Guest GoodSpeed Share Posted May 8, 2005 A másik fórumról hoztam át ezt a témakört, mert ott nagyon népszerűnek bizonyult remélem itt is az marad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 10, 2005 Ahogy mondod GoodSped Egy kis gondom is volt vele: mindent megcsináltam és nem lett jó, pedig lecseréltem az összes fájlt! Mi lehetett a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted May 13, 2005 Mi nem jó? Picit pontosíts, kérlek! Az ikonok? Az ablakok+tálca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredpery 0 Share Posted May 13, 2005 Olvasd el BENKOVICS leírását, ott lépésröl lépésre le van írva minden! A segédprogramokat, és a lecserélendő (MŰKÖDŐ!) fájlokat is megtalálod! Ha végig követed működnie kell! http://desktopverseny.uw.hu/ (tippek-trükkök) Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 13, 2005 Olvasd el BENKOVICS leírását, ott lépésröl lépésre le van írva minden! A segédprogramokat, és a lecserélendő (MŰKÖDŐ!) fájlokat is megtalálod! Ha végig követed működnie kell! http://desktopverseny.uw.hu/ (tippek-trükkök) Csak egy kis pontosítás! Valóban a Desktopverseny honlapon van, de a cikket Fapuma írta! Szóval neki a hála! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 14, 2005 @benkovics Viszont a Te szép honlapodon van, így Neked is ugyanannyi köszönet, mint fapumának, a klassz leírásért! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 14, 2005 Köszi! Ez nagyon jól esett! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredpery 0 Share Posted May 14, 2005 Ó, bocs a figyelmetlenségért! Csatlakozom Eremithez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M S mester 0 Share Posted May 15, 2005 Sziasztok! Egy kérdésem van csak Fapuma leírásával kapcsolatban. Nem egészen értem, hogy evvel a Replacer nevű programmal hogy kell lecserélni az uxtheme.dll-t. Próbáltam, de nem ment. Utólag: már megoldottam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows_3.1 0 Share Posted May 26, 2005 WindowBlinds-rõl mi a véleményetek? Vagy csak ingyenes megoldás jöhet szóba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 26, 2005 Szerintem megéri lecserélni az uxtheme.dll-t, parancssorból könnyû és utána azt teszel fel rá, amit akarsz. Ingyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredpery 0 Share Posted May 26, 2005 Én csökkentett módban cseréltem le, ahogy a régi fórumban le volt írva! Nekem így tünt a legegyszerûbbnek. Utána meg olyan témát használsz amilyet csak akarsz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows_3.1 0 Share Posted May 26, 2005 1. Fapuma! Néztem az oldalad, arra lennék kíváncsi, h az általad felrakott képen melyik skint használod a Rainmeterhez. Egyébként nagyon jó lett! asztal2.jpg 2. Az az uxtheme.dll csak SP2-es windowshoz jó? SP nélküli winhez hol találok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 26, 2005 Keresni kell, külön van az SP1-eshez is, és szerintem Service Pack nélkülihez is készült egykor. ( www.google.co.hu : uxtheme.dll + sp1 / sp2 vagy uxtheme.dll -sp1 -sp2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows_3.1 0 Share Posted May 26, 2005 Találtam nonsp-set, de azt angol lapról töltöttem le. Minidisc honlapján sp1 és sp2-es van, de meg van jelölve, hogy hun. Ebbõl következtetek, hogy a nyelv sem mindegy. Ez igaz? Lehet angol uxtheme.dll-t magyar windowsra tenni? Mi ennek a következménye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 27, 2005 Csak annyi, hogy nem fog mûködni! És hibaüzenettel leáll a windows-od! Szóval, fontos a nyelv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows_3.1 0 Share Posted May 27, 2005 Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét, felraktam az sp1-et, kicseréltem a dll-t, a grafika nagyon jó. Mondjuk a teljes GUI-t nem cseréltem le, egyelõre jó így is. A ChaNinja féle kurzorok is nagyon jók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 28, 2005 Örülök, hogy tetszik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted June 4, 2005 1. Fapuma! Néztem az oldalad, arra lennék kíváncsi, h az általad felrakott képen melyik skint használod a Rainmeterhez. Egyébként nagyon jó lett! asztal2.jpg Köszi! A skineket én készítettem(mások skinjeibõl kiindulva). Innen letöltheted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted June 4, 2005 Hy! Az már tök minegy, hogy Home-ra, vagy Pro-ra van, nem? uxtheme.dll pro winxp proffessional cz sp2!!! Ezt találtam a gugliban, és nekem Home-om van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted June 4, 2005 Mégsem...Kiderült, hogy csak SP1...Sehol sem találok Cseh SP2 es uxtheme.dll - t! Nincs valami weboldal, ahonnan minden nyelvût le leheet tölteni, vagy valami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 6, 2005 Ez a feltört uxtheme.dll eléggé a határon van.... Nem hiszem, hogy valaki ezt összegyûjtené valahová... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted June 6, 2005 Hi! Ma mikor felkapcsoltam a gépet és betöltött a windows egyszerre csak arra figyeltem fel hogy a ChaNinja asztalstilus(megjelenés) eltünt, és nincs is benne a megjelenéseben..Ok..Újra rákattintottam a stilus fájlra és behozta ugyan a tulajdonság/megjelenést de nem volt hajlandó berakni a ChaNinja-t!! Újra meg crackeltem az uxthem-t de semmi...Ha egy szakértõ segiteni hálá lennék Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 6, 2005 Akkor sem, mikor visszacserélted az uxtheme.dll -t? Mert az fura..... Biztosan lecserélted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted June 6, 2005 Kétszer néztem meg ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts