Utonium 0 Share Posted May 28, 2005 Esztike megérkezett, méghozzá nem is akárhogy! Hosszas bevezetõ helyett inkább csak egy linket adok, tessék olvasni: HardwareOC.hu - Igen ígéretes a VIA C7-család! Remélem a PC Worldben is lesz majd egy teszt, bár szerintem ez nem is kérdés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 29, 2005 Én kiváncsian várom. Jobbnak tûnik a leírás alapján mint egy Pentium-M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted May 29, 2005 A VIA nagy elõnye mindig is az alacsony fogyasztás és a melegedésre való hajlam hiánya volt. Ha ezt sikerül megõrizni (és minden jel arra mutat), akkor nagy dobás lesz. Én eddig is szerettem a VIA procikat, csak sajnos tényleg kis órajelen mentek... Szerintem a Pentuim M és a Celeron M közé lesz pozícionálva Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 25, 2005 Szerintem is az órajelen kellene dobni.. De nagyot! Különben, az Intel-M processzorainál is jobbak, igaz nem sokkal, de azt is figyelembe kell venni, hogy ez a technológia a VIA-nak nincs több mint 11 hónapos (tudtom szerint), míg az Intel már sokkal régebbi, és ezek tekintetében ki tudja mi lesz a helyzet kb. 3 év múlva! Kitérve az L1-es és L2-es gyorsítótárra, én szeritnem lehetne mindegyik minimum duplája. De egyenlõre, ha ez a fejlõdés így halad, akkor nem mondtam semmit!!! Csak így tovább szerintem, és alig várom a tesztet a PC World-ben. Szerintem ez meg fog valósulni 2 hónapon belül :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted March 9, 2006 Tud valaki frissebb infókkal szolgálni? Azt hallottam, hogy az Origamikban is meg lehet majd találni. Igaz ez? Egyáltalán errõl van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted March 9, 2006 Itt találsz róla infót: 1, 2, 3. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted March 9, 2006 Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts