Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MOV file


iti

Recommended Posts

iti

A windows media player 9 még le tudta játszani de a 10-es már nem a mov. kiterjesztésû fájlokat amiket a digit gépem tud létrehozni.

Tud valaki egy mov.-ot is lejátszó programot, vagy hogy mit állítok be rosszul a windows media playerben? :segítség:

Link to comment
Share on other sites

google

De ha letöltöd a QuickTime Alternative -ot, akkor Media Playerben is menni fog, mert tulajdonképpen az csak a kodeket telepíti fel.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
George2

Nekem olyan megmagyarázhatatlan problémám van Mov fájlokkal, hogy mondjuk 40 különbözõ méretû fájlból le lehet játszani 5 fájlt. A többi esetében hibát jelez minden létezõ lejátszó. Amikor a fényképezõrõl felmásoltam, még mindegyik lejátszható volt. Eltelt néhány hónap, és meg akartam szerkeszteni filmmé, de már csak néhány volt lejátszható köztük. Vajon mi lehet a probléma ? Egyébként több gépen kipróbálva is ugyan ez az eredmény. Lehet e ezen valamit javítani ? Ha valaki tud valami okosat javasolni, nagyon megköszönném.

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Milyen hibát ír ki? Érdekes, hogy az egyik nap még lejátssza, utána meg nem. Próbáltad esetleg átkonvertálni a fájlokat? Ha szerkeszteni akarod akkor eleve érdemes.

Link to comment
Share on other sites

George2

Error- 2048: the file is not a movie file. Ezt a hibaüzenetet kapom állandóan. Egyébként próbáltam nem egy konvertálóval átkódolni, de nem megy. Eddig még általában mindent sikerült megoldanom, de ez feladta a leckét.

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

A hibaüzenet egyértelmû: a fájl nem filmfájl. Milyen fényképezõ masinával vetted fel a videót? Nem volt esetleg hozzá egy CD, lejátszó programmal? Vagy a gyártó honlapján egy videó kodek? A QuickTime program telepítva van ugye? Nekem egy alapszintû Panasonic gépem van, hasonlóan MOV fájlokat készít, de tudom õket játszani.

Link to comment
Share on other sites

George2

A Quick Time player fent van. Nem az elsõ alkalom, hogy vettem fel filmet a géppel(panasonic DMC LZ5), de még nem jártam így egyszer sem. A problémás eset elõtti, és utáni felvételek is jók. Csak az az érdekes, hogy ez is jó volt egy darabig. Nincs e valami ötleted, hogyan lehetne esetleg visszahozni, használhatóvá tenni az ilyen fájlokat.

Link to comment
Share on other sites

George2

A 148 db (Mov.fájl) jelenetbõl csak 27 fájlt lehet megnyitni. Ami nagyon érdekes, hogy sorban egymás után lévõ jelenetek nem is abban a sorrendben lettek felvéve.A megnyitható jelenetek mellet lévõ információk mint felvétel ideje, sorszáma, nem is az adott fájlé. Tehát, ha a jeleneteket egy filmszerkesztõben sorszámuk alapján behúzom, akkor egy nagy összevisszaságot kapok. Nem lettek soha átnevezve, konvertálva! Azért bosszant nagyon, mert egy kirándulás felvett emlékei vesztek el úgy, hogy nem tudok rá logikus magyarázatot. Valaki segítsen abban, hogy mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni, azon kívül, hogy kitörlöm az egészet.

 

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Ha van olyan hibás fájl amit esetleg más is megnézhet (ha esetleg sikerül neki!), azt feltölthetnéd valamelyik fájlcserélõre. Kíváncsi lennék rá, elég rejtélyesnek tûnik az eset.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...