ProFiler Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ide jöhetnek az új, májusi avatarokkal kapcsolatos beszélgetések.
Maverick Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 @ProFiler Terminatrixkám azt mondaná: "Dögös autó!"... Érdekes ez a "Mániák" témakörcím... El tudom képzelni, hogy ilyenek lesznek majd, mint "Pyrománia", "Megalománia", "Kleptománia", "Románia"...
Guest GoodSpeed Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Azt hiszem egyelőre még maradok a mostani avataromnál, de majd keresek valami nagyobbat, mivel ez 100x100-as .
Ulala Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Szeretnék köszönteni mindenkit az új fórumon és kezdeném azzal, hogy megdícsérjem ProFiler 2 Max-ot is rejtő avatarját, na meg Maverick hatalmas fordulatát, melyel a női avatarokat a fekete bádog férfira cserélte.
Utonium Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 @Utonium Gratulálok! Jók lettek az avatarok. Kösz Athos! Tudtam hogy Mav odalesz majd Vader nagyúrért. Ha lesz időm csinálok még párat, mondjuk elmegyünk 500-ig. Szerintem pár nap és duplájára hízik a galéria.
Greene Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Azon mosolygok, hogy Shia-ko avatarja nincs benne a galériában
Maverick Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 (Melyik gomb a quote?.. :blink: ) Akkor nem idézek... Az úgy volt, hogy mielőtt feltöttem volna az avatarom, gondoltam, körülnézek a galériában Uti remekművei közt, és amint megpillantottam ezt az avatart, egyből éreztem, hogy ezt ki kell próbálni, mielőtt -Ulala legnagyobb örömére - átvenné helyét az én állandó kedvencem..
google Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 (Melyik gomb a quote?.. ) A válasz. És alul tudod szerkeszteni.
Szanya Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Nem sokára jön az enyém is. A versenyen is indulnék, ha lehet. A "régi"-vel (VOR).
Ulala Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 @ Utonium: Szép avatar nagyon, csak most vettem észre, ezért elnézést. Gratulálok!
Utonium Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Azon mosolygok, hogy Shia-ko avatarja nincs benne a galériában Az az igazság hogy két okból sem akartam betenni a többi közé. Egyrészt mert az már teljesen hozzánőtt, ne sajátítsa ki más. Másrészt elég bután nézett volna ki az az egy szem 15x15-ös kép a többi 120x120-as között. Mindenesetre ha kéri, akkor 120x120-asként bekerülhet a galériába is.
Greene Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Azt hiszem megvan neki otthon kicsit nagyobban, de 120x120-ban az is pixeles lesz. Mindenképp azt fogja amúgy is berakni
sz.jános Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Én is maradok a régi, kedvenc avatarjaimnál! (Legalábbis egyenlőre )
Shia-ko Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 @Utonium Mégegyszer nagyon köszönöm a nagyítást, nagyra értékelem a fáradozásodat, így ezzel a hozzászólással nyitnék.
Gigah3rtz Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hali! Első hozzászólás [ezek az emontikonok sokkal jobbak ] Most a galériából választottam egy avatart, mert nagyon tetszett, és a GHz is illik a nevemhez
Athos Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Nekem is megtetszett egy avatar a galériából. Lehet, itt az ideje változtatni? De az is lehet este visszatér Fiona. @Gigah3rtz Nagyon szupi ez az avatar! B)
Utonium Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 @Shia-Ko Nincs mit. Kicsit homályos lett, de jobban nem tudtam megcsinálni abból az 55x55-ös képből. @Gigah3rtz Sejtettem hogy lecsapsz majd rá!
Recommended Posts