csum-pi 0 Share Posted May 10, 2005 (edited) Ha egy hálózatot irányítassz, vagyis te vagy az ész, akkor nézz szét itt!!!! Csak a részletesség kedvéért írom le az alábbiakat: Otthonunkban van internet hozzáférés, amely az én számítógépemre van kötve. Van egy másik számítógép is az otthonunkban, amely közvetlen kábelkapcsolattal kapcsolódik az én számítógépemhez és rajtam keresztül az internetre. Ez a számítógép olyan feladatot lát el, amihez nem szükséges a gyors sávszélesség, de mégis az én káromra lassítja az internetet hozzáférést, mivel csak 256Kb a letöltési sebessége a vonalnak. A másik géphez pedig elég lenne egy "modemes, 56k-s" sebesség. Kérésem: Valaki adjon egy linket egy olyan programhoz, amivel letudom a le- és feltöltési SEBESSÉGÉT korlátozni a másik számítógépnek (ami rajtam keresztül csatlakozik az internetre), mert mint írtam, azon nem fontos a nagy sávszélesség, de nekem igen és így talán jobb lenne az én helyzetem sebesség tekintetében! Edited August 3, 2005 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajnász 0 Share Posted May 10, 2005 Squid Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted May 10, 2005 Ez nem igazán megy... Mert hát, ott van két verziónak a 2.5-nek és 3.0-nak az úgynevezett "letöltési" linkje az oldalon, azt hiszem a bal oldalon, de amikor akármelyikre ráklikkelek, akkor előugrik egy csomó link melyek kiterjesztése *.bz2 meg *.qz. Egyébként ha még csak egy vagy kettő lenne, akkor még nem lenne baj. Melyiket töltsem le azok közül???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drone-4EB 0 Share Posted May 11, 2005 Ahogy én néztem, a 2.5-ös a stabil változat. Forrásban van fennt, szedd le pl. a .tar.gz kiterjesztésűt. Aztán már csak be kell fordítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajnász 0 Share Posted May 11, 2005 Gondolom, windowsra szeretnéd. 2 perc google: http://www.acmeconsulting.it/pagine/openso...nload/squid.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted May 11, 2005 Ja igen, Windows XP Professional SP2-re... Mellesleg nem szeretek ilyesmit a google-ra bízni, mert kidob egy csomó pénzes, próba vagy nem is olyan típusú programot. Egyébként ott néztem volna szét elõször, ha tudtam/tudnám ezeknek a programoknak a "gyûjtõ" nevét. Egyébként Kösz Ajanász... B) Drone-EB, neked is Kösz hogy megnézted, még kísérletezem... Továbbra is várom az ilyen típusú progik letöltõhelyét! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Author Share Posted May 11, 2005 Bajban vagyok... Ezt a squidot nem is tudom elinítani! Nem lehet hogy ez NEM Windows operációs rendszerre van készítve? Mert ha mégis arra, :blink: akkor hogy indítsam el??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Share Posted August 19, 2005 Hello Nem akartam új topikot nyitni, bár picit eltérõ a problémám. Ha internetezek, szinte állandóan megy a feltöltés. Képek, videók, zenék, amiktõl viszont alig tudok böngészni, letölteni meg szinte egyáltalán nem. Van-e olyan progi, amivel a feltöltögetéseket (meg akár a letöltést is) tudom szabályozni? A NetLimitert ismerem eddig, de valami más felõl is érdeklõdnék, mert ez nem nagyon mûködik. Ismer valaki hasonló segédprogramot? A válaszokat megköszönném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 19, 2005 Milyen programmal töltesz fel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Share Posted August 19, 2005 Mikor mivel... Firefox (fireftp), meg Total Commander. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted August 19, 2005 Talán pont számodra készült a CfosSpeed. Linket nem tudok, mert csak hallottam róla.(de Te is megtalálod annyi idõ alatt, mint én-goggle). Ez a program úgy szabályozza a feltöltést, hogy az mindig a letöltésnek legyen alárendelve, de feleslegesen nem korlátozza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Share Posted August 20, 2005 Próbáltam a CÉFOST, de az nem igazán errõl szól... nem tudtok valami NetLimiter - "testvérprogramról"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts