Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Az elmúlt 15 év legnépszerűbb játékai

Recommended Posts

Silent Psycho
Posted

Üdv Mindenkinek!

Kíváncsi lennék szerintetek az elmúlt 15 évben megjelent játékok közül melyek voltak a legjobbak\legsikeresebbek\legnépszerűbbek?

Pl.: 1997: Fallout (szerepjáték, "a megboldogult" Interplay :Sír: ) stb.

:pokolfajzat:

Posted

Nem is olyan régről: SIMS! Azt hiszem még mindig vezeti az eladási statisztikákat. De a közelmúltból a World of Warcraftot is ide sorolnám.

Posted

1.Might and Magic 7 8);)

2.MOHAA

3.CoD:UO

Posted

A 15 év az nagy idő. Rengeteg sok jó játék volt ez idő alatt. Mivel én FPS kedvelő vagyok így ezek közül válogatnék.

1. Half Life

2. Quake

3.Far Cry

4.Half Life2

5.MOHA

6.Call of Duty

7.Operation Flashpoint

8.Return to Castle Wolfenstein

Hirtelen ezek jutottak eszembe,de ezekre szívesen emlékszem vissza. :)

Posted

Bennevan szerintem mind a kettő, és kihagytátok az Age of Empires 2-t is!

Posted

És a Blizzard?

StarCraft? WarCraft I-II-III? Ezt se felejtsétek el! A WarCraft III-at kivéve egyik se mai darab, de örökéletûek lesznek!

Posted

Igazad van, hogy lehetek ilyen. :fal::fal::fal:

SC Broodwar maga az isten egy igazi mestermunka, azzal még ma is el tudok játszani hálóban pedig maga a gyönyör.

Posted

Szerintem a World of Warcraft, a Half-life 1-2, Diablo 2, WarCraft sorozatok, és még sorolhatnám évekig. :D

ordító egér
Posted

Teljesen rossz helyen keresgéltek.

Pasziánsz, Tetris, Mahjong

Ezzel a hárommal többet játszottak/játszanak az emberek, mint az összes többivel együttvéve.

Posted

Egyetértek!

Klotzki. Ez egy remek logikai tili-toli játék.

Más. Ez minden idők legjobb játéka számomra, kár, hogy nem fut PII-től felfelé! :( Ez pedig a Shadow Warrior. Kb. 1996-ban jelent meg. Ismeri valaki? Csak emiatt megérné nekem egy régi gépet szerezni. Folytatása sincs. "Dupla :( "

Darcy Tucker
Posted

Disciples II, Heroes III, Morrowind, Baldur's Gate I-II, Icewind Dale.

Posted

@ Ordító egér: Teljesen egyetértek! :) Csak a snake-t kihagytad! Amikor először volt játék mobiltelcsin, mekkora sláger volt! Jó ég! :hááát:

Posted

Az biztos, de mondok én is egyet. Volt még régen 286-ra írt kis játék CGA grafikával (fekete-fehér-lila-rózsaszín). Egy macskával kellett összevissza ugrálni, menekülni a kutya elöl, beugrálni az ablakokon, bent randalírozni stb. Jó kis játék volt. A másik nagy etalon még régebben: DOOM. Első játék amivel multiban nyomultunk, feledhetetlen élmény. Emlékszem még egy aranyos kis progira, ahol egy Teddy macival kellett mászkálni, meg tortát sütni, meg ajándékot csomagolni a szülinapra, de már nem emlékszem a címére.

Posted

A Cat-re gondolsz? (mármint az ugrálós macskás)

Azt még én is nyomtam általános iskolás koromban... máig a fülemben vannak még a "hangeffektusai" :D De akkoriban tényleg elment a maga módján. ;)

Posted

azt hiszem ez volt az, a címére már nem emlékszem csak arra, hogy 1 db exe volt az egész, és ctrl+alt+del-el tudtál csak kilépni belőle.

Posted

Igen, az nekem is megmaradt. :lol:

Posted

Jaj! A macisra meg a CAT-re emlékszem! :D:D:D Azok nagyon nagyok voltak! Csak nem nagyon emlékszem rájuk mert voltam vagy 9 éves mikor játszottam vele :D

Posted

A "hangeffektus", meg csak különböző kattogások voltak a speakerből ha jól emlékszem :-)

Posted

Nekem!

1., Max Payne I-II

1.5., FarCry :P

2., MOHAA: összes

3., Call Of Duty: összes

4., Riddick :démonikacaj:

5., Star Wars: Jedi Outcast II.

6., Black Hawk down

Posted
A "hangeffektus", meg csak különböző kattogások voltak a speakerből ha jól emlékszem :-)

Volt annak zenéje is Te! :P:)

Dúdoljam? :D

Posted

A Mario benne van a 15 évben? Mert azt is ismeri mindenki. Még TV-ben is játszottak vele.