Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted May 30, 2005 Hy! Hogyan tudnék regelni? Nekem valahogz nem megy...Valami hibát dob ki mindig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted May 30, 2005 Kitöltöd ezt és annyi. Mégis milyen hibát dob ki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted June 1, 2005 Nah, már megy..Úgy látszik, tegnap volt náluk valami, mert azt írta ki többek között, hogy try it later... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted June 2, 2005 Mi a yahoo pop címe? Nem pop.yahoo.com? Nincs a yahoo oldalán, mint a gmail-én, hogy a tb-t hogyan kell beállítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 3, 2005 De biza ott van az: pop.mail.yahoo.com. (Egyébként sok sikert hozzá, nekem sehogysem sikerült összehoznom a Bat-tal a dolgot. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moorhuhn 0 Share Posted June 3, 2005 POP3-as hozzáférés a Yahoonál csak a fizetõs változatban van! Az ingyenesben senkinek sem fog sikerülni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted June 3, 2005 Pontosabban, ha jól emlékszem, rendszeres reklámleveleket kell csak érte elviselni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 3, 2005 Moorhuhn! Honnan az info? Mert ezt sehol sem írták. A reklámokat még csak-csak elviselném, de hogy abszolút nem mûködik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moorhuhn 0 Share Posted June 3, 2005 Az info a Yahoo honlapján van. http://mailplus.mail.yahoo.com Reklám meg nekem nincs, mivel a Firefox AdBolckjában van az összes reklám-iframe, meg minden! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 3, 2005 Aha. Ezt spec. azért nem láttam, mert én csak az ingyenes részét néztem. Ott pedig nem volt feltüntetve, hogy csak a fizetõssel mûködik a dolog...na akkor az ígéretes kezdés után yahooéktól is fájdalmas búcsút veszek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timo 0 Share Posted November 22, 2007 (edited) Valaki segítsen légy szíves! Hogyan lehet beállítani a yahoo mailben, hogy az elküldött e-mailre kérjen elolvasáskor értesítő küldését? Végigböngésztem az összes opciót, de nem találom. Előre is köszi. A hülyeség, az megy. Az írás meg . Ráadásul felteszed két helyen. Nem lesz ennek jó vége! Edited November 26, 2007 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts