payne 0 Share Posted May 21, 2005 Hello! Nem feltétlenül BIOS-frissítéssel kapcsolatos a kérdésem, de más ezzel a témával foglalkozó topicot nem találtam. A problémám csupán annyi lenne, hogy az egyik XP-újratelepítés után - és azóta is mindig - indításkor a gép mielőtt megjelenítené az XP üdvözlő-képernyőjét egy kék képernyőt mutat, rajta fehér felirattal "OS/2 Warp". Nem igazán értem miért van ez és már csak azért is zavar, mert azóta, hogy ezt minden (újra)indításkor látom, jelentősen megnőtt az idő, ami alatt a rendszer feláll. Az alaplapom egy ASUS P4P800-E Deluxe. Köszi előre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 21, 2005 A BIOS-ban a következő beállítást: Boot íl: OS Select for DRAM > 64MB íl: állítsd Non-OS2-re! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne 0 Author Share Posted May 21, 2005 Üdv megint! Nos én a 'boot' menüpontban csak olyat találtam, hogy 'boot to OS/2'. Ez valamiért 'yes'-en volt, most értelemszerűen 'no'-ra kapcsoltam de még mindíg megjelenik az 'OS/2 Warp' felirat. Nem tudom miért.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 21, 2005 Azt ajánlom, hogy állítsd vissza a BIOS-t az alapbeállításra a "Load BIOS defaults"-al. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted May 23, 2005 Biztos nem egy bootskin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts