Sliders 0 Share Posted May 26, 2005 Sziasztok! Bár még a Blue ray messze van, de mégsem annyira. Nézegettem a lemez tipusokat a Verbatim lapján, és erre az UDO technológiára lettem figyelmes. Megéri, jó? Tartósabb mint a DVD és CD, mert nekem lenne pár anyagom amikhez a DVD adatörzõ képessége megkérdõjelezhetõ, mert nekem bombabiztos másolat kellene Ez elvileg Magneto optikai cucc nem? Látom nagyon jó kapacitással bír, a Blue ray majd csk 10 év mulva lesz 120GB-os ha lesz. Érdemes ezkbõl vásárolni? Mennyibe kerül egy iylen meghajtó, és lemez ehhez? Valaki tudna segíteni? Viszonylag elég nagy sebességen mozognak. Ezek a lemezek nem olyanok mint a winchester ugye? Magyarán csak áthúzom az adatokat és bingó? Vagy igen? Nyilván az újrairható változatra utazik az ember. Valaki tudna segtíeni nekem, sajnos kishazánk számítógépes boltjaiban inkább csak a tömegcikkeket láttam. bár igaz nem mindneki olyan elvakult mint én. De ha tudtok e téren segtíeni ezer thnx Egy link, sajna angolból nem vagyok még középhaladó UDO 1 kiegészítésnek szántam. Valaki segítsen nékem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 27, 2005 Megnéztem, de ehhez nincs mit hozzászólni. Egyhamar nem fog elterjedni. Na meg mivel SCSI, ezért minimális a kompatibilitása is az íróknak. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocok007Jani 0 Share Posted September 21, 2005 És az UMD az PSP-s lemezformátum? Az bisztos nemlesz egyhamar a PC-k be! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts