Guest GoodSpeed Share Posted May 8, 2005 MS Office alatt tudtam hol található, ez de OO alatt nem találom, és mivel már jó régen nem használok MS Office-t ezért érdekelne, hogy hogyan lehet OO alatt cellákat egyesíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 8, 2005 Kijelölöd a két (vagy több) szomszédos cellát. Formátum --> Cellák egyesítése /vagy valami hasonló/. Felülről a hatodik menüpont. (Nekem a németes van meg.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted May 8, 2005 Köszi, megtaláltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted July 4, 2005 Ha csinálunk egy hosszú táblázatot, de ennek a táblázatnak adunk egy címet, amely cím nem a file névben szerepelne, vagy nem csak abban, hanem magában a táblázatban is, mondjuk a felsõ sorban, és azt szertnénk, hogy ha a táblázat adait scrollozzuk is a cím látszódjon azt hogyan lehetne megoldani? Ilyen lehetõség van az MS office-ban is. Theát ha pl az MS Officeban beállítod hogy a felsõ 3 sor ne mozduljon miközben alatta mintegy szereposztás szerûen végi mennek a betük amikor böngészed, ott ezt megtudod oldani fixezéssel. Mivel én nem használok MS Office-t csak is OpenOffice-t ezért nekem ebben kellene ezt megoldani. Van valami ötletetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 4, 2005 Ráállsz egy cellára, Ablak menüpont --> Rögzítés. A cella fölötti sorok és a tõle balra lévõ oszlopok beragadnak. Remélem, hogy jól írtam a menük nevét. (Fenster --> Fixieren) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted July 4, 2005 Köszönöm szépen a segítséget sikerült Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts