dolau Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Segítségeteket kérem: Kaptam ajándékba egy hordozható számítógépet. Adatai: TOSHIBA 4025CDT Intel mobile Pentium II 300MHz Processor, 64 MB Syncronous DRAM, expandable to 160MB, 6,4GB Hard Disk Drive. Microsoft Windows 98 op.rendszer/angol/ Tudom, hogy nem egy asztalt szaggató erömû, de szeretném használni, arra amit ebbõl ki lehet hozni. Szeretnék rátenni: WinME op. rendszer HU, Office 2000. Internet explorer, Outlouk Express. Ismeri-e valaki ezt a gépet, szabad-e belevágni a rendszer ujratelepítésébe. Minden segítséget örömmel várok. Köszönöm Átneveztem a topicot, legközelebb igyekezz beszédesebb címet adni! <Ajnász />
eremit Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Én személy szerint a WinMe-ot nem javaslom. A 'Windows 98 se' is jobb megoldás. Én az egyik partíciómon azt használom. Office programok, Firefox böngésző, Winamp 2.9x, ffdshow, RealOnePlayer, vírusírtó, Kerio tűzfal, (Tomb Raider 4 ) stb. tökéletesen futnak.
arpsoft Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Használd csak azt a 98-at, ami rajta van. A Me egy akkora..., hogy egyáltalán nem lehet javasolni.
dolau Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Mindenképp magyar op rendszert szeretnék, és a másik gépemen az van, mert nem tudok angolul.
dolau Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Nem engedi frissiteni az SE-re. Marad a format c:?
arpsoft Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Nem! töröld le a következő állományokat (a biztonság kedvéért készíts róluk másolatot): c:\windows\Windowscom, c:\windows\system\gdi.exe, c:\windows\system\kernel32.dll Ezek alapján mondja meg a telepítő, hogy milyen win van a gépen. Ha ezeket nem találja, akkor nem vinnyog.
Recommended Posts