Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Archív CD 2004


warynski

Recommended Posts

warynski

Megkaptuk ugye a 2004-es archív CD-ét és rajta egy nagyon jó kis programot a Copernic Desktop Search-öt, ami tud pdf fájlokban is keresni.

 

Ezzel kapcsolatban volna kérdésem.

A program ugye úgy mûködik, hogy beteszed a CD-ét és elindítod az indexelést. Amikor az elkészült, bármilyen szóra, kifejezésre lehet keresni az archív CD-én. Eddig tökéletes a dolog.

Megpróbáltam a korábbi 2003-as archív CD-én keresni, de ahhoz, hogy ez mûködjön, errõl is index fájlokat kellett csinálni. Ezután ezen is kiválóan keresett a Copernic.

Na, itt jön a problémám. Visszaraktam a 2004-es CD-ét, és ekkor már ezen nem talált semmit. Pedig már egyszer elkészültek róla az index fájlok. Megpróbáltam az Options > Update index alatt frissíteni, de az újra megcsinálja az indexelést, és nagyon sokáig tart.

Mit csinálok rosszul? Mi kell ahhoz, hogy a Copernicet rávegyem, hogy a már két indexelt CD közül azon keressen, amelyiket berakom?

 

Ha van tipp elõre is kösz!

Link to comment
Share on other sites

Kovács Dávid ( Davs )

Az én postom ey kicsit off lesz : Azt hallottam, hogy aki 1 évre fizet elõ, megkapja az archív CDt, meg egy ajándék software - t....Ez utóbbi igaz?

Link to comment
Share on other sites

warynski

Én már évek óta egy évre elõfizetem a lapot. Az archív CD-ét mindig megkaptam, és még pár évvel ezelõtt, valami sorosolás útján kaptam egy Pandát is. Nem azt,ami a lapban volt, hanem valamilyen másikat.

Azóta csak az archív CD-ét kapom. Ha jól tudom az ajándékok sorosolás útján dõlnek el.

Link to comment
Share on other sites

Thermal

A 2 ajándék cd-bõl a másodikat én is hiányoltam. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...