Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Mint azt már bizonyára tapasztaltátok, MiniDisc sajnos itthagyta a fórumot. Az avatarverseny szervezését így magamra vállaltam.

A szabályzat nem változik:

A V A T A R V E R S E N Y __S Z A V A Z Á S I__S Z A B Á L Y !

A következõt kérném minden szavazótól-versenyzõtõl:

Szavazni KIZÁRÓLAG hozzászólással lehet; az elsõ három legszimpatikusabb avatarra lehet voksolni úgy, hogy sorszámozva 1-3-ig kiemlet, félkövér betûtipussal leírva kell megnevezni a három avatarhoz tartozó felhasználónevet.

Példa:

1: Felhasználó 1

2: Felhasználó 2

3: Felhasználó 3

Minden egyéb hozzászólás, megjegyzés, indoklás lehetõleg külön hozzászólásba menjen. (Vagy jól különüljön el a hozzászólás egyéb részétõl.)

Fontos! Az avatart a verseny idõtartama alatt NEM cserélheti le a résztvevõ, tehát a fórumon annak az avatarnak kell a verseny teljes ideje alatt lennie, ami a versenyen szerepel. Ha a fórumos avatar lecserélésre kerül a részt vevõ automatikusan kizárásra kerül, a rá adott szavazatok nem lesznek figyelmebe véve! Kérem, erre mindenki figyeljen oda!

Az avatarversenyen való indulási szándékot privát üzenetben jelezzétek nekem.

Akinek nem publikus az e-mailje, az jó lenne ha mellékelné azt is, mert megvan az új e-mail cím ahonnan a versennyel információkat/felhívásokat fogom elküldeni nektek ;)

A verseny elõreláthatólag Június 3-án, Pénteken indul, ami azt jelenti, hogy a Június 3-án este 8-ig feltöltött avatarokkal vesztek részt. A verseny egy hetes, kevés szavazat esetén másfél.

14 jelentkezõ van a versenyre:

- ProFiler

- Eremit

- Benkovics

- tzoli

- Utonium

- Davs

- Apacs

- Ulala

- SzoZo

- Tar

- Priby

- Rambo

- web

- Szanya

- Viking6

Remélem azok akik rendszeres résztvevök voltak az elözö fórumon, itt is jelentkeznek. :)

A szerkesztöség tagjaitól is aktív részvételt szeretnék kérni ;)

Posted

Kiemeltem. ;)

Egy kérdés: nem lehetne az indulás hétköznap?

Posted

Természetesen lehet. Azért raktam 5.-én vasárnapra, mert az pont egy héttel a desktopverseny után van. Mondjatok idöpontokat, hogy 5.-e körül nektek mikor jó és akkor lesz ;) (Nekem hétköznap elég sok késö estig tartó programom van, de majd megoldom valahogy)

A kiemelést meg nagyon köszönöm :istenvagy:

Posted

Mondjuk 3-a este vagy 6-a este kezdõdhetne. :)

Posted

Akkor 3.-a. Hatodikán elöreláthatólag Linuxot fogok telepíteni.

Remélem lesz még jelentkezö :hááát::upsz:

Posted

Én is szeretnék indulni. :D Mit kell ahhoz tennem, hogy felkerüljek a listára az indulók közé? :)

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Írj egy püt Greene - nek ;)

Posted

Mivel korábban MD mondta, hogy nem lesz verseny. Még jó, hogy betekintettem ebbe a topicba! Ha sikerül összekapnom egy rendes avatart akkor biztos indulok. Ötlete van valakinek? :D Itt az új fórumon a versenyeken nem a "hagyományos" témával indulok. Hopp, még aláírást is kell kreálnom. 8) Tudomásul kell venni, hogy minden avatar versenyen részt veszek. Automatikusan! ;)

Posted

@SzoZo: Ez akkor azt jelenti, hogy felírhatlak a listára?

Egyenlöre úgy néz ki, Június 3.-án este indul a verseny.

Posted

Hogyne! Van még egy hetem! Jelentkezem! ;):P

Posted

Nem mondod, hogy be lehet rakni a naptárba mint eseményt? :pislog::D

Hát ez nagyon jó :király: . Kösziiii :istenvagy:

Posted

Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele :upsz: ).

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Már én is jelentkeztem!

Posted
Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele :upsz: ).

:off_mérges:

Sajnos én sem tudok a naptárba írni.... Ezért nem is figyelem!

ON:

Csizmazia István [Rambo]
Posted

Én is jelentkeznék és be is szerkesztettem magam az elsõ hozzászólásba

Posted

@Rambo: Nagyon jó, tetszik ahogy megoldottad! :D

A jelentkezéseket Június 2.-án este lezárom, és 3.-án este indul a verseny.

Tehát még 3 napotok van a jelentkezésre!

Posted

@ Greene:

Egy kérdés. Elõször arról írtál az elsõ hozzászólásodban, hogy június 5-tõl lesz verseny, erre most olvasom, hogy 3-tól? :pislog: Vagy most ez, hogy van? :pislog:

Posted

tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni :upsz:

Tehát 3.-a este a végsö idöpont.

Posted

Felvilágosítást kérek Greene Úrtól! Hogyan kell jelentkezni, és mi a módszere a jelenlétkezési ív benyújtásának végsõ pontjáról szólva? Ugye van rá mód?

Posted
tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni :upsz:

Tehát 3.-a este a végsö idöpont.

:D Nem gond, csak nem árt tudni, hogy akkor 2-ig kell feltölteni az új avatart?

Posted

Nem. 3.-án este 8-ig kell feltölteni ;)

Posted

Én szerintem Greene nagyon jól szervezi! És én örülök annak hogy ezt felvállalta... :!: ;)8)

Posted

Kiküldtem mind a 13 résztvevõnek az alábbi infót Privát Üzenetben!

A Versenyen a Június 3.-án, Pénteken 8 órakor (+30 perc max) fent lévõ avatarok vesznek részt!

Utána megnyitom a topicot és indul az egy hetes verseny.

Sietek haza, de percre pontosan nem tudom megsaccolni mikor futok be ;)

Posted

Nos, én is részt akarok venni, de a képet hova kell küldeni?

Vagy az üzenetem mellet ami van?