Adani Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Tud valaki olyan virtualdub verzióról ( vagy virtualdub alapú átiratról), ami képes beolvasni az mpeg2 formátumban rögzített videót? Konkréten a Nero Vision Expressben DVD beállítással és mpg kiterjesztéssel rögzített videóról van szó.
Adani Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Kösz, ha otthonleszek meg is próbálom leszedni valahonnan.
internetmen Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Helló!!! -Mit kell pontosan beállítani? -És ezt írja ki nekem: No audio decompressor could be found to decompress the source audio format. (source format tag: 2000) -Tudjátok hogy lehet virtualDub-bal két videót összeilleszteni? Egy két cd-s filmet amit egy cdre szeretnék összehozni vagy legalább összeilleszteni nem baj ha 2 cd-nyi lesz a mérete.. Légy szíves segítsetek KÖSZI
Adani Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Második. Fájl menü append avi segment, megadod hol van a másik fájl, aztán meg elmented. Persze elõtte ha nem akarod újrakódolni, a video és az audio menüben a direct stream copy opciót választ.
krinyó Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Sziasztok! Nekem is lenne kérdésem a Virtualdub programmal kapcsolatban. Leszedtem az itt említett verziót. VHS kazit digitalizáltam DVD Standard Play minõségben. A végérõl szeretnék levágni pár másodpercet, ezt hogyan kell? Ez jó vagy, inkább válasszak MPEG2 2.0Mbit/sec, vagy MPEG2 12Mbit/sec minõságet? Vagy VHS-nél nincs értelme? TV mûsor felvételénél milyen minõséget érdemes választani?
VINIKOR Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 A 2005/8-9-10 Chip magazinban irnak elég részletesen a VirtualDubról.
Recommended Posts