bihariysti 0 Share Posted May 28, 2005 Van egy régi Via alaplapom meg egy Geforce2-em és XP alatt ha játszok valami vonalak jelennek meg de csak úgy 1 pillanatra megvillanozgat. Nem tudja valaki miért? Utólagos engedelmeddel nyitottam egy új topikot ennek a kérdésnek, mert úgy gondoltam hogy nem volt jó helyen az Alaplapvásárlás-ban. Üdv: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 28, 2005 Frissítsd a grafikus kártyád meghajtóprogramját, továbbá a chipkészletét. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okoolics 0 Share Posted June 17, 2005 Hali! Szerintem a baj a hûtéssel lehet, mert akkor szokott ez lenni, ha meleg a GPU. Cserélj hûtõt szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted February 11, 2006 Hello! Arról lenne szó, hogy bajok vannak a megjelenítéssel a következõ játékoknál: Vice City íl: Tommy alatt zöld négyzet jelenik meg, a kocsilámpák körül fehér foltok jelennek meg... Age of Mythology, Empire Earth íl: szintén fehér foltok,különösképpen a víznél. Eddig más játékokban, programokban nem jelentkezett a probléma, a kártya még tuningolva sincs. Képeket azért nem tudok betenni a hibáról, mivel ha beillesztem õket a Paint-be azonnal eltûnnek például a foltok. Légyszi segítsetek nem tudom mi lehet a hiba. @ Nem ide tartozik, de lehet hogy ez is kapcsolatban áll ezzel: az Underground-ban, Vice City-ben néha egy percet is várni kell a betöltések közben és alatta nincs semmilyen proci vagy vinyóhasználat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz.68 0 Share Posted February 11, 2006 Próbáld meg újratelepíteni a videókártya-drivert. Hátha segít... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted February 11, 2006 Próbáltam a legújabb nVidia meghajtóval, most pedig Omega van fenn. Mindkettõvel jelentkezett a probléma. VC közben pedig valami problémát írt nemrég az nvdisp4.dll-lel kapcsolatban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted February 11, 2006 Márpedig az nvdisp4.dll az a drivere. Onnan tudom, hogy nekem is arra hivatkozott a kékhalál, és egy új driver megoldotta a gondot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted February 11, 2006 Már úgy néz ki hogy mûködik. Egyébként elõször meg is ijedtem, hogy mi a fene baja lehet? Keresek azért új drivert. @a régiekkel is jelentkezett XP alatt a hiba. Azt hiszem 98 alatt még minden mûködött... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFC|Henry 0 Share Posted June 20, 2006 Hi! Meg tudnátok mondani hogy egy Geforce 2-es 32MB-os használt (kb 4 éves) videókártyát kb mennyiért lehetne eladni?(én úgy 2000Ft-ra gondoltam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stampho 0 Share Posted June 23, 2006 2006ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted June 23, 2006 Hi! Meg tudnátok mondani hogy egy Geforce 2-es 32MB-os használt (kb 4 éves) videókártyát kb mennyiért lehetne eladni?(én úgy 2000Ft-ra gondoltam) Annyiért biztosan eladható. Stampho: Vannak intézmények (pl. orvosi rendelők(!)) ahol szükség lehet ilyenre. Én is cseréltem már a fiam gyermekorvosánál, mert a gépükben lévő ventillátora megállt, és ezt nem vették észre, és tönkrement a GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarcsajana 0 Share Posted November 12, 2006 Sziasztok! Van egy komplett p3as gepem abit be6 alappal 1000Mhz el 382 Mb rammal es egy asus v7100 (Geforce2 Mx400) as videokartyaval a rendszer xp Kerdes.... Miert nem tudok semmifele 3d-s alakalmazast hasznalni , 3 kulonbozo windowsal, 3 fele directxel a legalaja 8.1 volt... es kb 450 meganyi nvidia driverrel probalkoztam... de semmi. olvastam sokat rola vannak kompatibilitasi problemak de egyszeruen a DXDIAG sem fut le rajta hanem megfagy... vannak magyar forumok ahol ezzel a kartyaval far cry-t jatszanak es nekem meg a Kingpin sem fut:(((( alapvetoen programozok a geppel de neha jo lenne tombolni.. SEGITSETEK! Mar mindent kiprobaltam, teljesen atepitettem a gepet, kivettem minden felesleges hardwert, raktam fel WinMe-t, azzal ment ugyan de nekem fokent munkara kell ugyhogy xp-alap...tavoli asztal stb.... Elorre is koszonom minden gep gurunak Légy szíves a fórumon használj ékezeteket! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted November 12, 2006 Az alaplap driverei fent vannak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted November 12, 2006 Ehhez nem lényeges, bármelyik xp gond nélkül kezeli. Viszont a videókártyát jó lenne megpróbálni máshol is, mert ennek egy sp nélküli gépen is gond nélkül kellene dolgozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarcsajana 0 Share Posted November 13, 2006 Probaltam... a poen az hogy ket teljesen egyforma gepben probaltam ugyanazzal a windowsal...az alaplapomhoz nincs chipset driver intel 440BX, az egyikben mukodik a masikban nem. az en gepemben mondjuk abit alap van a masik valami noname, de meggondolando hogy szerzek egy gagyit:) nem ertem amugy... tegnap egyszer lefutott tokeletesen a DXDIAG de ma semmi...na ez mitol van??ketszer ugyanazt a hibat nem produkalja! Pl ha felteszem az asusnal letoltheto driveret V7100, akkor minden tokeletes csak megfagy az eger amugy a jatek megy billentyuzettel! es ha kilepek az xpben sem moccan meg! na ez mitol van?? Másodszor és egyben utoljára kérnélek, hogy nálunk a fórumon használj ékezeteket! Ellenkezõ esetben nem tudjuk biztosítani a jelenléted a fórumon! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 13, 2006 Abitnál és noname-nél gagyibbat aligha találsz. A chipkészlet driverét a netről le tudod szedni! Egyébként egyszerűen az is lehet, hogy a tápegységed feladta, vagy éppen pont az Abit alaplapon lévő kondik "durrantak el". Vess rá egy pillantást! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted November 13, 2006 Próbáld meg NVidia driverrel és nem ASUS-sal. Klikk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarcsajana 0 Share Posted November 17, 2006 Ok! Kondik voltak! mindenkinek köszi a segítséget! Bocsi az ékezetért de melobol írtam és ott nincs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
logeen 0 Share Posted April 9, 2007 Hello! Lenne 1 gondom. Amikor elindítok egy bármilyen programot, játékot, lelassul, majd egy idõ után lefagy a kép. Mikor belassul, akkor grafikai hibák(csikok) ugrálnak a monitoron. Köszönöm elõre is a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted April 9, 2007 A grafikus kártya hűtését vizsgáld meg, lehet a ventillátorral gond van. Esetleg driver frissítés is segíthet, ha nem a hűtés lenne a hibás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts