Athos 0 Share Posted May 22, 2005 A címet nem tudtam jobban megfogalmazni. A problémám az, hogy a Microsoft Office időnként magától telepítget. Pl. elindítom a Wordöt és egyből elkezd ügyködni. Ez időnként fordul elő. Ez még nem lenne akkora gond, mert biztos kell neki amit telepít, de legutóbb a Microsoft Office elakadáskezelő komponenst tette fel és a gond az, hogy a Start Menüben nem oda ahova kellene. Persze honnan tudná, hogy nekem a Microsoft Office mappa nem ott van, ahová alapból telepedett. Lehet ez ellen tenni valamit? Mindig törölnöm kell és összetúrja a rendet a menüben. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 22, 2005 Akkor telepít, ha valami része eltűnt, vagy megváltozott, vagy ha korlátozott felhasználóként indítod. A Start menü ezon részére rakja automatikusan a cuccokat, ami a telepítéskor be lett állítva, ha átrakod máshova, azt a telepítő nem fogja tudni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Author Share Posted May 22, 2005 Csak azt nem értem mitől változik meg néha valami. 3 hétig semmi gond aztán egyszer csak felpakol valamit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 22, 2005 Az is elég, ha egy ikon eltűnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted June 6, 2005 Vagy egy olyan, más helyrõl származó dokumentumot akarsz megtekinteni, aminél olyan Office modult használtak fel (Pl az egyenletszerkesztõ) ami alapból nem települ fel, ilyenkor is kérheti a cd-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts