Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

:o Hogy lehet permanensen kikapcsolni a word indulásakor megjelenő munkaablakot? Már minden beállítást megnéztem, ha újra indul, minden áron betölti újra, hiába kapcsoltam ki korábban menüből.

Please, segítsetek....

Posted

Úgy emlékszem, hogy a testreszabás egyik fülében!

Posted
:( Próbáltam, de visszajön újraindításkor (sajnos).
Posted

Rendszergazda jogosultsággal használod a gépet?

OFF

(Jó tanács: ne idézz be előtted írt üzenetet! Fölösleges. Köszönjük szépen!)

ON

Posted

Nálam: beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal

Posted

Köszi! Nálam nincs is telepítve a MS Office. Csak mintha a Testreszabásra emlékeztem volna. Sorry. IPB kép

Posted

:( Rendszergazda vagyok a saját gépemen. A Normal.dot -ból ki lehet valahogy szedni? Vagy lehet az eleve védett valami miatt?

(beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal nincs bejelölve és mégis csinálja....)

Posted

Töröld ki a Normál.dot-ot! Bátran! Vagy nevezd át abcd.xwq, vagy valamire. A Word úgyis létrehozza, és hátha ... Ha szétmenne a Word, még mindig vissza tudod állítani.

Posted

:(:(:( Sajnos, a normal.dot törlése sem hatott. Mit lehet még kitalálni ???

Felajánlok egy díjat a nyomravezetőnek ...

Posted (edited)

Eszközök -> Beállítások -> Megjelenítés-nél szedd ki a pipát az Indítás munkaablakkal sor elől. :)

Most látom, hogy Arpsoft már leírta. :huh: Ma már másodszor bénázom el. :(

Edited by Athos
Posted

Egyáltalán melyik munkaablakkal jön fel? :huh:

Posted
:Sír: Amelyiket a Ctrl+F1 gombbal ki-be kapcsolhatsz (Word 2003).
Posted

A megoldást ketten is leírtuk. Kipróbáltad? :huh:

Posted
:Sír: :Sír: Mint ahogy korábban írtam, mindegyik felvetést kipróbáltam, hiába. Ha újra indul a Word, mindig munkaablakkal együtt jön.
Posted

Keress rá a registry-ben a startupdialog kulcsszóra, és mindenhol írjad át 0-ra.

Általában a HKCU\Software\Microsoft\Office\11.0\Word\Options útvonalon van.

Posted

Illetve nem árt frissíteni az Officet. ;)

• 3 months later...
Posted

Csak érdekességnek: nálam be van jelölve, hogy induljon el a munkaablak az alkalmazásokkal, de nem indul! Pedig én éppenséggel el szeretném indítani, mert megkönnyiti a munkát. Persze CTRT+F1 indul, de ha egyszer be van jelölve, akkor miért nem?

Posted

Mikor nem jelenik meg? Ha elindítod a pucér Wordöt vagy ha dupla kattintással megnyitsz egy doc-fájlt?

Posted

Tényleg igazad van! A munkahelyemen általánoban Excel állományokkal dolgozom, elég sokkal és a többsége folyamatos feldolgozás, így nem nem szüzen inditom az Excel-t, hanem egybõl a dokumentumot töltöm be.

Ekkor nem jelenik meg a munkaablak, de ha szüzen indítom el a programot, akkor igen...de vajon mi ebben a ráció?

Posted

Annak ellenére, hogy jó programok, van néhány pötty bennük, amiket értelmetlennek találok. Ez van.

• 1 month later...
Posted

Bocsi, hogy visszatérek a témához, de idegesít, hogy ha betöltök egy állományt, eltünik a munkaablak. Pedig az egy nagyon hasznos szolgáltatás, és a nagyobb monitorok mellett, már nem is csökkenti le jelentõsen a dokumentumot. Nincs megoldás arra, hogy állandóan ott maradjon? Tudom, nem muszáj mindent érteni, de vajon mi lehetet a Microsoft szándéka azzal, hogy csak új doksi létrehozásakor indul el automatiksan? :upsz: