Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PhotoFiltre és PhotoFiltre Studio

Recommended Posts

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Van a PhotoFiltre nevû progihoz magyarítás?

Posted

Nincs. De nem is kell. :)

Darcy Tucker
Posted

De van hozzá fordítás! A PhotoFiltre honlapján magad is meggyõzõdhetsz róla. Csak használni kellene a keresõt. ;)

Halasi Miklós
Posted

A magyarítást trükkösen kell telepíteni: az angol nyelvi felület fájlját (hasonló a neve a magyaréhoz!) át kell nevezni, különben nem találja meg a magyar fájlt a program. Hogy érthetõbb legyen: az EN elõrébb van az ábécében, mint a HU ezért azt tölti be elõbb.

Posted

A www.honositomuhely.hu weblapján van magyarítás, és mindenféle tájékoztatás.

:D

• 5 weeks later...
mazda6diesel
Posted

Sziasztok!

A photofilter progival hogyan tudom a nyusziszemeket eltüntetni?

Melyik menüpontaz?Leírná nekem valaki az útvonalat,sajna nem tudok angolul.

Halasi Miklós
Posted

Hát nem hiszem, hogy van hozzá piros szem eltüntetõ, esetleg a pluginokban nézz körül...

mazda6diesel
Posted

Köszönöm, megnéztem, de nem találtam semmit. Esetleg tudnál ajánlani valami más ingyenes progit, amivel egyszerűen el tudom tüntetni őket?

Posted

Hello!

Irfanview. Nem túl profi, de eltünteti.

Blue8

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
A magyarítást trükkösen kell telepíteni: az angol nyelvi felület fájlját (hasonló a neve a magyaréhoz!) át kell nevezni, különben nem találja meg a magyar fájlt a program. Hogy érthetõbb legyen: az EN elõrébb van az ábécében, mint a HU ezért azt tölti be elõbb.

Felraktam, de kifejezetten zavar, hogy magyar ... Megszoktam angolul. Úgy legalább mindent megtalálok! Talán, ha kezdetektõl magyar lett volna ... ;)

• 1 year later...
Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Én most váltottam az ingyenes PhotoFiltre-ről a PhotoFiltre Studio-ra. Ez már fizetős, de megérte. Ez már tud réteg kezelést, meg egy csomó hasznos, de nem "ésszerűtlen" trükköt. Nagyon tetszik. :oké:Link.

Halasi Miklós
Posted
Én most váltottam az ingyenes PhotoFiltre-rõl a PhotoFiltre Studio-ra.

Mesélj, miben még jobb, hogy miért érdemes rá váltani a rétegeken kívül? :hááát:

Én a Photofiltre-vel nagyon meg vagyok elégedve, legalábbis amire nekem kell, és a pluginek is sokat dobnak rajta... :hááát:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

A GIMP használhatatlan. Számomra. A PhotoFiltre maga a megtestesült tökéletesség. :)

Mike: Oké, írok ide egy rövid bemutatót a Studio változatról. ;)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

A Studio változat a rétegkezelésen kívül több rajzezközt kínál, mint pl. a különleges ceruza, mellyel előre definiált alakzatokat rajzolhatunk pont szerüen, vagy elmosottan, igény szerint. Több alapértemezett idommal is rajzolhatunk; a négyszögön, és a körön kívül rombusz, többféle háromszög, és lekerekített sarku téglalap is a rendelkezésünkre áll. Érdekes dolog, hogy a szinpaletta mérete nagyobb, ezért a szinek jobban látszanak. Az eszköztárban van radír, klónozó. Érdekes eszköz; a beállított sugárnak megfelelően a kijelölési ponttól lemásolja a képrészletet, és azt bárhova betehetjük, egyfajta festőhenger módon; ahogy húzzuk a klónozó eszközt, úgy válik láthatóvá a másolt képrészlet. A ceruza is kibővült, többféle vonalvastagsággal rajzolhatunk, illetve rendelhetünk hozzá extrákat, mint például a szivárvány, pasztel, szénrajz, és 3D. A Maszatolás eszköz szó szerint maszatol. Úgy működik, ahogy az ujjunkkal pl. a homokba húzunk egy vonalat. Ez ugyanezt csinálja színrészlettől. Az adott ponttól ezen az elven elmaszatolja a képet. Jópofa dolog nagyon. Szintén hasznos dolog a szincserélés, és az RGB sorrend megváltoztatása. Igen érdekes hatásokat tudunk vele elérni. A Plug-inek ugyanazok, mint az ingyenes verzióhoz valók. A szűrők eszközei is kibővültek, és több a finomhangolási lehetőség. A program kezeli az animált gifeket is. Érdemes kipróbálni, nagyon könnyen kezelhető, és profi program, egyértelmü lehetőségekkel. Minden a helyén van, semmit sem kell túl sokáig keresni. Nekem nagyon bevállt, és az ára is igen méltányos.

Posted

Azt hittem elõször a topicra, hogy ProFiler magyarosítása :lol::lol::lol:

Boccs az offért :)

Halasi Miklós
Posted

Köszi az összefoglalót MiniDisc!!! :ötlet:

Nekem anno az ingyenes változat olyan hatással volt, mint régebben a négyes Paint Shop Pro. Hasonló felépítés, hasonló kezelés, ezért tetszik nagyon! :hááát:

• 2 months later...
Posted
:ötlet: Hogyan tudok vele fejlécet csinálni ill. hátteret?
  • 3 months later...
Posted

Valaki segítsen nekem , mert nem tudom letölteni a magyart. =(=(=(

• 2 weeks later...
Posted

Kipróbáltam, nekem is nagyon tetszik. Könnyebben kezelhető és barátságosabb a felülete, mint az Adobe Photoshop-nak. A pluginek meg még jobban feldobják. :)