robocat Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Bocs a zavarásért, de lenne egy nagyon fontos kérdésem: A suliba kell egy olyan A/4-es oldalnyi anyag ami a táblázatkezelés lényegéről és történetéről szól. Ha tudtok olyat valahol a neten, vagy bárhol, akkor legyetek oly szívesek válaszolni erre a témára vagy p.ü.-ben, vagy e-mailben, vagy messengeren. A válaszaitokat előre is köszönöm: robocat U.I.: Nagyon sürgős lenne, mert ezt nekem holnap le kell adnom....
tzoli Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Egyszer réges-régen egy..., na jó szóval egyszer nagyon régen láttam a Spektrumon két fickót, akiket úgy mutattak be, hogy ők találták fel a táblázatkezelést és persze nem védték le a találmányt és mások gazdagodtak meg nem ők... Két egyetemi tanár volt. Azt hiszem. Talán. Egyébként meg 3 szó: google, google, google.
robocat Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 már előbb használtam a googlet, mint írtad, de nem leltem, aztán dobtam egy- két telefont, és megváltoztattam a keresendő szavakat... És lásson mindenki csodát megtaláltam, amit kerestem... Íme itt az az oldal: http://www.ady-nagyatad.sulinet.hu/tudasta.../bz/html/22.htm Ha valakinek kelllene még rajtam kívül. egyébként kösz a segítségeket...
Ajnász Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Azért érdekes, hogy a cikk szerzője szerint a táblázatkezelés egyenlő az Excellel...
robocat Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Vissza minden... Rosszul tudtam, a feladatot.... ír: Arról kell írni, hogy mi a haszna a táblázatkezelésnek..... Ha valaki erről valamilyen dolgot tud adni, linket írni, nagyon megköszönöm... köszönettel: robocat
robocat Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Ráadásul bent a suliban UHU Linux és Open Office ORG van.... ír: Nah mindegy, azért továbbra is várom, ha van jó ötletetek...
Adani Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 @Robocat OFF: Gondolom a Googlera gondoltál nagybetűvel, mert a kisbetűs google egy fórumtársunk. De ha őt nem zavarja ám legyen. ON: Anno mi is tanultunk táblázatkezelésről, megpróbálom előásni az akkori füzeteket/jegyzeteket ha még vágtam be a tűzbe akkor holnapra meglesznek :-)
robocat Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Re: OFF igen a www.google.co.hu -ra gondoltam, és nem a kedves fórumtársunkra..... Re: ON ne fáradj, mert már elkezdtem előhalászni azokat a dolgokat amiket órán vettün k és megpróbálok valami cool kis sz@rságot összehozni. (egyébként a holnap már késő lenne) TÉNYLEG NE ÁSD ELŐ A JEGYZETEIDET..... !
robocat Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Nah! Két órát szenvedtem vele, és végre sikerült letudnom...... Köszönöm továbbra is a sok segítséget, és az együttműködést.... üdvözlettel: robocat
Giraffe1 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Sajnos csak most jutottam el ide Azért, ha még érdekel a téma, akkor ajánlom figyelmedbe (és a többeikébe) a Dan Bricklin oldalát, innen "elsőkézből" tájékozódhatsz
Recommended Posts