Kovács Dávid ( Davs ) Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Van a PhotoFiltre nevû progihoz magyarítás?
Darcy Tucker Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 De van hozzá fordítás! A PhotoFiltre honlapján magad is meggyõzõdhetsz róla. Csak használni kellene a keresõt.
Halasi Miklós Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 A magyarítást trükkösen kell telepíteni: az angol nyelvi felület fájlját (hasonló a neve a magyaréhoz!) át kell nevezni, különben nem találja meg a magyar fájlt a program. Hogy érthetõbb legyen: az EN elõrébb van az ábécében, mint a HU ezért azt tölti be elõbb.
bmiki Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A www.honositomuhely.hu weblapján van magyarítás, és mindenféle tájékoztatás.
mazda6diesel Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Sziasztok! A photofilter progival hogyan tudom a nyusziszemeket eltüntetni? Melyik menüpontaz?Leírná nekem valaki az útvonalat,sajna nem tudok angolul.
Halasi Miklós Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Hát nem hiszem, hogy van hozzá piros szem eltüntetõ, esetleg a pluginokban nézz körül...
mazda6diesel Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Köszönöm, megnéztem, de nem találtam semmit. Esetleg tudnál ajánlani valami más ingyenes progit, amivel egyszerűen el tudom tüntetni őket?
Blueeight Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Hello! Irfanview. Nem túl profi, de eltünteti. Blue8
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A magyarítást trükkösen kell telepíteni: az angol nyelvi felület fájlját (hasonló a neve a magyaréhoz!) át kell nevezni, különben nem találja meg a magyar fájlt a program. Hogy érthetõbb legyen: az EN elõrébb van az ábécében, mint a HU ezért azt tölti be elõbb. Felraktam, de kifejezetten zavar, hogy magyar ... Megszoktam angolul. Úgy legalább mindent megtalálok! Talán, ha kezdetektõl magyar lett volna ...
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Én most váltottam az ingyenes PhotoFiltre-ről a PhotoFiltre Studio-ra. Ez már fizetős, de megérte. Ez már tud réteg kezelést, meg egy csomó hasznos, de nem "ésszerűtlen" trükköt. Nagyon tetszik. Link.
Sebi Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 @ Bazs1981: Red eyes removal Red Eyes correction Egyébként >> itt << találod a pluginokat.
Halasi Miklós Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Én most váltottam az ingyenes PhotoFiltre-rõl a PhotoFiltre Studio-ra. Mesélj, miben még jobb, hogy miért érdemes rá váltani a rétegeken kívül? Én a Photofiltre-vel nagyon meg vagyok elégedve, legalábbis amire nekem kell, és a pluginek is sokat dobnak rajta...
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A GIMP használhatatlan. Számomra. A PhotoFiltre maga a megtestesült tökéletesség. Mike: Oké, írok ide egy rövid bemutatót a Studio változatról.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A Studio változat a rétegkezelésen kívül több rajzezközt kínál, mint pl. a különleges ceruza, mellyel előre definiált alakzatokat rajzolhatunk pont szerüen, vagy elmosottan, igény szerint. Több alapértemezett idommal is rajzolhatunk; a négyszögön, és a körön kívül rombusz, többféle háromszög, és lekerekített sarku téglalap is a rendelkezésünkre áll. Érdekes dolog, hogy a szinpaletta mérete nagyobb, ezért a szinek jobban látszanak. Az eszköztárban van radír, klónozó. Érdekes eszköz; a beállított sugárnak megfelelően a kijelölési ponttól lemásolja a képrészletet, és azt bárhova betehetjük, egyfajta festőhenger módon; ahogy húzzuk a klónozó eszközt, úgy válik láthatóvá a másolt képrészlet. A ceruza is kibővült, többféle vonalvastagsággal rajzolhatunk, illetve rendelhetünk hozzá extrákat, mint például a szivárvány, pasztel, szénrajz, és 3D. A Maszatolás eszköz szó szerint maszatol. Úgy működik, ahogy az ujjunkkal pl. a homokba húzunk egy vonalat. Ez ugyanezt csinálja színrészlettől. Az adott ponttól ezen az elven elmaszatolja a képet. Jópofa dolog nagyon. Szintén hasznos dolog a szincserélés, és az RGB sorrend megváltoztatása. Igen érdekes hatásokat tudunk vele elérni. A Plug-inek ugyanazok, mint az ingyenes verzióhoz valók. A szűrők eszközei is kibővültek, és több a finomhangolási lehetőség. A program kezeli az animált gifeket is. Érdemes kipróbálni, nagyon könnyen kezelhető, és profi program, egyértelmü lehetőségekkel. Minden a helyén van, semmit sem kell túl sokáig keresni. Nekem nagyon bevállt, és az ára is igen méltányos.
Bencce Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Azt hittem elõször a topicra, hogy ProFiler magyarosítása Boccs az offért
Halasi Miklós Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Köszi az összefoglalót MiniDisc!!! Nekem anno az ingyenes változat olyan hatással volt, mint régebben a négyes Paint Shop Pro. Hasonló felépítés, hasonló kezelés, ezért tetszik nagyon!
christyna4 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Hogyan tudok vele fejlécet csinálni ill. hátteret?
hugicka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Valaki segítsen nekem , mert nem tudom letölteni a magyart. =(=(=(
Sebi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Próbáld meg itt. íl: >> PhotoFiltre 6.2.6 << és >> PhotoFiltre Studio 8.0.2 <<
kori Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kipróbáltam, nekem is nagyon tetszik. Könnyebben kezelhető és barátságosabb a felülete, mint az Adobe Photoshop-nak. A pluginek meg még jobban feldobják.
Recommended Posts