Kovács Dávid ( Davs ) Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Hy! Letöltöttem pár clipartot az OOo - hoz, de nem tudom, hogy hova tegyem be őket...
Ajnász Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 OpenOffice Segédlet (PDF fájl) A Novell Professional Services Hungary által közreadott tankönyv, mely feltételezi a Microsoft Office felhasználói szintű ismeretét, és összeveti a két terméket, megkönnyítve a zökkenőmentes áttérést. Szerk.: Visszavonom, nem igazán található benne semmi olyan. Viszont gondolom képként szeretnéd beszúrni a doksiba, azt pedig a beszúrás/kép menüből megteheted.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Lehet Office-os clipartokat OOo-ban használni?
Budha Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Igen ! OOo-ban: Beszúrás - Kép - Fájlból. Csak ki kell keresni hol tárolja az Office a clipartokat.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Egyébként nkem MS Works 7-esem van (OEM)...Hol is vannak a klipartok?
Budha Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Csak az Office-t tudom , de elképzelhetõ, hogy a Works is oda telepíti. Program Files/ Common Files/ Microsoft Shared/ Clipart. Vagy egyszerûen keress rá a Windows keresõjével a Clipart szóra.
chipmix Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Kedves Davs! Nekem is Works-öm van. A szövegszerkesztõ eszköztársorában található egy emberfejszerû gomb, azt ha megnyomod, egy clipart beszúrása tábla jelenik meg. Itt kiválaszthatod a Neked tetszõ clipartot, de lehet, hogy kéri, hogy tedd be a lemezt és csak onnan engedi beszúrni a kiválasztott clipartot. Egyébként lehet úgyis, hogy töltesz le a Netrõl még clipartokat és azt a dokumentumokhoz letöltöd. Onnan bármikor eléred, amikor neked szükséged van rá. Üdv:chipmix.
Recommended Posts