chrisx 0 Share Posted June 1, 2005 Van valaki aki nagyon jártas a Trillian-ban? A koliban proxy-n keresztül megy a net, msn messenger ki is megy a proxy beállításokon keresztûl (meg minden más), de a Trillian nem hajlandó. Miért?? MiniDisc: Ha gondolod és kell akkor elküldhetem a "magyarosítást" ami eddig készen van, több kevesebb hibával. Nem volt idõm csinálni/folytatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted September 12, 2007 Ide már nagyon régóta nem írt senki. Kár. Pedig szerintem nagyon jó program, már több mint 1 éve használom. Sikerült bejutnom a Trillian Astra alpha testing csoportjába is, szóval nálam már a 4-es verzió (is) fut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevenking 0 Share Posted May 25, 2008 Hogyan lehet smileykat beimportálni a programba? Az miért van hogy úgy írja ki, hogy "részben elérhetõ" vagyok? És ezt nem tudom elérhetõnek megváltoztatni hiába próbáltam töbszörösen. Ezt az msn partnereim is így látják? Egyébként nagyon tetszik a progi! Trilian Astra 4.0.0.74 pro verziót használok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlade 0 Share Posted May 31, 2008 Van magyar nyelvi fájl ehez a programhoz? Ha igen hol találom? Kösz elöre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted May 31, 2008 Csak a 4eshez, de az alpha és csak tesztelők számára elérhető. @Stevenking: azt jelenti, hogy van olyan protokoll, ahova bár van elérésed, mégsem vagy beloginolva, vagy kidobott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mbru 0 Share Posted January 22, 2009 Hali Amint látom már régen nem szóltak hozzá. Nekem olyan kérdésem lenn,hogy leszedtem a Trillian Astra-t és amikor be szeretnék jelentkezni akkor csak részben jelentkezik be Erre valaki tudna valami orvosságot? Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts