Adani Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Már találtam is egyet :-) Az Etikai kódex olvasása közben ragadtam le itt: 1. A 0 hozzászólású topikok automatikusan nélkül törlődnek 2 hét után. Nem kéne ezt egy csöppet átfogalmazni? Hogyan lehet automatikusan nélkül törölni?
Utonium Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Az egész Etikai Kódex át lesz fogalmazva pár napon belül. Ami most olvasható az csak az előző fórumon kiadott szabályok összeszedett változata. Az új Kódexben valószínűleg ez is javítva lesz, meg még sokminden egyéb.
Maverick Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 @Athos Tudod, mi a poén? Mikor elolvastam ezt a beidézésed, 98-99%-ban biztos voltam benne, hogy Ulala írta Greene avatarára, aztán megnéztem az avatar-topikot...
eremit Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 ... naponta 30db e-mailt tud_ küldeni a regisztráltaknak. És ez belet ...e-mailt nekem, a belembe bele.
Maverick Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Az "egyet fizet, kettőt kap" akció keretében egy helyen mindjárt két csemegére is bukkantam.. Egy szónak is száz a vége! A másik csemege magának a topiknak a címe: túleszültségvédő.. Tehát, ha valaki úgy érzi, hogy kezd túl okos lenni, szerezzen be egy túleszültségvédőt...
Athos Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Jók a bakik. De Maverick, ahogy kommentálod az egyszerűen fenomenális!
Maverick Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A "showman" az a bohóc -ad absurdum: bolond - eufemizmusa?... Nem inkább így gondoltad, hogy:
fapuma Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Van egy-két ember, akiket, ha nem lennének, ki kéne találni.(Természetesen jó értelemben!) Maverick közéjük tartozik.
Maverick Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 (Várjunk, a régi emotikon kifejezőbb!..) Szóval Barátom, ez igazán jólesett , de ezt Rólad is el lehetne ám mondani!...
fapuma Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Most mondhatnám, hogy: hát persze, hisz akkor ki venné észre először, hogy megcsillagoztad az avatarod? De ehelyett azt mondom: Először nem tudtam, hol járok, hogy a csillagjaidat láttam!
sirfrancisd Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 A "showman" az a bohóc -ad absurdum: bolond - eufemizmusa?... Nem inkább így gondoltad, hogy: Dehogyis nem, természetesen csakis pozitív értelemben gondoltam :!:
Maverick Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Tudom, de mivel az emotikon kódneve "bolond", ezért nem hagyhattam ki... No, de vissza a bakikhoz... Természetesen ezentúl sem írom le, hogy ki "követte el"... De a CRT monitorok képaránya nem is egyezik meg egészen a CRT-kkel. Akkor mivel egyezik meg, ha már saját magával sem?..
Athos Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 ..., mert a C kis particíó, ráadásul FAT322. Lehet szólni kéne a Microsoftnak, hátha érdekli az új fájlrendszer.
cereal180 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Felajánlottam 6 időpontot ami a közelmúltben lesz, figyelmbe véve a vizsgaidőszakokat. Na ez milyen igeidő akart lenni
ProFiler Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Ez nem elírás, de jó nagyot röhögtem rajta: Nem használsz esetleg Zone Alarmot? Hogy mit? Zone Alarm az egy tűzfal. Ciao.
ProFiler Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 a választást csak a pénztálca, ... határozhatják meg És milyen magasan lehet tele az a tálca pénzzel? Ciao.
Darcy Tucker Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Mivel a CD-meghajtóm már egy ideje csak DVD-t olvas, ... Én is szeretnék a régi CD meghajtómból DVD olvasót faragni!
Recommended Posts