udvardip 0 Share Posted May 27, 2005 Sziasztok ! Tudna valaki segíteni, formatálni akarom a gépemet de nem tudom hogyan kell csinálni, vagy hol találok errõl leírást? Elõre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted May 27, 2005 Formatálni? Miért? Akkor elvesznek az adataid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
udvardip 0 Author Share Posted May 27, 2005 A HP irányító nem mûködik, és több HP program sem indítható, igaz a géprõl tudok nyomtatni. Indításkor mindig azt írja ki, hogy fut egy program a KODAK fényképezõ programja. Hiába törlöm ezt a programot, a hiba megmarad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted May 27, 2005 Azt hiszem ezzel nem vagyok képben. 1. Mi az az irányÍtó? 2. Milyen több HP program? 3. És ezért akarod formázni a rendszered? Ha nem tudod hogyan kell, akkor hogyan fogod visszatelepíteni a Windowst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
udvardip 0 Author Share Posted May 27, 2005 Bocs, nem írtam meg a HP egy nyomtató 1315-ös. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajnász 0 Share Posted May 27, 2005 Ajánlat: szólni szakembernek, aki kb egy óra alatt leformázza, feltelepíti neked windowsostól, driverestõl, mindenestõl. Már, ha mindenképpen nincs más kiút, de talán másképp is megoldható a probléma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 27, 2005 A Kodak program lesz a ludas! Én már jártam így! Indítás után állítsd le az összes Kodak progit a gépeden, és utána távolítsd el! Minden gondod meg fogy szûnni! Bár, ahogy olvasom, inkább kérj meg valaki hozzáértõt, hogy mutassa meg, hogyan kell, mert nehogy rossz progikat törölj le! Amúgy a kodak gépekhez nem kell semmilyen program, mert a windows is elboldogul tökéletesen vele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magellan4 0 Share Posted May 3, 2006 szevasztok nekem nem igazán a szoftverrel lenne problémám. Tehát van egy 128 megás pen driveom ami működik fényképezőgépgént is. A múltkor csináltam vele rentgeteg képet de csak 3 fájlt dobott ki azok is elég érdekes szóval hibásak voltak. Ezeket megpróbáltam letörölni de nem engedte. Aztán leformáztam a pen drivot és eltűnt róla ugy minden.De valami foglal rajta 10 megát ami eddig nem volt és rejtett fájl sincs rajta kinézetre teljesen üres a pen drive. És ha megpróbálok vele fényképezni akkor nem csinál képet rá csak hely tűnik el róla. Azt szeretném megtudni hogy hogyan tudnám ezt a hibát valahogy kiküszöbölni. Valahogy rendbehozni hogy működjön. Esetleg valami hibajavító szoftver létezik erre?? (nem komoly fényképezőre kell gndolni van kb 2 gomb rajta és ennyi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magellan4 0 Share Posted May 4, 2006 Megoldódott a probléma annyi volt, hogy fat32-re formáztam a memóriáját és sima fat-ba kellet volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts