payskin 938 Share Posted May 25, 2005 Valaki játszik vele? Hosszú idõ után hétvégén újra elkezdtem vele játszani. Bár még az Easy fokozattal is parázs meccseket vívok -- lama lama bimbam --, azért majd csak belejövök. Esetleg tolhatnánk multiban ezt is, mint az Age 2-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted May 26, 2005 Ok. Mikor? (Bár én most kezdtem Warcraft II.-zni Battle.NET- en.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted May 26, 2005 Helósztok. Én is tolom mostanában. Szerintem nagyon jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted May 28, 2005 Tulajdonképp bármikor, bár addig amíg az Easyn nem tudok továbblépni, lehet, hogy nem nagy élvezet Update: Na, rövid tanulás után már verem a Moderate-et, igaz, egy elég izzasztó 2 órás csatában területgyõzelemmel. Huh! Kezdd izgalmassá válni! :-) Azért azon meglepõdtem, amikor kilõtte rám az elsõ atomtöltetét a mocsok. Kapott õ is rendesen, aztán észrevettem az Armageddon clockot, és visszafogtam magam! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted May 29, 2005 Én még nem tartok itt. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted May 30, 2005 Alapbeállítás szerint felveszi a játékokat. Érdemes 1:1-et játszani egy Moderate-tel, és utána visszanézni, mit hogyan, milyen sorrendben csinált, különös tekintettel a fejlesztésekre. Én is ebbõl tanultam. Harmadik alkalommal már megvertem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 1, 2005 én úgy tanulom hogy 1 easyest 2 majd 3 azután 1 easy 2 (most itt tartok de idáig egyszersem buktam) és így tovább Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted June 2, 2005 Érdemes megnézni a Rise Of Nations weboldalakat, fan-oldalakat, okos dolgokat lehet tanulni, le lehet tölteni meccseket, ilyesmi. Majd mondok linkeket, csak most rohanok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 3, 2005 Ezt úgy gondoltam meg kell osztanom veletek mert nagyon jó. Haverommal akkorát nevettünk rajta. Multkor játszok elekzdem rusholni az ellenséget, bemegyek a területére... nézem.... milyen város ez? A város neve az volt hogy Hirado Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferii1528464465 0 Share Posted August 18, 2005 Jó a játék, király a grafika, de van megint egy hibám: Amikor töltök egy csomó tankot, és más ilyen jármûvet, összefogom, és elindítom valamerre, akkor az egész eltûnik, de a hóban hagyott nyomuk ott marad, de amikor odaértek, és megálltak, akkor minden láccik. Mi lehet itt a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 18, 2008 Mit szólnál inkább egy RoN-hoz? Na, igen, ezzel pont akkor játszottam utoljára! Szegény MiniDisc szerette nagyon, vele játszottunk néhány multit, de nagyjából fogalmam nincs már a játékról, a Gold Edition ott porosodik a polcomon évek óta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 18, 2008 Hmm, hát jó. Megnézhetjük a Settlers-et is, bár én egyszer próbáltam neten, de jól elvertek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 18, 2008 (OFF) Dehogyis! Játsszunk mindkettővel! Csak előbb még 3 cikk meg egy videó a márciusi számba 2 nap alatt. (ON) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 18, 2008 Oké, de nekem elõreláthatólag csak a hétvége lesz jó, mert elég húzós lesz ez a hét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 18, 2008 Pont errõl beszélek. Sõt, még az is lehet, hogy a hét második felében külföldre kell utaznom, szóval.. ha hétvégén itt vagyunk, egyeztetünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted February 19, 2008 Fúúú én se mostanában toltam már vele. Nem voltam nagy mester soha, de nagyon élveztem a játékot. Ha időm engedi, akkor lehet beszállnék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 23, 2008 Oké! Bár akkor szerezni kellene még egy embert, és játszhatnánk 2vs2 meccseket (persze véletlenszerû csapatosztással). Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 23, 2008 Nektek mitek van fent? Mert nekem Goldom van (benne van a kiegészítõ), mit telepítsek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 24, 2008 Nekem csak az alap van meg. De a kiegészítõben csak új nemzetek vannak, viszont multiplayerben be lehet állítani, hogy ne legyenek speciális nemzeti egységek, így mindegyik nemzet ugyanolyan erõs. Vagyis egyrészt így nem is kell a kiegészítõ, másrészt így tényleg mindenki egyenlõ esélyekkel indul. Van olyan játékmód (én általában ezt játszom), hogy minden nyersanyagból végtelen van, így csak a katonáskodásra és a területek jó megszervezésére van szükség. Viszont ha mindenki eléri a maximális fejlettségi szintet akkor úgymond "beragad a játék", és senki sem tudja leverni a másikat, vagy csak nagyon nehezen (mert az egyik maximális szinten az egységek nem idõre készülnek már, hanem rögtön megjelennek). Így az ellenség nem tudja kihasználni, ha épp nincs katonád, mert kb. 20sec alatt kész is az új sereg. Szóval én azt javaslom, hogy a végtelen nyersanyag maradjon meg, viszont ne lehessen elérni a maximális fejlettségi szintet (le lehet tiltani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 24, 2008 Közben felraktam, de a Gold nem kérdezi meg, mit akarok, automatikusan Thrones and Patriotsot telepít. Lenyomtam az alap tutorialt bemelegítésnek, közöm nincs a játékhoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 25, 2008 De mellette ott van az alapjáték is, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 25, 2008 Hát... ööö.. egy ikonom van össz-vissz, Rise of Nations Thrones and Patriots néven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted February 25, 2008 Nézz be a telepítési mappába. Nekem nem gold van, hanem külön a kettõ. Lehet mindkettõt külön indítani. Egyébként rám nem valószínû, hogy nagyon számíthattok. Van elég munka, tanulni való, a többi idõt meg Barátnõmmel töltöm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Author Share Posted February 25, 2008 Pedig már szervezgettem a 4. embert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 25, 2008 Kár Gereby. Pedig a 2vs2 sokkal izgalmasabb. Bár a 4vs4 a legjobb, csak akkor már olyan gondok vannak, hogy kicsi a pálya. Balázs, belenéztél a játék multiplayer részébe? Úgy értem, fel tudsz csatlakozni, hogy beléphess egy játékba? Mert ha igen, akkor végülis mindegy, hogy kinek melyik változat van meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts