Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted May 11, 2005 Hy! Már elég régen felkínálta a wma, hogy frissítsem 10-esre (mert 9-es van az xp-telepiocdn), én persze igen, már régóta 10-es van...Na de lesz ez a all-reinstall, és szeretném a 10-es setupját CD-re menteni...Lehetôleg ne kelljen letölteni a wma10-et a netrôl, hanem valahogy a gépbôl... Davs Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted May 11, 2005 Megkerestem neked a Microsoft oldalán. Alul még a nyelvet is ki tudod választani. Itt van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted May 11, 2005 Lehetôleg ne kelljen letölteni a wma10-et a netrôl, hanem valahogy a gépbôl... Egyébként köszi a linket, de csak végsô esetben Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted May 11, 2005 Jaaaa, hogy tanuljak meg olvasni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 11, 2005 12.1 MB az egész MP10. Nem sok ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted May 11, 2005 Szegény Davsnak még modemes internetje van. Azzal azért elég brutál lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 12, 2005 Mintha rajta volt valamelyik PCW CD-n! Csak nem emlékezek melyiken...... De talán a legutóbbi segélyvonal cd-n??? Azthiszem..... De ha nem, akkor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 12, 2005 A Segélyvonal CD-n rajta van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Author Share Posted May 12, 2005 Rajta Hurrá! Akkor ok! Köszi benkovics, Mike, TRF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardiimre2 0 Share Posted May 22, 2005 Nekem az a NAGY prblémám, hogy a semmilyen médialejátszóm, semmiféle videót nem játszik le!!! Elindítom, ottmarad az első képkocka és csak a hang megy.(Rebbootoltam a Windost, ugyanolyan!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 22, 2005 codec pack van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 24, 2005 Milyen kiterjesztésû a film? Olyan codeket kell letölteni. Érdemes lenne megnézni egy információs programmal ( nem emlékszem a nevére) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sámán 0 Share Posted May 24, 2005 Ezeket Utonium javasolta valahol: - a legújabb DivX 5 (A DivX Player-t nem kell hozzá felrakni.) - DivX G400 - XviD - AC3 Filter + valamilyen DVD-lejátszó program (pl: PowerDVD, WinDVD... stb.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted May 24, 2005 Nekem az a NAGY prblémám, hogy a semmilyen médialejátszóm, semmiféle videót nem játszik le!!! Elindítom, ottmarad az elsõ képkocka és csak a hang megy.(Rebbootoltam a Windost, ugyanolyan!!!) Az ffdshow kell neked semmi más. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 25, 2005 Ennek a proginak nem jutott eszembe a neve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted May 25, 2005 Sziasztok! Én két progit használok, ha nem akarja lejátszani valamelyik player a filmet, hogy megállapítsam fönt van-e a megfelelõ codec a gépemen: AVIcodec; GSpot. Ajánlom figyelmetekbe. Egyébként egyetértek Utoniummal, DivX;AC3;DivXG400(feliratok megjelenítéséhez) XviD és egy DVD lejátszó progi bõven megteszi. Sõt, a Mediaplayer leszedi magának a szükséges codecet. Az én gépemen csak az AC3, DivX G400 és egy DVD player van fönt. Üdv JanowolF Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardiimre2 0 Share Posted June 7, 2005 Az ffdshow kell neked semmi más. Az a baj, hogy a Chabi által ajánjott driverem okozza azt, hogy nem tudok videot lejátszani. Ati Mobility Radeon 9000hez(ACER Aspire 1600) kellene jó driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 7, 2005 Nézz itt körül! http://www.dna-drivers.com/index.php Én egy éve csak ezeket használom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted July 1, 2005 Az utóbbi idõben valahányszor indítanám a WMP- t ezzel találom szemben magamat: Ez után nyomok egy "igen"- t, letöltöm újra és újra, telepítem újra és újra, de nem változik semmi. Mi okozhatja ezt? Egyébként nem használom szinte soha ezt a lejátszót, inkább mindenre a Winampot. (Különben mi az, hogy nem erre számított!? Még válogat is!? Tessék megenni a tökfõzeléket meg a spenótot is , mert sosem leszel akkora, mint apu !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted July 1, 2005 Uninstall, ha a problémás file fennmarad, akkor kézzel törlés, és utána vissza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted July 1, 2005 Egyre jobb: >> KÉP << Kézzel hogyan törlöm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robo 0 Share Posted July 7, 2005 Helló! 1) A mûsortárban (WMP10) minõsítettem a zenéimet. Az automatikus listákban bármit jelölök ki, akkor a következõ üzenet jelenik meg: A WMP nem tudja lejátszani a fájlt. Ha a fájl másik számítógépen található, ellenõrizze, hogy csatlakozik-e a hálózathoz. Ha az elérési utat begépelte, ellenõrizze annak helyességét. Ha a probléma továbbra is fennáll, lehet hogy a kiszolgáló nem érhetõ el. Mondanom se kell, hogy a fájlok nem másik gépen vannak.... 2) A minõsítéseket el lehet-e menteni, hogy egy esetleges újratelepítésnél ne kelljen mindent elölrõl kezdeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 A minõsítéseket a fájlban is lehet tárolni, ezt a beállítások között szabhatod meg. Másrészt a hibát az okozhatja, hogy védett fájljaid vannak. WMA esetében legalábbis... Vagy csak a parancsikonokat látja, esetleg az m3u hibás. A fájltípusokat is regisztráld újból a beállítások között! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted July 20, 2005 Nekem is lenne egy kérdésem, mely nem egyezik meg a topcinyitóval, de nem akartam új témát nyitni. Nahmármost a Media Playernek (10) van az automatikus listái, ezen belül az összes szám. Onnan ha kitörlök valamit, jobb gomb, eltávolítás a listáról, akkor kitörli, de mihelyst újraindítom a Media Playert megint ott lesznek. Ebbõl a listából nem lehet törölni??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted July 20, 2005 Ezeket a listákat a zene mappában tárolja. Nem lehet, hogy onnan kellene törölni? Amúgy a beállítások között van olyan: Eszközök-->Beállítások-->Mûsortár: "A mûsortárból törölt fájlok törlése a számítógéprõl" Ez elé tegyél egy pipát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts