fatibi1 0 Share Posted May 23, 2005 Fél éve vettem gépet mercury-pi865pem-l alaplappal, 896MB ram, 2600-as celeron procival. Most vettem bele egy pinnacle pctv tunerkártyát, amit nem bírtam installálni, így hát elvittem a boltba ahol egyébként a gépet is vettem. Készségesen nekifogtak majd telefon: kicsi az alaplap, nem bírja a tunerkártyát. Létezik ez, vagy csak az alaplap rossz és nem karják kicserélni (még garis)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 23, 2005 Természetesen létezhet. Lehetséges, hogy nem fér rá a kártya, vagy pedig egyszerűen elfogyott a bővítőhely. Nem rossz attól az alaplap, érthető, hogy nem cserélik ki. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 23, 2005 egy pinnacle pctv tunerkártyát,amit nem bírtam installálni,így hát elvittem a boltba ahol egyébként a gépet is vettem.Készségesen nekifogtak majd telefon:kicsi az alaplap,nem bírja a tunerkártyát. Először is Miért nem sikerült neked installálni a PCTV kártyát ? (ezt írd le részletesen) Az alaplapod az egyik (már megbocsáss) leggagyibb márkájú és leggyengébb alaplap amit csak rádsóztak a boltban. Lehetséges, hogy nem fér rá a kártya A PCTV kártya elfér az alaplapon. Nem nagyobb mint egy hangkártya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatibi1 0 Author Share Posted May 23, 2005 Lehetséges, hogy nem fér rá a kártya, vagy pedig egyszerűen elfogyott a bővítőhely. Csakhogy itt van hely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 23, 2005 Hát ezt nem hiszem el! De milyen hely? Levegő, vagy valamilyen foglalat? Akkor meg miért nem tették bele a boltban? Vagy hol a probléma? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief 0 Share Posted May 31, 2005 Nem lehet, hogy úgy "kicsi" az alaplap, hogy a tuner beleakad egy kondenzátorba? Mert ebben az esetben esetleg meg lehet hajlítani egy picit azt a csúnya kondit és máris "befér". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferii1528464465 0 Share Posted August 17, 2005 Nem lehet, hogy az alaplap nem ér el a ház a bõvítõnyílásához? És amikor beleteszel Pl: Egy tuner karit, akkor azt nem tudod normálisan beletenni, mert annak az eleje nem ér el a háznak a végén levõ nyíláshoz? Remélem értettétek Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted August 17, 2005 Én meg arra gondolok, hogy elfogytak a megszakítások, vagy az alaplap nem tud elég tápot adni a kártyának. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferii1528464465 0 Share Posted August 17, 2005 Lehet Mennyi bõvítõ kártya van benn abban az alaplapban? Mekkora (hány w-os) a táp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts