miközben senki nem kérte (mármint beszélgetés közben);

- a saját kamerám visszajelzõje annyira kicsi, hogy abból sosem tudom megállapítani, hogy mikor vagyok benne a képben, meg hogy éles-e a kemerám;

- mások nem kérhetik tõlem a kamerát külön gombbal;

- még láttam én is pár helyen a beta kiírást, sõt

- még fordítatlan szöveggel is találkoztam, angolul ugrott elõ egy hibaüzenet

Most ezek ugrottak csak be.

Ciao.

Posted

Köszi a választ, PF! :) Gondolom, akkor kiadnak hozzá hamarosan egy javítást.

Posted

Ja és Windows Server 2003 alatt nem támogatja a webkamerát. A beállítások pedig félig angolul vannak. (De csak Serveren, ugyanaz a verzió. :pislog: )

Ciao.

Posted

Nálam nemmûködik rendesen a videóhívás! A partnerem képét még látom pár másodpercig és aztán kezd el alulról átlósan elzöldülni a kép (ezt a MP10 is elég gyakran szokta némely videónál), de a sajátom videóm állandóan zöld (ilyenkor belassul a gép ,mint állat)! :mérges: Nemtudom ez mitõl lehet, nembiztos, hogy a skype a hibás! Ez mitõl lehet? :?:

Posted

Milyen kodekeket használsz?

Ciao.