Greene Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Mint azt már bizonyára tapasztaltátok, MiniDisc sajnos itthagyta a fórumot. Az avatarverseny szervezését így magamra vállaltam. A szabályzat nem változik: A V A T A R V E R S E N Y __S Z A V A Z Á S I__S Z A B Á L Y ! A következõt kérném minden szavazótól-versenyzõtõl: Szavazni KIZÁRÓLAG hozzászólással lehet; az elsõ három legszimpatikusabb avatarra lehet voksolni úgy, hogy sorszámozva 1-3-ig kiemlet, félkövér betûtipussal leírva kell megnevezni a három avatarhoz tartozó felhasználónevet. Példa: 1: Felhasználó 1 2: Felhasználó 2 3: Felhasználó 3 Minden egyéb hozzászólás, megjegyzés, indoklás lehetõleg külön hozzászólásba menjen. (Vagy jól különüljön el a hozzászólás egyéb részétõl.) Fontos! Az avatart a verseny idõtartama alatt NEM cserélheti le a résztvevõ, tehát a fórumon annak az avatarnak kell a verseny teljes ideje alatt lennie, ami a versenyen szerepel. Ha a fórumos avatar lecserélésre kerül a részt vevõ automatikusan kizárásra kerül, a rá adott szavazatok nem lesznek figyelmebe véve! Kérem, erre mindenki figyeljen oda! Az avatarversenyen való indulási szándékot privát üzenetben jelezzétek nekem. Akinek nem publikus az e-mailje, az jó lenne ha mellékelné azt is, mert megvan az új e-mail cím ahonnan a versennyel információkat/felhívásokat fogom elküldeni nektek A verseny elõreláthatólag Június 3-án, Pénteken indul, ami azt jelenti, hogy a Június 3-án este 8-ig feltöltött avatarokkal vesztek részt. A verseny egy hetes, kevés szavazat esetén másfél. 14 jelentkezõ van a versenyre: - ProFiler - Eremit - Benkovics - tzoli - Utonium - Davs - Apacs - Ulala - SzoZo - Tar - Priby - Rambo - web - Szanya - Viking6 Remélem azok akik rendszeres résztvevök voltak az elözö fórumon, itt is jelentkeznek. A szerkesztöség tagjaitól is aktív részvételt szeretnék kérni
tzoli Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Kiemeltem. Egy kérdés: nem lehetne az indulás hétköznap?
Greene Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Természetesen lehet. Azért raktam 5.-én vasárnapra, mert az pont egy héttel a desktopverseny után van. Mondjatok idöpontokat, hogy 5.-e körül nektek mikor jó és akkor lesz (Nekem hétköznap elég sok késö estig tartó programom van, de majd megoldom valahogy) A kiemelést meg nagyon köszönöm
Greene Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Akkor 3.-a. Hatodikán elöreláthatólag Linuxot fogok telepíteni. Remélem lesz még jelentkezö
Ulala Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Én is szeretnék indulni. Mit kell ahhoz tennem, hogy felkerüljek a listára az indulók közé?
SzoZo Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Mivel korábban MD mondta, hogy nem lesz verseny. Még jó, hogy betekintettem ebbe a topicba! Ha sikerül összekapnom egy rendes avatart akkor biztos indulok. Ötlete van valakinek? Itt az új fórumon a versenyeken nem a "hagyományos" témával indulok. Hopp, még aláírást is kell kreálnom. Tudomásul kell venni, hogy minden avatar versenyen részt veszek. Automatikusan!
Greene Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 @SzoZo: Ez akkor azt jelenti, hogy felírhatlak a listára? Egyenlöre úgy néz ki, Június 3.-án este indul a verseny.
tzoli Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ha már van naptár használjuk is: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?act=...ndar&m=6&y=2005
Greene Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Nem mondod, hogy be lehet rakni a naptárba mint eseményt? Hát ez nagyon jó . Kösziiii
tzoli Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele ).
benkovics Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele ). Sajnos én sem tudok a naptárba írni.... Ezért nem is figyelem! ON:
Csizmazia István [Rambo] Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Én is jelentkeznék és be is szerkesztettem magam az elsõ hozzászólásba
Greene Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 @Rambo: Nagyon jó, tetszik ahogy megoldottad! A jelentkezéseket Június 2.-án este lezárom, és 3.-án este indul a verseny. Tehát még 3 napotok van a jelentkezésre!
Ulala Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 @ Greene: Egy kérdés. Elõször arról írtál az elsõ hozzászólásodban, hogy június 5-tõl lesz verseny, erre most olvasom, hogy 3-tól? Vagy most ez, hogy van?
Greene Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni Tehát 3.-a este a végsö idöpont.
deskjet Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Felvilágosítást kérek Greene Úrtól! Hogyan kell jelentkezni, és mi a módszere a jelenlétkezési ív benyújtásának végsõ pontjáról szólva? Ugye van rá mód?
Ulala Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni Tehát 3.-a este a végsö idöpont. Nem gond, csak nem árt tudni, hogy akkor 2-ig kell feltölteni az új avatart?
Gigah3rtz Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Én szerintem Greene nagyon jól szervezi! És én örülök annak hogy ezt felvállalta... :!:
Greene Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Kiküldtem mind a 13 résztvevõnek az alábbi infót Privát Üzenetben! A Versenyen a Június 3.-án, Pénteken 8 órakor (+30 perc max) fent lévõ avatarok vesznek részt! Utána megnyitom a topicot és indul az egy hetes verseny. Sietek haza, de percre pontosan nem tudom megsaccolni mikor futok be
web Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Nos, én is részt akarok venni, de a képet hova kell küldeni? Vagy az üzenetem mellet ami van?
Recommended Posts