dolau 0 Share Posted May 8, 2005 Segítségeteket kérem: Kaptam ajándékba egy hordozható számítógépet. Adatai: TOSHIBA 4025CDT Intel mobile Pentium II 300MHz Processor, 64 MB Syncronous DRAM, expandable to 160MB, 6,4GB Hard Disk Drive. Microsoft Windows 98 op.rendszer/angol/ Tudom, hogy nem egy asztalt szaggató erömû, de szeretném használni, arra amit ebbõl ki lehet hozni. Szeretnék rátenni: WinME op. rendszer HU, Office 2000. Internet explorer, Outlouk Express. Ismeri-e valaki ezt a gépet, szabad-e belevágni a rendszer ujratelepítésébe. Minden segítséget örömmel várok. Köszönöm Átneveztem a topicot, legközelebb igyekezz beszédesebb címet adni! <Ajnász /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 8, 2005 Én személy szerint a WinMe-ot nem javaslom. A 'Windows 98 se' is jobb megoldás. Én az egyik partíciómon azt használom. Office programok, Firefox böngésző, Winamp 2.9x, ffdshow, RealOnePlayer, vírusírtó, Kerio tűzfal, (Tomb Raider 4 ) stb. tökéletesen futnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 8, 2005 Használd csak azt a 98-at, ami rajta van. A Me egy akkora..., hogy egyáltalán nem lehet javasolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolau 0 Author Share Posted May 8, 2005 Mindenképp magyar op rendszert szeretnék, és a másik gépemen az van, mert nem tudok angolul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 8, 2005 Akkor is ezerszer Win98SE, mint Me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolau 0 Author Share Posted May 8, 2005 Nem engedi frissiteni az SE-re. Marad a format c:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 8, 2005 Nem! töröld le a következő állományokat (a biztonság kedvéért készíts róluk másolatot): c:\windows\Windowscom, c:\windows\system\gdi.exe, c:\windows\system\kernel32.dll Ezek alapján mondja meg a telepítő, hogy milyen win van a gépen. Ha ezeket nem találja, akkor nem vinnyog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolau 0 Author Share Posted May 8, 2005 Köszi. Úgy tûnik, most sikerül. Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts