web 0 Share Posted May 29, 2005 Hello! Keresek egy olyan scriptet ami blokkolja, hogy visszalépjen az illetõ egy másik oldalra. PL. ezen az oldalon vagy és ellátogatsz egy másik oldalra és azon a másik oldalon olyan script van, hogy téged nem enged vissza erre az oldalra. Na én pont ilyet keresek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 29, 2005 A vissza gomb nem mûködik, vagy egyáltalán nem mehetsz már vissza arra az oldalra, sehogyan sem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
web 0 Author Share Posted May 30, 2005 Én azt akarom, hogy az oldalamon ne lehessen visszamenni, csak ha linken megy oda ahova akar, ez egy tiltó script ami nem engedi vissza a felhasználót, csak egy bizonyos oldaln belül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 30, 2005 Ettõl sajnos nem értettem meg jobban a dolgot. Szóval a history felõl akarod megközelíteni, avagy nem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
web 0 Author Share Posted May 31, 2005 Igen a history felöl akarom megközelíteni de úgy, hogy azt akarom, hogy pl 1.html 2.html ha a 2.html-re linkelek és vissza szeretnék lépni a historyben egyet, hogy az 1.html legyen újra ezt ne lehessen. Olyan mint pl. java script:window.back('1'); ez de ez vissza enged lépni egyet de én azt akarom, hogy ne engedjen vissza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
durato 0 Share Posted July 6, 2006 Ha frame-eket használsz, ott tudtommal nem lehet visszalépni, csak ha az egész oldalt lépteted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts