Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Tavaly januárban nyertem egy Abbyy szövegfelismerõ progit, most jött (volna) el az ideje, hogy használjam. Gondom vele: Laptopra telepíteném, amin nincs floppymeghajtó, így a kulcslemezt nem tudom beletenni, anélkül meg csak demo.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Halasi Miklós
Posted

Kulcslemez Abbyy FineReaderhez???

Nem az interneten keresztül kell aktiválni? Beírod a sorozatszámot, és azután neten aktiválod. Ha pedig régi verzió, keresd fel a magyar képviseletet, vagy kérj kölcsön egy USB floppyt.

Posted

Hát ez egy kicsit hosszabb történet:

Van otthon egy régi P-I-es gép, arra felraktam floppy+CD segítségével. Csak annyira lassú volt, hogy nem ért semmit. Exportáltam a registrybõl mindent, amit lehetett Abbyy-ügyben, telepítettem a laptopra CD-rõl, nagyon sírt a floppyja után, aztán a .reg fájlt beillesztettem a registrybe, de nem használt. USB-s floppyról meg itt a környéken egyedül én hallottam, szerintem. Sõt, átvittem a floppy tartalmát egy mappába a laptopon, azt a MountVD-vel A:-nak álcáztam, azt hiszed, használt?

Halasi Miklós
Posted

Ha pesten, az Oktogonon jársz, ugorj be a Macropolisba, ott kaphatsz USB-s floppyt is, de talán még egyszeri használatra is ott helyben kipróbálhatod. ;)

• 2 months later...
ferii1528464465
Posted

Jó kis reklám Macropolisnak :démonikacaj:

8) szerintem máshol is lehet kapni

Halasi Miklós
Posted

Mivel ott biztosra tudom, hogy szokott lenni... :démonikacaj: