ProFiler Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Mindenkinek figyelébe ajánlom ezt a teljesen átfogó tápegység tesztet. Kétlem, hogy más ennyire letesztelte volna valaha is a tápegységeket: 85 oldalas tápegységteszt (németül) Ciao.
kori Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Valami hasonló már elkellene a magazinunkban is. Nagyon jó az oldal, kár, hogy németül nem értek.
csum-pi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ha véletlenül venni akarsz helyette egy új winchestert, akkor látogass el IDE, és olvasd végig, majd döntsd el hogy mit szeretnél... ha meg bajod van, akkor írj oda!
kexes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy lehetne a tápegység ventillátoját lejjebb húzni, mert nagyon hangos pedig, 18dBa-s a hangszintje a ventillátornak. Írj rendesebben! Üdv.:Gereby
kori Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Úgy tudom, hogy csak a drága tipusok sajátja a ventillátor fordulatszám szabályozása. Óvatos szétszereléssel és mûszerolaj a tengely tövére, lehet, hogy segít.
ordító egér Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ha valaki tud valamit mondani a Point of View tápokról, az ne fojtsa magába a tudását, hanem ossza meg ezúton pl. velem is. (Hogy Gépbolt, a Kellytech meg a CHS forgalmazza én is tudom. )
Recommended Posts