Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted (edited)

Ha egy hálózatot irányítassz, vagyis te vagy az ész, akkor nézz szét itt!!!!

Csak a részletesség kedvéért írom le az alábbiakat:

Otthonunkban van internet hozzáférés, amely az én számítógépemre van kötve. Van egy másik számítógép is az otthonunkban, amely közvetlen kábelkapcsolattal kapcsolódik az én számítógépemhez és rajtam keresztül az internetre. Ez a számítógép olyan feladatot lát el, amihez nem szükséges a gyors sávszélesség, de mégis az én káromra lassítja az internetet hozzáférést, mivel csak 256Kb a letöltési sebessége a vonalnak. A másik géphez pedig elég lenne egy "modemes, 56k-s" sebesség.

Kérésem:

Valaki adjon egy linket egy olyan programhoz, amivel letudom a le- és feltöltési SEBESSÉGÉT korlátozni a másik számítógépnek (ami rajtam keresztül csatlakozik az internetre), mert mint írtam, azon nem fontos a nagy sávszélesség, de nekem igen és így talán jobb lenne az én helyzetem sebesség tekintetében!

Edited by Spányik Balázs
Posted

Ez nem igazán megy...

Mert hát, ott van két verziónak a 2.5-nek és 3.0-nak az úgynevezett "letöltési" linkje az oldalon, azt hiszem a bal oldalon, de amikor akármelyikre ráklikkelek, akkor előugrik egy csomó link melyek kiterjesztése *.bz2 meg *.qz. Egyébként ha még csak egy vagy kettő lenne, akkor még nem lenne baj. Melyiket töltsem le azok közül????

Posted

Ahogy én néztem, a 2.5-ös a stabil változat. Forrásban van fennt, szedd le pl. a .tar.gz kiterjesztésűt. Aztán már csak be kell fordítani.

Posted

Ja igen, Windows XP Professional SP2-re...

Mellesleg nem szeretek ilyesmit a google-ra bízni, mert kidob egy csomó pénzes, próba vagy nem is olyan típusú programot. Egyébként ott néztem volna szét elõször, ha tudtam/tudnám ezeknek a programoknak a "gyûjtõ" nevét.

Egyébként Kösz Ajanász... B)

Drone-EB, neked is Kösz hogy megnézted, még kísérletezem... :D

Továbbra is várom az ilyen típusú progik letöltõhelyét!

Posted

Bajban vagyok... :(

Ezt a squidot nem is tudom elinítani! Nem lehet hogy ez NEM Windows operációs rendszerre van készítve? Mert ha mégis arra, :blink: akkor hogy indítsam el???

• 3 months later...
Posted

Hello

Nem akartam új topikot nyitni, bár picit eltérõ a problémám. Ha internetezek, szinte állandóan megy a feltöltés. Képek, videók, zenék, amiktõl viszont alig tudok böngészni, letölteni meg szinte egyáltalán nem. Van-e olyan progi, amivel a feltöltögetéseket (meg akár a letöltést is) tudom szabályozni? A NetLimitert ismerem eddig, de valami más felõl is érdeklõdnék, mert ez nem nagyon mûködik.

Ismer valaki hasonló segédprogramot?

A válaszokat megköszönném!

Posted

Milyen programmal töltesz fel ? :hááát:

Posted

Mikor mivel... Firefox (fireftp), meg Total Commander.

Posted

Talán pont számodra készült a CfosSpeed. Linket nem tudok, mert csak hallottam róla.(de Te is megtalálod annyi idõ alatt, mint én-goggle).

Ez a program úgy szabályozza a feltöltést, hogy az mindig a letöltésnek legyen alárendelve, de feleslegesen nem korlátozza. :)

Posted

Próbáltam a CÉFOST, de az nem igazán errõl szól... nem tudtok valami NetLimiter - "testvérprogramról"?