Kovács Dávid ( Davs ) Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Hy! Hogyan tudnék regelni? Nekem valahogz nem megy...Valami hibát dob ki mindig...
Kovács Dávid ( Davs ) Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Nah, már megy..Úgy látszik, tegnap volt náluk valami, mert azt írta ki többek között, hogy try it later...
Kovács Dávid ( Davs ) Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Mi a yahoo pop címe? Nem pop.yahoo.com? Nincs a yahoo oldalán, mint a gmail-én, hogy a tb-t hogyan kell beállítani?
chris p Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 De biza ott van az: pop.mail.yahoo.com. (Egyébként sok sikert hozzá, nekem sehogysem sikerült összehoznom a Bat-tal a dolgot. )
Moorhuhn Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 POP3-as hozzáférés a Yahoonál csak a fizetõs változatban van! Az ingyenesben senkinek sem fog sikerülni!
eremit Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Pontosabban, ha jól emlékszem, rendszeres reklámleveleket kell csak érte elviselni.
chris p Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Moorhuhn! Honnan az info? Mert ezt sehol sem írták. A reklámokat még csak-csak elviselném, de hogy abszolút nem mûködik...
Moorhuhn Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Az info a Yahoo honlapján van. http://mailplus.mail.yahoo.com Reklám meg nekem nincs, mivel a Firefox AdBolckjában van az összes reklám-iframe, meg minden!
chris p Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Aha. Ezt spec. azért nem láttam, mert én csak az ingyenes részét néztem. Ott pedig nem volt feltüntetve, hogy csak a fizetõssel mûködik a dolog...na akkor az ígéretes kezdés után yahooéktól is fájdalmas búcsút veszek...
Timo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 (edited) Valaki segítsen légy szíves! Hogyan lehet beállítani a yahoo mailben, hogy az elküldött e-mailre kérjen elolvasáskor értesítő küldését? Végigböngésztem az összes opciót, de nem találom. Előre is köszi. A hülyeség, az megy. Az írás meg . Ráadásul felteszed két helyen. Nem lesz ennek jó vége! Edited November 26, 2007 by Spányik Balázs
Recommended Posts