nyekk Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Sziasztok! Arra gondoltam, hogy a folyamatosan leálló, majd újra felpörgő wincsi problemáját megpróbálom kábelcserével megoldani, ugyanis ha megmozgatom az ide kábelt majd újraindítom a gépet, rendszerint jó a dolog. Tehát ATA 133 kábelt szeretnék venni, nagyon-nagyon jó minőségűt,hengereset, és lehet drága is. Márkák, webcímek, boltok érdekelnének, mert ma a Médiában Budaörsön egyet sem láttam. Előre is köszi!!!
nascar Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Revoltec csőkábel! Viszonylag olcsó, és nagyon jó minőségű! :!: Klikk ide:Revoltec Érdemes náluk szétnézni!
ProFiler Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Kiváló minőségű CM kábelek. Ui.: Revoltec nekem már füstölt el. (legalábbis világítós IDE kábel) Ciao.
nascar Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Nem vitatkozni akarok, de ez bármikor, bármivel előfordulhat :!:
ProFiler Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Igen, Ulalának is füstöltek el Revoltec kábelek. Tényleg! Ciao.
Utonium Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A Vantec rézbevonatú csőkábelei ugyan nem világítanak, de kíváló minőségűek: http://www.vantecusa.com/product-accessory.html# Itt egy nagyobb kép arról a típusról, amire gondolok: http://www.gonecomputing.com/images/casemods/copide.jpg Régebben szinte bárhol be lehetett szerezni, mostanában nem tudom. UI: Most jut eszembe hogy UV reaktívak, ha esetleg ez számít. (A topikot egyébként én neveztem át, mert a "Kábelek, csatlakozók" szerintem túl általános cím volt.)
Athos Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Nekem Vantec kábeleim vannak és nagyon jók! Ami tetszik, hogy nagyon rugalmas. Ahol vettem azt a boltot itt a fórumon nem nevezzük nevén. Viszont most nem láttam náluk. Egy telefont eresszél meg a Digitalmind-nak, mert ők jó fejek és lehet be tudják szerezni. Persze, ha jó Neked a budapesti bolt.
atomjani Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Sziasztok! Arra gondoltam, hogy a folyamatosan leálló, majd újra felpörgõ wincsi problemáját megpróbálom kábelcserével megoldani, ugyanis ha megmozgatom az ide kábelt majd újraindítom a gépet, rendszerint jó a dolog. Tehát ATA 133 kábelt szeretnék venni, nagyon-nagyon jó minõségût,hengereset, és lehet drága is. Márkák, webcímek, boltok érdekelnének, mert ma a Médiában Budaörsön egyet sem láttam. Elõre is köszi!!! www.depo.hu, www.gepbolt.hu. Hátha kisegítenek téged.
nascar Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Csak cirka fél évet késtél a segítséggel! De az akarás dícséretes dolog! (Nehogy megsértõdj!!! )
Recommended Posts