Utonium 0 Share Posted May 25, 2005 Nemrég vettem észre, hogy az MP3 lejátszóm támogatja az lrc fájlok lejátszását is. Ez azt takarja, hogy miközben szól a zene, a szám szövegét mutatja a kijelzõn; mint mondjuk egy karaokee program vagy egy filmnél a felirat. Most el lehetne vitatkozni azon hogy ez kell-e vagy sem, mindenesetre szeretném kipróbálni. Helyesebben azt szeretném, ha a saját kedvenc számaimhoz készíthetnék ilyen lrc kiterjesztésû fájlokat, mivel a neten egyet sem találtam. Tudjátok esetleg hogy milyen program alkalmas erre? Külön jópont ha valaki ingyeneset tudna ajánlani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 26, 2005 Nézd meg ezt: Instantlyric Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 26, 2005 Jó melós feladat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 31, 2005 Ezzel már nem annyira. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Author Share Posted May 31, 2005 Az elsõ program (Instantlyric) sima .txt fájlokat tölt le, a második (EvilLyrics) meg nem mûködik rendesen. Eleve csak valami 0.20-as a verziószáma. ír: De elvileg egyik sem arra való hogy .lrc fájlokat készítsen, hanem hogy letöltse egy adott mp3 szövegét (valamilyen formátumban) és lejátszás közben scrollozva mutassa azt. Magyarul egyszerû karaokee programok. Én idõközben amúgy találtam egyet, most próbálgatom: SingedIT (Utólag:) Ez jól is mûködik és amennyire csak lehet leegyszerûsíti a munkát. Egyszerûen bele kell tölteni a számot és a szövegét, majd lejátszás közben kattintgatni az Ins Key gombon, mire õ a sor elé beszúrja az idõkódot. És az mp3 lejátszóm is gyönyörûen lejátssza az így elkészített .lrc fájlt, természetesen szinkronban a zenével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonita182 0 Share Posted November 12, 2005 (edited) Sziasztok! De jó, hogy vagytok, nekem is ugyanez a kérdésem volt, de sikerült lrc fájlt csinálnom! Köszi! Edited November 13, 2005 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs - "dmx_zsolt" 0 Share Posted September 14, 2006 hello mindenkinek, en is eppen "lrc" file-t kerestem a neten de nem talaltam egyet sem , aztan itt a forumon elolvastam a cikkeket es ki is probaltam a "singedit"-et es az mukodott, koszi szepen de kozben talatam egy masikat es szerintem az is nagyon jo, itt van egy link, probaljatok ki :http://www.mycnknow.com/lyricsmagicmanual.htm balazs (dmx_zsolt) Légy szíves használj ékezeteket a fórumon! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamland 0 Share Posted September 27, 2006 http://powerlrc.atspace.com/ innen le tudtok tölteni kompletten beállított .lrc-ket Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckarcsi 0 Share Posted January 23, 2007 Üdv Mindenkinek! Kérdésem így szól : mp-4 Concord , van rajta egy szám (gyárilag) és azt szeretném kinyomozni ki alkotta.Mert csak annyít ír ki BETRAYAL, az lrc file-t meg nem nyítja ki pedig az lehet hogy segítene.Most akinek van ilyen attól kérdezném hogy tartalmazhat-e elõadóra némi utalást az lrc ? Köszönettel:ckarcsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted January 23, 2007 Tartalmazhat, de a szám címét amúgy nem írja ki a lejátszó? Az .lrc fájlokat pedig Jegyzettömbbel is meg lehet nyitni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balu991 0 Share Posted July 20, 2007 Nekem egy olyan progi kéne amivel filmekhez tudok lrc-s feliratot készíteni. Tudtok benne segíteni? Ja és nekem is ConCord MP4 lejátszóm van és én kitöröltem véletlenül az alapból bennelévó feliratot ezért az eltudja küldeni valaki nekem e-mailban? elõre is köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhla 0 Share Posted July 30, 2007 valaki nem tud 1 olyan programot, ahol nem nekem kell megcsinálni a dalszöveget, hanem saját maga, ahogy megy a szám, úgy készül el a .lrc-s szám Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted July 30, 2007 És ezt mégis hogy képzeled? Tölts le inkább a netről .lrc fájlokat, van egy csomó oldal, ahonnan lehet, csak rá kell keresni. Írj helyesen a fórumon, légy szíves! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhla 0 Share Posted July 30, 2007 igen, és tudnál is ilyen honlapot mondani? Mert képzeld okostojás már rákerestem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted July 30, 2007 Ám legyen. >>link<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYbAbY 0 Share Posted October 8, 2007 Ha valahol megtalálod a *.lrc fájl-t PL. ÍGY!!! ----> [ti:All The Small Things] [ar:Blink 182] [00:02.00]All The Small Things - Blink 182 [00:12.00] [00:14.00]All the small things [00:17.00]True care, truth brings [00:20.00]I'll take one lift [00:23.00]Your ride, best trip [00:26.00]Always, I know [00:30.00]You'll be at my show [00:33.00]Watching, waiting [00:36.00]Commiserating [00:39.00]Say it ain't so, I will not go [00:43.00]Turn the lights off, carry me home [00:45.00]Na na na na na na na na na na [00:48.00]Na na na na na na na na na na [00:51.00]Na na na na na na na na na na [00:55.00]Na na na na na na na na na na [01:11.00]Late night, come home [01:15.00]Work sucks, I know [01:18.00]She left me roses by the stairs [01:22.00]Surprises let me know she cares [01:24.00]Say it ain't so, I will not go [01:28.00]Turn the lights off, carry me home [01:31.00]Na na na na na na na na na na [01:33.00]Na na na na na na na na na na [01:37.00]Na na na na na na na na na na [01:40.00]Na na na na na na na na na na [02:10.00]Say it ain't so, I will not go [02:13.00]Turn the lights off, carry me home [02:16.00]Keep your head still, I'll be your thrill [02:19.00]The night will go on, my little windmill [02:22.00]Say it ain't so, I will not go (na na na na na na na na na na) [02:26.00]Turn the lights off, carry me home (na na na na na na na na na na) [02:29.00]Keep your head still, I'll be your thrill (na na na na na na na na na na) [02:32.00]The night will go on, the night will go on (na na na na na na na na na na) [02:36.00]My little windmill Akkor írd be JEGYZETTÖMBE és mentsd *.lrc néven!!! Akkor is tök állat lesz itt 1 olyan oldal ahol ilyen formátumban találod +!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekesz1 0 Share Posted November 1, 2007 Sziasztok! Vettem egy ConCorde márkájú MP4 lejátszót. A zenéket simán rá lehet tenni, de a filmekkel már probléma van. Elvileg le kéne játszania AVI formátumot, de vagy meg se jeleníti, vagy kiírja, hogy Hibás fájlformátum. A másik problémám az lrc fájlokkal van... ugyanúgy csináltam, ahogy le van írva, 1 mappába is tettem a szöveget meg a zenét, a nevük is ugyanaz. Mégsem írja ki a szöveget hozzá. Ha vkinek ugyanilyen lejátszója van v, csak tud nekem segíteni, kérem, írjon!!! Elõre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JudittaD 0 Share Posted January 2, 2009 A videó problémával kapcsolatban szerintem tudok Neked segíteni. Én is nemrég vettem egy mp4 lejátszót, ráraktam a filmet és "Hibás fájlformátum"-ot írt ki nekem is. Aztán észrevettem, hogy adtak hozzá programcsomagot, amiben van egy úgynevezett avi converter. Ezzel a kis programmal a megfelelő méretűre tudtam tömöríteni a filmet, újra feltettem az mp4-re és így már szuperül lejátszotta. Remélem, tudtam segíteni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cranberry juice 0 Share Posted January 6, 2009 Sziasztok! Tudom, hogy egy zseni vagyok, de olyat hogy kell, hogy a kiterjesztés *.lrc legyen és ne *.txt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted January 7, 2009 Átnevezed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cranberry juice 0 Share Posted January 12, 2009 Már megvan köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau93 0 Share Posted November 22, 2012 Azt szeretném kérdezni, hogyan kell beállítani, hogy a telefonom is irja a dalszöveget van rajta lrc. (lyric) fájl de nem csinál semmit. Kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts