Sliders 0 Share Posted May 22, 2005 sziasztok! Kellene nekem egy olyan program amely professzionális szinten tud képet lopni alkalmazásokból (játékból is és filmből is, és az operációs rendszer alatt futó prgktől) Vagy akár fel is tudja ezt venni de úgy hogy a videófelvételen lehessen látni a gomb feliratait meg ilyenek. Illetve be lehet állítani hozzá kodekeket. És mindezt jó minőségben, professzionálisan. Tudnátok segíteni nekem? Pl a Pc studioban látható cuccoknál melyik ilyen prgt hazsnálják? Nagyon kéne a segítség előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 23, 2005 Nézz körül a www.techsmith.com oldalon, ott elég sokféle capture programot találsz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted May 23, 2005 Játékokhoz Fraps. Best eva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted May 26, 2005 WinCAM2000: a program shareware. Rögzítheted, illetve szerkesztheted vele az desktopon történteket. A fájlok EXE, WCM, AVI vagy ASF formátumba konvertálhatóak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliders 0 Author Share Posted May 28, 2005 Hol lehet beállítani a FRPAS-nál hogy milyen codecet hazsnáljon. Mert nekem egy 20 perces játékidõ 3*4GB volt. És ez Így nem a legjobb, emellett a hang nagyon ratyi volt. Valaki tudna segíteni. Nekem nagyon professzionális kell, ami tökéletesen mõködik, videonál és játéknál is, nem csak sima programoknál. Frapsnél sehol nem találtam átállítási lehetõséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted May 30, 2005 Hát, nem tudom. Nem emlékszem, hogy a FRAPS-nál bármi ilyesmit állítottunk volna. A felületepofonegyszerû, és a PC Studioban levõ GameStar rovat szinte valamennyi játékból kivett jelenetét ezzel vettük fel. Rengeteg hely kell neki, ez nyilvánvaló, pláne ha jó nagy felbontásban nyomod a játékot. A zene felvételénél ki kell kísérletezni, hogy melyik beállítással adja a legjobb hangot. Onnantól kezdve pedig már csak a gépeden múlik, hogy bírja-e a felvételt. Nem hiszem, hogy van ennél professzionálisabb játékokhoz, de ha mégis volna, az engem is érdekel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornél 0 Share Posted May 31, 2005 Ezt ha elolvasod, okosabb leszel: FRAPS-ról a régi fórumon Videoszerkesztésrõl az új fórumon Esetleg a SNAGIT , és egy újabb verzió , (nem próbáltam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliders 0 Author Share Posted June 1, 2005 NAgyon szépen köszönöm, rengeteget segítettetek, mostmár értem a Fraps müködését. Ezer hála mindegyikõtöknek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornél 0 Share Posted June 11, 2005 Milyen "ûrkorszakbéli technológia" kell a FRAPS-hoz, hogy ne lassítsa a játékot? Nem gyenge a gépem ,jók a teszteredmények mégis érezhetõen lassúl a játék. Mi lehet az oka?! Bár Így is bõven használható! 3D Mark 2001 3D Mark 2005 AquaMark3 EVEREST ÜDV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolau 0 Share Posted April 19, 2007 Hello Azt szeretném kérni, ha valakinek van a Snaglt program használatához egy magyar leírása tegye lehetövé, hogy elérhessem. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts