Gigah3rtz 0 Share Posted May 12, 2005 Azt szeretném megtudni hogy lehet olyan linket csinálni ami bezárja az aktuális ablakot ahol a linkre rákattintottunk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted May 12, 2005 <a href="javascript:window.close();">BEZÁRÁS</a> Íme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted May 12, 2005 Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted May 12, 2005 Szívesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvoneki 0 Share Posted June 23, 2005 Nekem ezzel az a gondom, hogy az IE rákérdez, hogy valóban bezáródjon-e. És így mit se ér a bezáróikon, ha még feljön egy popup, hogy "igen" és "nem" közül kell választanom... Viszont láttam már olyan oldalt, pl az origo.hu portálon, ahol ha van egy képsorozat, és annak rámegyek egy nagyított képére, akkor a nagy képre kattintva az bezáródik IE-ben is popup-figyelmeztetõ ablak nélkül. A forráskódját megnéztem, és ott is ugyanez a Close-os kifejezés van megadva linknek. Nem vettem észre különbséget, hogy az mitõl más. De akkor hogy lehet mégis az, hogy az origo.hu-n nem kérdez rá és szépen egybõl bezárja? Én is így szeretném megcsinálni a weblapomat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted June 23, 2005 Erre nem tudok megoldást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 24, 2005 Nekem ezzel az a gondom, hogy az IE rákérdez, hogy valóban bezáródjon-e. És így mit se ér a bezáróikon, ha még feljön egy popup, hogy "igen" és "nem" közül kell választanom... Viszont láttam már olyan oldalt, pl az origo.hu portálon, ahol ha van egy képsorozat, és annak rámegyek egy nagyított képére, akkor a nagy képre kattintva az bezáródik IE-ben is popup-figyelmeztetõ ablak nélkül. A forráskódját megnéztem, és ott is ugyanez a Close-os kifejezés van megadva linknek. Nem vettem észre különbséget, hogy az mitõl más. De akkor hogy lehet mégis az, hogy az origo.hu-n nem kérdez rá és szépen egybõl bezárja? Én is így szeretném megcsinálni a weblapomat. Azért mert az pop-up-ban van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted June 24, 2005 Á, tényleg, a popup-ot zárja az IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvoneki 0 Share Posted June 24, 2005 Ezt a popuposat sikerült megoldanom. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts