nyekk Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Sziasztok! Egy sorozatból szeretnék divx-es dvd rippet készíteni.Egy évad 6 db kétoldalas dvd-n van,ez tartalmaz 24 részt.Ezt szeretném egy kétréteg? dvd-re divx-ben elkészíteni.Hogy lehet megoldani azt,hogy minden részt,vagy lemezt valahogy összerakni egy nagy dvd filmmé,majd az egészb?l egy nagy divx-et készíteni.A kész divx-et már tudom hogy lehet szétszabdalni részekre. Én eddig gordian knot-ot használtam divx-ek készítésére.Minderre azért lenne szükség,mert így a kétlépcs?s kodolás során simán kiszámolná a szükséges bitrate-t,meg így a fájlméret is pont akkora lenne, amekkora szükséges. Köszi el?re is.
Halasi Miklós Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A nagy divxet felejtsd el, mert az AVI 1.0-ás formátumba készíti a videót, tehát 2 GB-nál nem lehet nagyobb...
nyekk Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Akkor hogy lehet egy ilyen tömörítést megoldani? Csináljam meg az összeset egyforma fájlmérettel? Valaki valahogy már egyszer megoldotta,mert meg lehet találni a neten,évadonként egy egyrétegü dvd méretre tömizve.
Halasi Miklós Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Én a helyedben max 700 megás fájlokat csinálnék/rész, mert a minősége is jó lesz, meg így 6 darab ráfér egy DVD-re. Aki meg akarja, CD-nként is kiírhatja...
Recommended Posts