Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Minden, ami a számítógépek és perifériáik kinézetével kapcsolatos.

Posted

Tényleg nagyon szép. Főleg ez a lakkozott felület emeli ki. Remélem más grafikával is készítik! 8)

Ciao.

Posted

A delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést. :hááát:

Ezek mind GYÁRIAK!

Ne használj piros színt... <Ajnász />

Kicsi Sims
Posted

ajáljatok valamilyen jó, de nem drága házat

Posted

Ez egyrész elég relatív fogalom, bővebben is kifejthetnéd milyen elvárásaid vannak, másrészt meg itt a helye!

Posted
A delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést.  :hááát:

Ezek mind GYÁRIAK!

Ne használj piros színt... <Ajnász />

Hogyha a BMW-sre gondolsz, az szerintem nagyon gagyi :nemoké: Már láttam olyat közelebbről is és nagyon silány a kidolgozása. Akkor már inkább Codegen. Amúgy a Codegen egész pofás kis házakat csinál, csak ne lenne benne az a táp.Enyhén szólva ingadozik a feszültségük. :angry: Ez a ház szerintem kifejezetten szép.

Posted

Ez a Dragon tényleg szép!

Itt van megint egy gyöngyszem.

Posted

Ez már egyszer volt, de jó volt megint megnézni.

Posted

Szépnek szép, csak elég zajos a "kicsike" :D . (meg sajnos ezen is ott a Tt felirat :S:Sír: )

Ciao.

Posted

Ha egyszer az a gyártó! :démonikacaj:

Fenntartást érzek a szavaidban! Nem olyan rossz azért! ;)

Posted

Nagyon jó! A Kandalfot én is megvenném. (de engem azon is komolyan idegesít az Tt felirat :( )

Ciao.

Posted

Sziasztok!

Nem tudom mi a baj a Tt -vel. Szerintem nagyon jó házakat csinál. Azt aláírom hogy drága de a minőségnek ára van.

Amúgy itt van pár kép. Szerintem jók.

ASUS Vento 3600:

http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=575&p=2

Casetek CK-1020:

http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=552&p=1

Sharkoon ház:

http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=521&p=2

Thermaltake LANMOTO:

http://www.prohardware.hu/rios3_content.php?mod=20&id=460

Posted
Nem tudom mi a baj a Tt -vel. Szerintem nagyon jó házakat csinál. Azt aláírom hogy drága de a minőségnek ára van.

Most már semmi baj sincs a Tt-vel, mert kiváló házakat készít. Nagyon jó minőség - csúcsminőség, gyönyörű design, egyszerű szerelhetőség, kiváló hűtés. Az ár ezek után már mellékes. De én nem tudom feledni a "régi" Tt-t, amikor ez a cég csak arról volt híres, hogy rossz minőségű termékeket dobált ki a piacra, agyba-főbe másolgatta más gyártók termékeit. Sajnos ezzel a szememben bemocskolta magát a Thermaltake (legalábbis név szerint). (Lásd a GoldStart... megoldották, hogy a sok problémás eszközéről hírás márkából LG-t fabrikáltak, ami mára már - egyesek szerint - jó márkának számít.) Bár ez az egész dolog nem jelent semmit - hiszen a házra nincs kifogás, csak nekem speciell az nem tetszik, hogy oda van írva, hogy Thermaltake (és még elég furcsán villogtatják is).

Ciao.

Posted

Na igen, ha a Tt leszokna a bután megvilágított logókról az nem lenne rossz. :D

Nekem relatív régi Tt házam van és tiszta Chieftech Dragon, csak rátettek kívülre egy Tt felíratot. :) Sőt az a vicces hogy belülre Chieftech van írva. :D

sirfrancisd
Posted

Mert az a gyártója még ma is a legtöbb híres háznak, csak kapnak a végső fázisban egy plecsnit, vagy egy kis minimáltuningot, és kész. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Érdeklõdni szertnék, hogy nem tudnátok-e megmondani, hogy Debrecenben hol van olyan bolt ami tuning cuccokat árul?

Czjano

• 2 weeks later...
Posted

:hááát: Ez egy jó kérdés, mivel Budapesten sem, gyakori.

Szerintem nézzél körbe az internet áruházakban.

Posted

Szerencsére ilyen bolt itt van :D

• 2 months later...
Posted

Én a Thermaltake Sharkommal meg vagyok elégedve :)

shark

Bár az elsõ ajtón lévõ led kissé magasra került, és az albiban pont oldalról megyek a szobába, és majd kiégeti a szemem, meg 34-36k-ért egy ventiszabályzóval is elláthatták volna, de amugy jó a ház. Minden patent, jól szellõzik, minõségi anyagok. És amióta beszerváltam egy Vantec ventiszabalyzót, azóta a 12es ventik hangproblémája is megoldódott :oké:

• 2 weeks later...