Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Keresek egy programot!

benkovics

Recommended Posts

benkovics

Arra gondoltam, hogy itt mindenki leírhatja, ha valamire szüksége van! ;)

Például, nekem egybõl kéne egy program:

Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki ismer-e olyan programot, ami, ha valaki egy gépen elindít egy telepítést, akkor figyelmezteti? Még jobb lenne, ha én tudnék beírni egy szöveget! ( "Biztosan telepíteni akarod ezt a programot? :gonosz: ")

A haveromnál telepítettem a gépet, mert bekötötték hozzá az adsl-t, és úgy gondolta új élet! :pislog:

De csak és kizárólag szex oldalakat böngészik, miáltal rengeteg vírus, spyware, ..... látogatja, és települ a gépére! Szóval, kb. naponta két-három alkalommal hív fel, hogy menjek, mert francot sem ér a munkám!

Nem szeretném, ha korlátozva lenne, mert akkor mehetnék minden nap egy új játék, stb. miatt, csak azt, hogy lássa ha egy program települ, illetve figyelmeztesse õt a veszélyekre! :dühös:

TheSaurus

A WinPatrol mintha ezt csinálná... Mármint rinyál, ha valami települni akar. Meg a Kerio tűzfal is elég problémaérzékeny, amíg azt használtam, arra is felkapta a fejét, ha egy progit pl. a Total Commanderből indítottam, hogy ui. valami valamit el akar indítani, mit szólok hozzá?

Hirtelen ennyi.

benkovics

Oké!

Köszi!

Greene

Miért nem állítasz be a haverodnak egy sima user jogosultságot? Úgy nem tud telepíteni semmit. Ha valamit direkt akar telepíteni, akkor meg jobbklikk -> run as...

Maverick
Meg a Kerio tűzfal is elég problémaérzékeny, amíg azt használtam, arra is felkapta a fejét, ha egy progit pl. a Total Commanderből indítottam, hogy ui. valami valamit el akar indítani, mit szólok hozzá?

@Benkovics

Emlékszel, én is mondtam, hogy tedd fel neki a Keriot, de feltétlenül az izélgetős

üzemmódban!! :démonikacaj::démonikacaj::démonikacaj:

Kovács Dávid ( Davs )

Hy!

Nekem is kelle egy progi, jobban mondva egy kódrészlet...

Olyan kódrészlet kellene, amivel meg tudok nyitni valamit...Pl. a C:\Documents and Settings\ADMIN\Plocha\Davs mappát, vagy a C:\Program Files\Skype\Skype.exe progit...Tehát hogy nekem csak az elérési utat kelljen megadnom, majd notepadban elmenteni .exe -ba(ha egyáltalán ebbe kell), és kész.....

Ajnász

Mentsd el .bat-ba. ;) Vagy eseteleg ajánlom még a parancsikonok lehetőségét is.

Kovács Dávid ( Davs )

Megvakultam, vagy tényleg nem látok semmilyen kódrészletet ;)

Ja, bocs félreértettem, hisz az egyik kérdésre már válaszoltál is: Tehát .bat - ba kell menteni...

benkovics
Miért nem állítasz be a haverodnak egy sima user jogosultságot? Úgy nem tud telepíteni semmit. Ha valamit direkt akar telepíteni, akkor meg jobbklikk -> run as...
Nem teszem, mert akkor minden nap mehetnék!

Azt sem tudják, hogy a skype, hogy indul.... Mindennek automatikusnak kell lennie.... Áh!!!!!!!

Emlékszel, én is mondtam, hogy tedd fel neki a Keriot, de feltétlenül az izélgetős
Tudom, mondtad...... szerinted tíz percenként menjek?

Áh! Hülyék az egészhez........ :pislog:

sirfrancisd

Az ilyen embörnek akkor nem is szabad gépet adni a kezei közé! :démonikacaj:

benkovics

........ De van pénzük, hogy.... fizessenek......

Áh!

cölöp
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki ismer-e olyan programot, ami, ha valaki egy gépen elindít egy telepítést, akkor figyelmezteti?

Ashampoo Uninstaller---Talán?

sirfrancisd

Talán az új Spybot, de végülis azon is túl lehet lépni.

benkovics
Ashampoo Uninstaller---Talán?

Hogy ez nekem eszembe sem jutott... ah!

Köszi! :istenvagy::istenvagy::istenvagy::oké:

ProFiler

Tud valaki egy ingyenes, bootolható partícionáló programot, amelyik NTFS-t kezel és az sem árt, ha RiserFS szerkesztésére is képes. De ez utóbbi nem lényeges annyira, csak legyen valami, mert már tele van a hócipőm a fizetős programokkal. :mérges:

Ciao.

arpsoft

Destruktív vagy nondestruktív?

Szatyi

Olyan program érdekelne, amely formázás után vissza nyerhetővé tesz egy program összetevőt, vagy filmet, vagy stb.

Egyáltalán létezik erre megoldás? :?:

ProFiler
Destruktív vagy nondestruktív?

Attól függ, melyik mi. De szerintem teljesen mindegy.(egyébként ha érteném, mit kérdezel, akkor szerintem nem is kérdeztem volna semmit :D )

Ciao.

Ulala
Olyan program érdekelne, amely formázás után vissza nyerhetővé tesz egy program összetevőt, vagy filmet, vagy stb.

Egyáltalán létezik erre megoldás? :?:

GetDataBack nevű programmal partícionálás és formázás után is minden adat visszanyerhető. Az az a program képes visszahozni. Nekem 120Gb adatomat mentette meg egy héttel ezelőtt. :) Csak ajánlani tudom.

arpsoft

@ProFiler:

akkor másként kérdezem:

ha változtatsz a partíciókon, akkor megmaradjanak az adatok?

ProFiler

Igen. (de nem lényeges, mert nincsenek rajt adatok)

Ciao.

TheSaurus

A kémprogik ellen az se véd, legalábbis itt a suliban a kölkök annyira le vannak korlátozva, hogy orrfújáshoz is a rendszergazda engedélyét kell kérniük, mégis naponta le lehet irtani 20-40 spájvert.

Adani

És biztos nem játszák ki a korlátozásokat? Mi is kijátszottuk anno középsuliban. Win2k-nál elég ha bebootolsz egy winxp cd-ről, és ha ügyes vagy beléphetsz rendszergazdaként

Utonium
Tud valaki egy ingyenes, bootolható partícionáló programot, amelyik NTFS-t kezel és az sem árt, ha RiserFS szerkesztésére is képes. De ez utóbbi nem lényeges annyira, csak legyen valami, mert már tele van a hócipõm a fizetõs programokkal. :mérges:

Linuxos telepítõlemez. ;) Mást nem hinném hogy találsz, ingyen.

aty
A kémprogik ellen az se véd, legalábbis itt a suliban a kölkök annyira le vannak korlátozva, hogy orrfújáshoz is a rendszergazda engedélyét kell kérniük, mégis naponta le lehet irtani 20-40 spájvert.

Talán ha az Internet Explorer használatát megtiltanátok? :hááát:

Hallottam olyat, hogy úgy kényszerítették a diákokat valami alternatív böngésző használatára, hogy a proxy minden oldal forrásába egy <INPUT type="crash"> sort szúrt, így az Internet Explorer kifagyott. Ez SP2es XP esetén sajnos már nem működik, ha jól tudom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...