Jump to content
GSForum - Segélyvonal

NVIDIA Geforce 2 topik

Recommended Posts

bihariysti
Posted

Van egy régi Via alaplapom meg egy Geforce2-em és XP alatt ha játszok valami vonalak jelennek meg de csak úgy 1 pillanatra megvillanozgat.

Nem tudja valaki miért?

Utólagos engedelmeddel nyitottam egy új topikot ennek a kérdésnek, mert úgy gondoltam hogy nem volt jó helyen az Alaplapvásárlás-ban. Üdv: IPB kép

Posted

Frissítsd a grafikus kártyád meghajtóprogramját, továbbá a chipkészletét.

Ciao.

• 3 weeks later...
Posted

Hali!

Szerintem a baj a hûtéssel lehet, mert akkor szokott ez lenni, ha meleg a GPU.

Cserélj hûtõt szerintem.

• 7 months later...
Posted

Hello!

Arról lenne szó, hogy bajok vannak a megjelenítéssel a következõ játékoknál: Vice City :nyíl: Tommy alatt zöld négyzet jelenik meg, a kocsilámpák körül fehér foltok jelennek meg...

Age of Mythology, Empire Earth :nyíl: szintén fehér foltok,különösképpen a víznél.

Eddig más játékokban, programokban nem jelentkezett a probléma, a kártya még tuningolva sincs. Képeket azért nem tudok betenni a hibáról, mivel ha beillesztem õket a Paint-be azonnal eltûnnek például a foltok.

Légyszi segítsetek nem tudom mi lehet a hiba.

@ Nem ide tartozik, de lehet hogy ez is kapcsolatban áll ezzel: az Underground-ban, Vice City-ben néha egy percet is várni kell a betöltések közben és alatta nincs semmilyen proci vagy vinyóhasználat

Posted

Próbáld meg újratelepíteni a videókártya-drivert. Hátha segít...

Posted

Próbáltam a legújabb nVidia meghajtóval, most pedig Omega van fenn. Mindkettõvel jelentkezett a probléma.

VC közben pedig valami problémát írt nemrég az nvdisp4.dll-lel kapcsolatban.

Posted

Márpedig az nvdisp4.dll az a drivere. Onnan tudom, hogy nekem is arra hivatkozott a kékhalál, és egy új driver megoldotta a gondot.

Posted

Már úgy néz ki hogy mûködik. Egyébként elõször meg is ijedtem, hogy mi a fene baja lehet? Keresek azért új drivert.

@a régiekkel is jelentkezett XP alatt a hiba. Azt hiszem 98 alatt még minden mûködött... :D

• 4 months later...
Posted

Hi!

Meg tudnátok mondani hogy egy Geforce 2-es 32MB-os használt (kb 4 éves) videókártyát kb mennyiért lehetne eladni?(én úgy 2000Ft-ra gondoltam)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
Hi!

Meg tudnátok mondani hogy egy Geforce 2-es 32MB-os használt (kb 4 éves) videókártyát kb mennyiért lehetne eladni?(én úgy 2000Ft-ra gondoltam)

Annyiért biztosan eladható.

Stampho: Vannak intézmények (pl. orvosi rendelők(!)) ahol szükség lehet ilyenre. Én is cseréltem már a fiam gyermekorvosánál, mert a gépükben lévő ventillátora megállt, és ezt nem vették észre, és tönkrement a GPU.

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Van egy komplett p3as gepem abit be6 alappal 1000Mhz el 382 Mb rammal es egy asus v7100 (Geforce2 Mx400) as videokartyaval a rendszer xp

Kerdes.... Miert nem tudok semmifele 3d-s alakalmazast hasznalni , 3 kulonbozo windowsal, 3 fele directxel a legalaja 8.1 volt... es kb 450 meganyi nvidia driverrel probalkoztam... de semmi. olvastam sokat rola vannak kompatibilitasi problemak de egyszeruen a DXDIAG sem fut le rajta hanem megfagy...:( vannak magyar forumok ahol ezzel a kartyaval far cry-t jatszanak es nekem meg a Kingpin sem fut:(((( alapvetoen programozok a geppel de neha jo lenne tombolni.. SEGITSETEK! Mar mindent kiprobaltam, teljesen atepitettem a gepet, kivettem minden felesleges hardwert, raktam fel WinMe-t, azzal ment ugyan de nekem fokent munkara kell ugyhogy xp-alap...tavoli asztal stb....

Elorre is koszonom minden gep gurunak

Légy szíves a fórumon használj ékezeteket! <PF>

Posted

Ehhez nem lényeges, bármelyik xp gond nélkül kezeli. Viszont a videókártyát jó lenne megpróbálni máshol is, mert ennek egy sp nélküli gépen is gond nélkül kellene dolgozni.

Posted

Probaltam... a poen az hogy ket teljesen egyforma gepben probaltam ugyanazzal a windowsal...az alaplapomhoz nincs chipset driver intel 440BX, az egyikben mukodik a masikban nem. az en gepemben mondjuk abit alap van a masik valami noname, de meggondolando hogy szerzek egy gagyit:) nem ertem amugy... tegnap egyszer lefutott tokeletesen a DXDIAG de ma semmi...na ez mitol van??ketszer ugyanazt a hibat nem produkalja! Pl ha felteszem az asusnal letoltheto driveret V7100, akkor minden tokeletes csak megfagy az eger amugy a jatek megy billentyuzettel! es ha kilepek az xpben sem moccan meg! na ez mitol van??:)

Másodszor és egyben utoljára kérnélek, hogy nálunk a fórumon használj ékezeteket! Ellenkezõ esetben nem tudjuk biztosítani a jelenléted a fórumon! <PF>

Posted

Abitnál és noname-nél gagyibbat aligha találsz. ;)

A chipkészlet driverét a netről le tudod szedni!

Egyébként egyszerűen az is lehet, hogy a tápegységed feladta, vagy éppen pont az Abit alaplapon lévő kondik "durrantak el". Vess rá egy pillantást!

Ciao.

Posted

Ok! Kondik voltak! mindenkinek köszi a segítséget! Bocsi az ékezetért de melobol írtam és ott nincs...

• 4 months later...
Posted

Hello!

Lenne 1 gondom. Amikor elindítok egy bármilyen programot, játékot, lelassul, majd egy idõ után lefagy a kép. Mikor belassul, akkor grafikai hibák(csikok) ugrálnak a monitoron. Köszönöm elõre is a segítséget.

Posted

A grafikus kártya hűtését vizsgáld meg, lehet a ventillátorral gond van. Esetleg driver frissítés is segíthet, ha nem a hűtés lenne a hibás. :ötlet: