Reyorkin 0 Share Posted May 19, 2005 Sziasztok!! Elég faramuci helyzet állt elõ. Nevezetesen, hogy van egy FTP, ahol én hivatalos vagyok, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a tudtom nélkül megváltoztatta valaki a jelszavamat. Tudtok ajánlani valami olyan programot, ami a felhasználónevem ismeretében "elárulja" a saját jelszavamat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajnász 0 Share Posted May 19, 2005 Kliens oldalról nem lehet kinyerni, mivel ez az adat a serveren tárolódik, kódolva. Szépen is néznénk, ki, ha csak egy proginak köszönhetően kiadná a jelszót. Szóval marad a server tulajával való eszmecsere, hogy változtassa meg a jelszavad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted June 20, 2005 Elég faramuci helyzet állt elõ. Nevezetesen, hogy van egy FTP, ahol én hivatalos vagyok, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a tudtom nélkül megváltoztatta valaki a jelszavamat. Tudtok ajánlani valami olya progit, ami a felhasználónevem ismeretében "elárulja" a saját!! jelszavamat? Szerintem az elfelejtett jelszónál újra elküldik az email címre SZERINTEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 20, 2005 Szóval marad a server tulajával való eszmecsere, hogy változtassa meg a jelszavad Na, az sem mindig valószínû, hogy egy server tulajdonosa egy "figyu, megváltoztatták a jelszavamat ödönke felhasználónév alatt, légyszi küldd már el nekem" valóban meg is küldi azt, a mai Internet-biztonság mellett. A jelszóemlékeztetõ azonban valóban a regisztrált e-mail címre küldi meg, DE LEHET, HOGY CSAK A JELSZÓEMLÉKEZTETÕT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 20, 2005 Ez fölöttébb érdekes lenne. Kérdés: Ki volt anyukád anyukája? Válasz: a nagymamám! Jól válaszolt, ezért elküldjük Önnek a kérdést és a választ. Lehet, kicsit ideges lennék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 20, 2005 Háát, aki ilyen jelszóemlékeztetõt állít be magának, az meg is érdemli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 21, 2005 A jelszó emlékeztetõt nem arra szokták használni, hogy magára a jelszóra emlékezzél, hanem, hogy beazonosítsák azt a személyt, akinek elpostázzák a jelszót. Különben minek lenne kérdés meg válasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted June 22, 2005 arpsoft:Szerintem én láttam már ilyet is, olyat is. Valahol ha kéred elküldik a megadott címre az emlékeztetõt. Meg a másik féle, az ilyen kérdés-válasz féle.. Én mindenesetre eggyiket se szoktam használni, mert azt a 4-5 jelszót tudom amit szoktam használni...nekem sokkal több problémám van a felhasználói nevem megjegyzésével, mert ha regisztrálok valami 25ezredik hülyeségre, és az összes használt nevem foglalt akkor beírok valamit... és egy hét múlva már nem tudok belépni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Share Posted June 22, 2005 Hello! A freeweb-nél úgy jártam, hogy elfelejtettem a jelszót. Nem is használtam a szerverüket, mert közben ATW-s lettem. Eszembe jutott, hogy mégis jó lenne kihasználni azt a pár megát. Leveleztem velük és ezt a váléaszt kaptam: Kedves Felhasználónk! A FreeWeb.hu oldal jobb felsõ sarkában található jelszó emlékeztetõvel lekérheti a korabban megadott jelszo emlekezteto uzenetet a freewebes es a regisztracional megadott e-mail cimre, melybol akkor ugy gondolta, eszebe fog jutni a megadott jelszo. Ha ilyen emlekeztetot nem adott meg, kizarolag abban az esetben tudunk segiteni, ha irasos szerzodessel rendelkezik (ez jelen esetben reklammentesseg vagy sajat domain nev lehet). Ezesetben irasos kerelem elleneben (fax / posta) modunkban all egy egy On altal megadott uj jelszo beallitasara. Amennyiben ezeket valamilyen oknál fogva már nem tudja olvasni, vagy nem adott meg emlekeztetot es nem rendelkezik irasos szerzodessel úgy sajnáljuk, de nem tudunk segíteni, kerjuk ne is irjon ezugyben tovabbi leveleket, helyette inkabb regisztraljon masik felhasznaloi nevet, melynel gondosabban ugyel a fentiekre. Üdvözlettel: ______________________ FreeWeb.hu Team Írtam nekik, hogy ha nem adnak új jelszót akkor nyugodtan törölhetik is, mert nem tudom használom, de ez sem érdekete õket. Igazuk van. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts