Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Monitor visszaállítása

Recommended Posts

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Nekem egy Hyundai ImageQuest Q770 17" os monitorom van...Régebben állitgatam rajta(kép szélessége, dőlésszög stb.), és most nagyon el van tolva...Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet visszállítani abba a helyzetbe, mint amikor először felnyitottam? Tehát gyári beállításokra...

Posted

Az én monitorom OSD menüjében van egy olyan pont hogy Reset to Factory Settings. Valami hasonlót kellene keresned.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Olyan nincs...

Posted

Pedig valami hasonlónak kellene lennie! Nem kaptál valamilyen szoftvert hozzá? Esetleg azzal!

sirfrancisd
Posted

Esetleg egy "Recall" felirat?

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Igen, a Recall volt, köszi sirfrancisd !

• 5 months later...
Posted

Hali! Ideje felemlegetni a témát...

Az én problémám: LG F720P Flatron monitorom van, s minap állítgattam a SHAPE menüben, néhánydolgot, de mire észbekaptam, elfelejtettem az eredeti értékeket... :hááát:

Tehát keresek vkit, akinek LG F720P v. F720B monitora van, és leolvasná nekem a

SHAPE menüben található beállítási értékeket. Itt van két kép segítségnek:

IPB kép

IPB kép

Nagyon megköszönném....

Posted

T710B nem jó? :hááát:

1. 68

2. 73

3. 50

4. 50

5. 44

6. 50

(nekem van 7. is és az is 50, de szerintem neked ez a két tulajdonság egybe van)

Próbáld meg hátha jó.

• 7 months later...
Posted

Hello.

Valaki kérem segítsen. Egy elég régi, CTX VL500-as monitorom van. A baj az, hogy valamiért teljesen összement a kép szélességben, a nmenüben ha rámegyek a recall-ra, akkor azt írja, user mode no preset. Nincsen beállítva, ilyenkor mit kell tenni.

Valaki tudna segíteni, mit csináljak? Nagy kérem, köszönöm.

• 7 months later...
Posted

Szasztok! Az én problémám az lenne, hogy nekem egy LG FLATRON ez T710B monitorom hiába állítgatom a szélességet vagy Valami mást sose jön ki h pl:ha alul jó felül már nem jó és nem tudom fennebb húzni mert a képernyõ bal felsõ része jó és ha fennebb húzom akkor már baszhatom az egészet csak annyi h erre nem tudna-e valaki megoldást?(már ha értitek mire gondolok:P) ha valaki tudná megköszönném.thx

Posted

Szasztok!

Nekem már meg az a bajom h beállítom normálisra a monitort pl:szélesség stb. és amikor ujrainditom a gépet akkor mindig vhogy magától elcsúszik a kép vagy minden trágya baja van pedig ha visszanézem azokat az értékeket amiket beállítottam ugyanazt látom, ezért nem értem mi a franc baja lehet egyszóval remélem valaki tud rá megoldást:P jó lenne mert kurva idegesítõ.thx all