Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Problémák a fényképezõ szoftverével

udvardip

Recommended Posts

udvardip

Sziasztok !

Tudna valaki segíteni, formatálni akarom a gépemet de nem tudom hogyan kell csinálni, vagy hol találok errõl leírást?

Elõre is köszi!

tzoli

Formatálni? Miért? Akkor elvesznek az adataid... :pislog:

udvardip

A HP irányító nem mûködik, és több HP program sem indítható, igaz a géprõl tudok nyomtatni. Indításkor mindig azt írja ki, hogy fut egy program a KODAK fényképezõ programja. Hiába törlöm ezt a programot, a hiba megmarad.

tzoli

Azt hiszem ezzel nem vagyok képben.

1. Mi az az irányÍtó?

2. Milyen több HP program?

3. És ezért akarod formázni a rendszered? Ha nem tudod hogyan kell, akkor hogyan fogod visszatelepíteni a Windowst? :pislog:

udvardip
:pislog::pislog: Bocs, nem írtam meg a HP egy nyomtató 1315-ös.

Ajnász

Ajánlat: szólni szakembernek, aki kb egy óra alatt leformázza, feltelepíti neked windowsostól, driverestõl, mindenestõl. ;) Már, ha mindenképpen nincs más kiút, de talán másképp is megoldható a probléma. :ötlet:

benkovics

A Kodak program lesz a ludas! Én már jártam így!

Indítás után állítsd le az összes Kodak progit a gépeden, és utána távolítsd el! Minden gondod meg fogy szûnni! Bár, ahogy olvasom, inkább kérj meg valaki hozzáértõt, hogy mutassa meg, hogyan kell, mert nehogy rossz progikat törölj le!

Amúgy a kodak gépekhez nem kell semmilyen program, mert a windows is elboldogul tökéletesen vele!

• 11 months later...
magellan4

szevasztok nekem nem igazán a szoftverrel lenne problémám.

Tehát van egy 128 megás pen driveom ami működik fényképezőgépgént is. A múltkor csináltam vele rentgeteg képet de csak 3 fájlt dobott ki azok is elég érdekes szóval hibásak voltak. Ezeket megpróbáltam letörölni de nem engedte. Aztán leformáztam a pen drivot és eltűnt róla ugy minden.De valami foglal rajta 10 megát ami eddig nem volt és rejtett fájl sincs rajta kinézetre teljesen üres a pen drive. És ha megpróbálok vele fényképezni akkor nem csinál képet rá csak hely tűnik el róla. Azt szeretném megtudni hogy hogyan tudnám ezt a hibát valahogy kiküszöbölni. Valahogy rendbehozni hogy működjön. Esetleg valami hibajavító szoftver létezik erre?? (nem komoly fényképezőre kell gndolni van kb 2 gomb rajta és ennyi)

magellan4

Megoldódott a probléma annyi volt, hogy fat32-re formáztam a memóriáját és sima fat-ba kellet volna.