TheSaurus 0 Share Posted May 30, 2005 Tavaly januárban nyertem egy Abbyy szövegfelismerõ progit, most jött (volna) el az ideje, hogy használjam. Gondom vele: Laptopra telepíteném, amin nincs floppymeghajtó, így a kulcslemezt nem tudom beletenni, anélkül meg csak demo. Mit lehet ilyenkor csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 30, 2005 Kulcslemez Abbyy FineReaderhez??? Nem az interneten keresztül kell aktiválni? Beírod a sorozatszámot, és azután neten aktiválod. Ha pedig régi verzió, keresd fel a magyar képviseletet, vagy kérj kölcsön egy USB floppyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Author Share Posted May 30, 2005 Hát ez egy kicsit hosszabb történet: Van otthon egy régi P-I-es gép, arra felraktam floppy+CD segítségével. Csak annyira lassú volt, hogy nem ért semmit. Exportáltam a registrybõl mindent, amit lehetett Abbyy-ügyben, telepítettem a laptopra CD-rõl, nagyon sírt a floppyja után, aztán a .reg fájlt beillesztettem a registrybe, de nem használt. USB-s floppyról meg itt a környéken egyedül én hallottam, szerintem. Sõt, átvittem a floppy tartalmát egy mappába a laptopon, azt a MountVD-vel A:-nak álcáztam, azt hiszed, használt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 30, 2005 Ha pesten, az Oktogonon jársz, ugorj be a Macropolisba, ott kaphatsz USB-s floppyt is, de talán még egyszeri használatra is ott helyben kipróbálhatod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferii1528464465 0 Share Posted August 18, 2005 Jó kis reklám Macropolisnak szerintem máshol is lehet kapni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 18, 2005 Mivel ott biztosra tudom, hogy szokott lenni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts