Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Az elmúlt 15 év legrosszabb játékai

Recommended Posts

Silent Psycho
Posted

Üdv Mindenkinek!

Kíváncsi lennék szerintetek az elmúlt 15 évben megjelent játékok közül melyek voltak a legrosszabbak?

Olyan játékokra gondolok amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Pl.: 2005: Driv3r (TPS, Atari) :S

:pokolfajzat:

Posted

Ilyen pl: az Oni nevű kalandjáték kapott is citromdíjat a GameStartól ha jól emlékszem.

Posted

A Driv3r-rel egyet értek! Talán még ide sorolnám a Mátrix játékokat.

Posted

A nemrég megjelent Knight Rider játék... a menü tiszta modern...de maga a játék...

Posted

Én a tavalyi év legnagyobb csalódását említeném a Doom3-at. Grafika és a hangok kiválóra sikeredett,de a játékmenet az katasztrófális. :démonikacaj:

Posted

Doom3 :nemoké: , aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.

Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.

Posted

Én rengeteget fel tudnék sorolni :upsz: , de szerintem túlságosan szubjektív az egész.

Ciao.

Posted

Vampire the Masquare Bloodlines, Driv3r. De még sorolhatnám sokáig.

Posted
Doom3 :nemoké: , aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.

Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.

Postal2.. az tök jóóóó, én nem ide sorolnám :D

Posted

CSö! Én szerintem a DOOM3 és a Might and Magic 6! :D :!:

Posted

Az Oni tényleg borzalmas. És itt szeretném megemlíteni a The Temple of Elemental Evil című szuperprodukciót is, ami a valaha készített legsilányabb NWN koppintás. :nemoké:

Posted

Doom 3...hát...mást vártam...eléggé sötét a háttér, a játékmenet se a legjobb, és valahogy az első két része jobban tetszett, de azt meg kell hagyni, hogy a grafikája nem semmi, egy ismerős gépén olyan penge képe volt, hogy a legapróbb részletek is látszottak. (X800 XT ereje :D )

Posted

És az ENTER THE MATRIX :?::?:

Annál nem sok nagyobb csalódás ért még :!:

Posted

Óóóóóóóóóó...azt el is felejtettem :upsz: Tudtam, hogy valamit még akartam :D ...na igaz nem játszottam vele, de az eddig a legrosszabb játék. Annyira pocsék, hogy 50%-ot kapott egyik-másik újságtól. :lol:

Posted

A driv3er borzasztó! Nem is lehet irányítani, meg gagyi az egész. A GTA VC mellett labdába sem rúghat... Amiben nagyot csalódtam még a Dune 2000 volt anno, szerencsére az új rész már nagyon ott volt. Meg még sok volt.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!

Posted
.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!

Én nem vagyok SW fan,de azért van olyan játék ami szerintem igazán el lett találva :!: Pl:

• Rouge Sqadron,természetesen
  • Jedi Academy
  • Lego Star Wars
  • Episode I
Neked milyen negatív tapasztalataid vannak ezekkel :?:
Posted

Driv3r

Doom 3

Mind a kettötõl többet vártam, de .... :reklamál:

Posted

Tudom, ezzel egyedül leszek, de számomra nagy csalódás volt a Warcraft 3. Ódákat zengtek róla. Megvettem. És rá kellett döbbennem, hogy semmi olyat nem tudnék mondani, amiben egy kicsit többet mutatna a hasonszõrû játékoktól. Fa vágás, arany termelés, hadsereg építés, és üsd vágd.Na és az a grafika? Mikor megláttam, azt hittem, valami karikatúra.

Posted

Hát igen a wacraft és a warcraft II. után én is többet vártam... nem is játszottam vele túl sokat. Ahogy a lovak futottak az nevetséges volt egszerûen, rohadt gyorsan járt a lábuk, de percenként haladtak 1 métert.... Meg olyan nevetségesek voltak az egységek képei is... nem tényleg nem jött be.

Posted

War3 nekem sem igazán jött be, akkor már inkább starcraft. Talán az volt a legjobban eltalált játéka a Blizzardnak. Meg persze a WoW.

• 3 weeks later...
Darcy Tucker
Posted

Nekem a Heroes of Might and Magic 4 nem tetszett nagyon. A 3. részt nagyon szerettem és rengeteget játszottam vele és az 5. részt nagyon várom, mert az eddig megjelent képek róla nagyon szépek. De a 4. rész ... ?! Borzalmas! Giccses felület, "nyomorék" szörnyek, stb.

Akkor a legtöbb játék magazinban nyert a vetélytársaival szemben, pedig, a szintén akkor megjelenõ, Disciples II sokkal szebb és jobb volt. (Na, azt a játékot egyenesen imádtam/imádom!)

Posted

Plusz egy ócskaság: Dungeon Lords

Ha még nem játszottatok iszonyatosan bug-os nem túl szép grafikájú, unalmas és sötét gammával akkor - de csakis akkor- ezt ki kell próbálnotok.

Amúgy 2004-2005-ös játék :!: :pislog:

Posted

A Mostani (Júniusi) Gamestarban volt róla cikk. Ott is jól lehordták, kapott kemény 53%-ot.

Posted

Akkor vegyük bele, az Oni nevû mangajátékot is, Citromdíjat is kapott már valamelyik újságban, mint a "a legprofibban elszúrt játék"

Posted

@Apokalipszis

Na ja, olvastam én is :igen: .Általában véve helytállóak a tesztjeik, de igazán akkor tudod átérezni, hogyha játszottál is azzal a gammával!Nekem sajnos volt hozzá "szerencsém"(?)! :S Még szerencse,hogy nem vettem meg :D (csak akartam :upsz: )