Jump to content
GSForum - Segélyvonal

VIA C7

Utonium

Recommended Posts

Utonium

Esztike megérkezett, méghozzá nem is akárhogy! Hosszas bevezetõ helyett inkább csak egy linket adok, tessék olvasni: HardwareOC.hu - Igen ígéretes a VIA C7-család!

Remélem a PC Worldben is lesz majd egy teszt, bár szerintem ez nem is kérdés.

Chabi1

Én kiváncsian várom. Jobbnak tûnik a leírás alapján mint egy Pentium-M :)

Greene

A VIA nagy elõnye mindig is az alacsony fogyasztás és a melegedésre való hajlam hiánya volt. Ha ezt sikerül megõrizni (és minden jel arra mutat), akkor nagy dobás lesz.

Én eddig is szerettem a VIA procikat, csak sajnos tényleg kis órajelen mentek...

Szerintem a Pentuim M és a Celeron M közé lesz pozícionálva :hááát:

• 4 weeks later...
csum-pi

Szerintem is az órajelen kellene dobni.. De nagyot! Különben, az Intel-M processzorainál is jobbak, igaz nem sokkal, de azt is figyelembe kell venni, hogy ez a technológia a VIA-nak nincs több mint 11 hónapos (tudtom szerint), míg az Intel már sokkal régebbi, és ezek tekintetében ki tudja mi lesz a helyzet kb. 3 év múlva! Kitérve az L1-es és L2-es gyorsítótárra, én szeritnem lehetne mindegyik minimum duplája. De egyenlõre, ha ez a fejlõdés így halad, akkor nem mondtam semmit!!! Csak így tovább szerintem, és alig várom a tesztet a PC World-ben. Szerintem ez meg fog valósulni 2 hónapon belül :hááát: :!:

• 8 months later...
Szanya

Tud valaki frissebb infókkal szolgálni? Azt hallottam, hogy az Origamikban is meg lehet majd találni. Igaz ez? Egyáltalán errõl van szó?

ProFiler

Itt találsz róla infót: 1, 2, 3.

Ciao.

Szanya

Köszi.